Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er de fysiske rammer der ikke er i orden. Stolene er alt for små og de står alt for tæt. Nogle har enkelte eller flere overflødige kilo på kroppen og må sidde skævt og anstrengt i næsten 2 timer.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik billetter til et foredrag i julegave, desværre viste det sig at jeg ikke kunne deltage på den valgte dag. Jeg tog chancen kontaktede original talks og fik uden problemer billetter til en ande... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice! Jeg fik billetter i gave, som jeg også selv havde købt. Spurgte om jeg ville kunne refundere dem/bytte dem. Og fik bare den sødeste besked, fuld forståelse og pengene tilbag... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik nye billetter fordi vi ikke kunne se noget fra række 13 i Roskilde kongrescenter- da foredragholderne var placeret på lave stole og damerne foran os - var pænt høje og vi er ikke små. Rigtig god s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Billetterie de spectacles

Écrit par l'entreprise

Original Talks, tidligere Tikko, er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser! Billetterne sælger vi via vores egen billetportal www.originaltalks.dk. Vi tror på fordelene for dig som gæst ved både at kunne få service og info om indhold, billetter og den praktiske del ét sted - så er alting samlet. Desuden har vi som arrangør altid egne medarbejdere ude til vores arrangementer - en investering i at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen til et af vores mange arrangementer! :-)

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid super hurtig vejledning og hjælp ved bestilling og betaling af billetter.
Charlotte Nilsson

31 janvier 2024

Hej Charlotte

Tusind tak for dine rosende ord!🤩

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at vores vejledning og hjælp ved bestilling og betaling af billetter har været super hurtig. Vi står altid klar til at assistere dig, og hvis der er noget andet, du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Bedste hilsner Tikkos team😊

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og ikke mindst mange gode foredrag.

Har idag været kontakt med Tikko pga. spørgsmål til konkrete billetter. Fået den bedste service🤓. Ingen ventetid, stor forståelse for mit ‘problem’. Samtidig kan jeg varmt anbefale Tikko, de har nogle interessante foredrag og har brugt dem i flere år💪🏻

10 janvier 2024

Hej Lise-Lotte

Tusind tak for din flotte anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐

Vi sætter stor pris på at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice hos Tikko. Det glæder os at vide, at du fik den hjælp, du havde brug for, og at vores team kunne håndtere dine spørgsmål uden ventetid og med forståelse.

Vi værdsætter også din anbefaling af Tikko og din langvarige støtte til vores arrangementer. Det er altid vores mål at levere den bedste service og præsentere spændende foredrag, og det er dejligt at høre, at vi har opfyldt dine forventninger gennem flere år.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til kommende arrangementer og fortsætte med at levere den høje standard af service, som du har oplevet.

Tak igen for din støtte og positive tilbagemelding🤩

Meget imødekommende og hjælpsom

Meget imødekommende og hjælpsom og løste mit problem med det samme.

5 janvier 2024

Hej Heidi

Mange tak for dine venlige ord! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice og at vi kunne løse dit problem med det samme. Vi sætter stor pris på din feedback, og det er vores fornemste mål at sikre, at vores kunder føler sig velkomne og får den hjælp, de har brug for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt personlig service ;-)

Jeg skulle have ændret en gave fra een
billet til to sammenhængende pladser. Katrine fra Tikko klarede udfordringen til bravour. Så nu glæder jeg mig endnu mere til oplevelsen, da jeg kan dele den med en veninde i stedet for at være alene. Tak til Tikko/Katrine

3 janvier 2024

Hej Jytte

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at ændringen af gaven fra én billet til to sammenhængende pladser blev godt håndteret.
Det er fantastisk at vide, at du nu ser frem til oplevelsen endnu mere, da du kan dele den med en veninde.

Tikkos team ønsker dig en rigtig god dag🤩

Ændring af siddepladser

Ændring af siddepladser
Utrolig venlig og imødekommende service fra Katrine.
Jeg vil hel klart bruge Tikko igen

2 janvier 2024

Hej Lene

Mange tak for din positive anmeldelse🤩

Det glæder os at høre, at du har oplevet vores service som utrolig venlig og imødekommende.
Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for, at du planlægger at bruge Tikko igen.

Vores mål er altid at sikre en positiv oplevelse for vores kunder, og det er dejligt at høre, at vi har levet op til dine forventninger. Skulle du have yderligere spørgsmål eller behov i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, og ønsker dig en fantastisk dag 😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Fik løst mit problem🤗

Fik løst mit problem🤗
Fik en dialog omkring et gavekort og en måske plan til at løse den udfordring

20 décembre 2023

Hej Vibeke

Tak for din fine anmeldelse!

Dejligt at du fik løst dit problem😊

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for mere hjælp, er vi i Tikko sikker på at vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

Tikko ønsker dig en rigtig god dag 🤩

Fantastisk hjælp

Fantastisk hjælp med at både købe og også stor hjælp til at finde de rette pladser i rigtig by!
Stor tak til Katrine :-)

19 décembre 2023

Hej Zeuthen,

Mange tak for din flotte anmeldelse🤩

Det lyder som om du har haft en fantastisk oplevelse med hjælp fra Katrine både med køb og at finde de rette steder i en by. Det er altid dejligt at høre om positiv kundeservice og assistance.

Tikko ønsker dig en rigtig god dag 😊

Mega god kundeservice

Skulle købe 4 billetter til et foredrag, hvor en af deltagerne er knæopereret og har brug for at kunne strække knæet, så jeg derfor skal bruge pladser ud til gangareal.
Det ringer jeg ind og forklare til Katrine fra Tikko. Hun er megasød og fortæller at det sagtens kan fikses, jeg skal bare købe billetterne og så enten skrive ind eller ringe tilbage. Jeg køber billetterne, ringer tilbage til Tikkos Katrine og wupti - så har Katrine klaret at flytte vores pladser!
Så god, hurtig og venlig kundeservice er ikke hverdagskost - så 5 store stjerner herfra og kæmpe tak til søde Katrine!

11 décembre 2023

Hej Caroline

Tusind tak for din fantastiske feedback! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice, særligt med Katrine fra Tikko. Vi er dedikerede til at gøre det bedste for vores kunder, og det er dejligt at høre, at Katrine kunne imødekomme dine behov og sikre, at I fik pladser, der passede perfekt til jeres situation 🤩

Vi sætter stor pris på dine rosende ord og de 5 stjerner.
⭐⭐⭐⭐⭐
Det er kunder som dig, der motiverer os til at fortsætte med at levere den bedst mulige service. Vi glæder os til at byde jer velkommen til foredraget og håber, I får en fantastisk oplevelse.

Hvis der er mere, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hele Tikkos team ønsker dig en rigtig god dag 😊

Fantastisk service

Fantastisk service ved alle henvendelser 🌹
Har nu to gange skullet bruge hjælp til bestilling pga. specielle forhold. Hjælp hele vejen igennem indtil mine billetter var i hus 😉

7 décembre 2023

Hej Henrik og Lene

Tusind tak for denne flotte anmeldelse! Vi er utrolig taknemmelige!

Vi er glade for at I har fået en fantastisk service, pga. de specielle forhold der opstod.

Tikkos team ønsker jer en fantastisk dag :-)

god service

Jeg kom i november langt om længe ind og høre foredraget med Jeanette Varberg, efter næsten tre års flytten rundt på billetterne pga. corona-aflysninger osv osv osv. Det var et godt foredrag OG jeg var meget glad for den gode service, jeg har oplevet hos Tikko, som venligt hjalp med alle flytningerne, så det endelig lykkedes.

6 novembre 2023

Hej Katrine

Det lyder som en fantastisk oplevelse, og jeg er glad for at høre, at du endelig fik mulighed for at deltage i Jeanette Varbergs foredrag efter de mange udfordringer med corona-aflysninger og billetflytninger. Det er også dejligt at vide, at Tikko leverede en fremragende service og var hjælpsomme under hele processen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Mærkelig forretningsmodel

Jeg havde to billetter til et udsolgt foredrag med Svend Brinkmann og Frederik Cilius, som jeg desværre ikke kunne deltage i. Jeg havde ikke købt afbestillingsforsikring, så naturligvis kunne jeg ikke få rykket billetterne eller refunderet pengene. Fair nok. Men at Tikko nægtede at videreformidle billetterne til nogle af dem, der har skrevet sig på venteliste, således at andre kunne få gavn af dem, er for mig fuldkommen vanvittigt og viser en decideret grådig forretningmodel. Nærmest af "frygt" for, at man skulle kunne finde folk på ventelisten, havde de endda slået muligheden for at lave opslag på deres events fra. Så de to billetter gik til spilde.
Jeg er en smule målløs, da Tikko ellers indtil da havde vist sig forbløffende gode i deres kundeservice.

5 décembre 2023

Hej Kasper

Det er virkelig ærgerligt at høre om din oplevelse med Tikko og billetterne til det udsolgte foredrag med Svend Brinkmann og Frederik Cilius. Det er forståeligt, at manglende afbestillingsforsikring begrænser dine muligheder for at ændre eller refundere billetterne.

Vi kan desværre ikke dele ventelisten med vores gæster på grund af fortrolighedskrav, da den indeholder oplysninger, som ikke kan videregives til andre, der eventuelt måtte have billetter, som kan sælges videre.

Derfor henviser vi altid til at man selv kan sælge billetterne videre på egen hånd

Vi beklager at vi ikke har kunne være behjælpelige i denne omgang.
Vi håber at kunne give dig chancen en anden god gang.

Tikko ønsker dig en god dag :-)

En tilgodebeviskode virkede ikke

Jeg havde problemer med at få en tilgodebeviskode til at virke, og så fik jeg fat i KATHRINE, som straks løste mit problem, så jeg kunne invitere en af mine bedste venner tilet event i Odense -
GOD SERVICE -
Dette var anden gang, at hun hjalp mig med et problem - En gang er SERVICE; men gentagne gange er SUPERSERVICE

Hej Bjarne

Tusind tak for din helt vildt flotte anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐

Det er fantastisk at høre, at du havde en positiv oplevelse med Katrine og fik løst dit problem med tilgodebeviskoden. God service er vigtig, og det lyder som om, at du har haft en rigtig god oplevelse ikke kun én, men to gange. Det er virkelig værdsat, når hjælp leveres på en måde, der gør vores gæster glade.

Hurtigt, nemt og venligt

Inden for få timer fik jeg support over e-mail.
Jeg havde ikke set det svar, derfor ringede jeg - ingen kø, venlig hjælp og sjovt nok den samme person, som sendte mig den e-mail kun få minutter før.

Hej Lennart

Det glæder os at høre, at du hurtigt modtog support via e-mail. Vi sætter pris på din feedback om den effektive service. Det er altid vores mål at levere venlig og hjælpsom assistance. Det ser ud til, at vores team er på bolden, og vi er glade for, at du fandt det sjovt at have den samme person i både e-mail og telefonkontakt.

Hele Tikkos team ønsker dig en rigtig god dag :-)

Venlig betjening

Venlig betjening, som løste mit problem Tak.

Hej Tony,

Mange tak for den fine anmeldelse🤩

Vi er glade for, at vores kundeservice kunne være til hjælp i din situation.

Tikko ønsker dig en dejlig dag :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

God, venlig og fin service hos TIKKO

Har deltaget i adskillige af TIKKOs gode foredrag.
Har 2 gange haft nogle spørgsmål i forbindelse med køb af billet. Har mødt meget venlige og hjælpsomme medarbejdere hos TIKKO og har fået rigtig god service og hjælp.

24 novembre 2023

Hej Karen Marie

Wauw! Mange tak for din flotte anmeldelse af Tikko :-D

Vi er enormt glade for, at du har modtaget god hjælp til de problemer der opstod ift. dine billetter.

Hele Tikko ønsker dig en rigtig god dag :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super søde og rigtig god service

24 novembre 2023

Hej Lene

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤩

Vi elsker at have super søde gæster som dig

Tikko ønsker dig en rigtig god dag ☺

Noté 4 sur 5 étoiles

Gavekort til Tikko

Så har jegværet i kontakt med Tikko, og vi har fundet en løsning, der passer mig fint. Dejligt at tale med et rigtigt menneske.

Vh

Birthe Agerlund
Herning

8 novembre 2023

Hej Birthe,

Tak for din anmeldelse, selvom vi selvfølgelig er ked af din oplevelse.

Vi har været i telefonisk kontakt med dig, og har heldigvis fundet den rigtige løsning for dig. Det er vi virkelig glade for.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen ombytning eller tilgode

Jeg har desværre købt to billetter til et show d. 3. november i Odense. Kort tid efter finder jeg ud af at datoen ikke passer alligevel. Jeg tager kontakt til kundeservice for at høre om jeg må ombooke til en anden dag, samme show. Det kan ikke lade sig gøre. Jeg spørg om jeg så kan få et gavekort i stedet. Det kan heller ikke gøre. Jeg får afvide jeg kan lave et opslag på deres FB side og forsøge at sælge billetterne der. Dette er også forsøgt og uden held. Jeg synes det er for ringe at hverken ombytning eller tilgodehavende ikke kan lade sig gøre, og endda i så god tid. Jeg beder ikke om at få pengene retur, men nu sidder jeg med billetter til en værdi af over 800 kr. som ikke kan anvendes. Ærgerlig service.

3 septembre 2023

Hej Sabina

Vi er selvfølgelig kede af din anmeldelse.

Derudover er vi ærgerlige over, at vi ikke havde mulighed for at være behjælpelige i din situation.
Det indgår i vores handelsbetingelser at vi ikke refunderer eller lignende, når billetterne er blevet bestilt. Vi henviser derfor til at bestille vores afbestillingsforsikring, så man har mulighed for at springe fra i tilfælde af at man er forhindret.

Vi beklager endnu engang at vi ikke havde mulighed for at være behjælpelig. Dog håber vi på at se dig til et af vores arrangementer en anden god gang.

Tikko ønsker dig en rigtig god dag.😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Tikko tilbyder spændende, lærerige og underholdende foredragsholdere. De er fordelt i hele landet og jeg har oplevet god service og hjælp ved mistede mail med billetter og rabatkode.

23 octobre 2023

Hej Marianne

Tusind tak for dine 5 stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er meget glade for din mening omkring vores foredrag, og foredragsholdere.
Derudover er det altid dejligt at høre, at du oplever god hjælp, fra vores kundeservice.

Tikko ønsker dig en rigtig god dag 🤩

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus