Har lige fået en super god betjening og rådgivning af ekspedient hos Thy Rep i Thisted. Så hjælpsom og venlig betjening. Kan virkelig anbefales
L'entreprise a répondu
Jeg har generelt set haft en virkelig dårlig oplevelse med dette firma. Jeg kontaktede dem, efter jeg havde ødelagt mit hovedkamera på min iPhone 15. Jeg sendte et billede og spurgte, o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte “ny” I-Phone til vores datter i Thisted afd. God vejledning før køb - fuldstændig køreklar til brug v afhentning👏🌟 MEGA god stemning og tid til snak/ info!🤩 Elsker jeres koncept + at man al... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtig god oplevelse hos ThyRep. Hurtig og professionel service, god kommunikation og høj kvalitet i arbejdet. 🤩👍🏼 Kan klart anbefales!😊
L'entreprise a répondu
Hos ThyRep tilbyder vi salg, service og reparation af telefoner/tablets til fordelagtige priser samt en lang række mobiltilbehør og gadgets.
Tigervej 12, 7700, Thisted, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
De skriver på deres hjemmeside at de har varer på lager Efter bestilling får du besked om at den er udsolgt hos deres leverandør.

Réponse : ThyRep.dk
Venlig, professionel og billig betjening.
Vi kommer helt sikkert igen.

Réponse : ThyRep.dk
1.De folk der arbejder der er virkelig søde.
2.De fikser problemet virkelig hurtigt.

Réponse : ThyRep.dk
hurtig rep og meget billigt . super søde unge mennesker der var der

Réponse : ThyRep.dk
Meget hjælpsomme og sikke en service! Altid så søde o imødekommende.

Réponse : ThyRep.dk
De er så utroligt serviceminded, hjælpsomme og forståelige. Altid en god oplevelse at komme ind i forretningen

Réponse : ThyRep.dk
Super service og fantastisk vejledning når man har brug for hjælp. Gode produkter og rimelige priser. Her får man en personlig og tryg oplevelse. Altid god betjening og lyn hurtig reparation.
Vil klart anbefale at handle her.
5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

Réponse : ThyRep.dk
Fantastisk service.Meget venlig og imødekommende service samt hurtig betjening.

Réponse : ThyRep.dk
Hjælpsomt personale, som var venlige til at svare på spørgsmål og forklare om produkternes stand.

Réponse : ThyRep.dk
Fantastiks service. Købte en 12 mini der for lidt tid siden. Den var lige som den skal 😊

Réponse : ThyRep.dk
Super oplevelse, venlige og hjælpsomme i forhold til hjælp af telefon og ombytning fra gammel til ny telefon.

Réponse : ThyRep.dk
Jeg har handlet, og fået repareret, hos ThyRep gennem flere år. Altid god og hurtig service. Altid parat til at vejlede og hjælpe når elektronikken overstiger en ældre mands evner.
Mine aller bedste anbefalinger.

Réponse : ThyRep.dk
Det var rigtig god service.
Jeg har købt en vare. Ringe til dem dagen efter og fik en masse information og de sendte hurtigt noget uden beregning. Rigtig god service

Réponse : ThyRep.dk
Der gik en uge inden jeg modtog telefonen og de ladekabler usb-c jeg modtog var usb-c i begge ender så kunne ikke bruge dem som ladekabler, ellers var alt ok

Réponse : ThyRep.dk
Super god og hurtig service, gode priser og flinke ekspedient😊