Har lige fået en super god betjening og rådgivning af ekspedient hos Thy Rep i Thisted. Så hjælpsom og venlig betjening. Kan virkelig anbefales
L'entreprise a répondu
Jeg har generelt set haft en virkelig dårlig oplevelse med dette firma. Jeg kontaktede dem, efter jeg havde ødelagt mit hovedkamera på min iPhone 15. Jeg sendte et billede og spurgte, o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte “ny” I-Phone til vores datter i Thisted afd. God vejledning før køb - fuldstændig køreklar til brug v afhentning👏🌟 MEGA god stemning og tid til snak/ info!🤩 Elsker jeres koncept + at man al... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtig god oplevelse hos ThyRep. Hurtig og professionel service, god kommunikation og høj kvalitet i arbejdet. 🤩👍🏼 Kan klart anbefales!😊
L'entreprise a répondu
Hos ThyRep tilbyder vi salg, service og reparation af telefoner/tablets til fordelagtige priser samt en lang række mobiltilbehør og gadgets.
Tigervej 12, 7700, Thisted, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Det er altid en fornøjelse at handle med de unge fyre der. God kundeservice. Jeg havde problemer med eSim og de hjalp med det på brugt mobil, købt hos dem. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse : ThyRep.dk
Jeg har været oppe med både min datters og kones iPhones, ad forskellige årsager, men udfaldet er det samme, fuldstændig fantastisk service, og rare personer der er til at snakke med.
Jeg er selv android-bruger, men jeg burde da næsten skifte, for hvis jeg fik jeg problemer med min telefon, er det her den bedste mobilreparations firma, jeg har handlet med!
Tak for hjælpen.

Réponse : ThyRep.dk
Super god og meget informativ service optil køb. Det er ikke sidste gang, jeg handler med Thyrep!
Vi købte både telefoner og tilbehør og er ganske tilfredse med standen, der matcher det lovede niveau.

Réponse : ThyRep.dk
5 stjerner er fuldt fortjent ……
Har nu besøgt Thyrep to gange og er bestemt ikke sidste gang .
Altid venlige og vil gøre alt hvad de kan for at hjælpe en . Man kommer ud af døren med en telefon der virker og ikke selv skal hjem og igennem en opsætning .
Jeg Kom ind med en telefon der ikke ville noget og helt gratis ville de bruge 20-40 min på at tjekke om der var noget at gøre inden vi bare købte en ny .
Vi endte med en 7 dage gammel iPhone til en noget mindre pris end en ny koster og med samme 2 års garanti . Så Det kan ikke svare sig at købe en ny .
Næste gang jeg skal have ny mobil ved jeg godt hvor jeg køre hen😁. Jeg har intet negativt at sige om mine oplevelser med Thy rep .
Fantastisk service
Kom ind med en vandskadet iPhone, hvor skærmen ikke virkede, en halv time Senere er der ny skærm på til en meget skarp pris

Réponse : ThyRep.dk
Jeg får altid en fremragende behandling hos Thyrep

Réponse : ThyRep.dk
Jeg skulle have skiftet glas på 2 Iphones og en Ipad. Det tog ingen tid, jeg fik beskyttelsesglas på alle tre samt en cover med, alt sammen gratis. Dagen efter indleverede jeg en ny Iphone (ja, det var en hård ferie:-), hvor kameraet var i stykker (troede jeg). Da jeg hentede den, fik jeg at vide, den var blevet renset, og at kameraet slet ikke var gået i stykker. Og det kostede ingenting. Armen altså. Det er sgu service, og det helt uden selv at spørge efter rabat. De to unge drenge, jeg handlede med, var simpelthen så rare. Der er sgu nogle forældrepar, der godt kan være stolte over dem..

Réponse : ThyRep.dk
Hurtig ekspedition, og varen kom lige til døren. Helt igennem god oplevelse😄👍

Réponse : ThyRep.dk
Positiv betjening god information vdr rep af varen , pris som aftalt, varen et leveret som aftalt, sms for afhentning

Réponse : ThyRep.dk
Super god service og hjælp kan klart anbefaledes

Réponse : ThyRep.dk
Værste sted man kan få lavet telefon, Jeg skulle ha skiftet skærm på min samsung galaxy s22 hvor de sagde det ikke vil være noget problem. Efter at de har repereret telefonen får jeg så at vide de har ødelagt front kameraet... Så der blev vente tid på 3 uger. Efter jeg var kommet hjem begynder batteriet at udvide sig fordi, fordi der tilsyneladende var blevet prikket hul på batteriet under reperationen så jeg må op med den igen. Der er nu gået næsten 2 måneder og stadig ikke sket noget og blev bare nødt til at få pengene tilbage og tage i et andet rep center da jeg nu har en telefon der ikke kan bruges. Synes det har været den værste tænkelige oplevelse for bare et simpelt skærm skifte og kan på ingen måde anbefales.

Réponse : ThyRep.dk
Super flinke mennesker, som levere et godt og hurtigt stykke arbejde.
5 stjerner herfra 🤟🏻

Réponse : ThyRep.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.