Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er de fysiske rammer der ikke er i orden. Stolene er alt for små og de står alt for tæt. Nogle har enkelte eller flere overflødige kilo på kroppen og må sidde skævt og anstrengt i næsten 2 timer.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik billetter til et foredrag i julegave, desværre viste det sig at jeg ikke kunne deltage på den valgte dag. Jeg tog chancen kontaktede original talks og fik uden problemer billetter til en ande... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice! Jeg fik billetter i gave, som jeg også selv havde købt. Spurgte om jeg ville kunne refundere dem/bytte dem. Og fik bare den sødeste besked, fuld forståelse og pengene tilbag... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik nye billetter fordi vi ikke kunne se noget fra række 13 i Roskilde kongrescenter- da foredragholderne var placeret på lave stole og damerne foran os - var pænt høje og vi er ikke små. Rigtig god s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Billetterie de spectacles

Écrit par l'entreprise

Original Talks, tidligere Tikko, er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser! Billetterne sælger vi via vores egen billetportal www.originaltalks.dk. Vi tror på fordelene for dig som gæst ved både at kunne få service og info om indhold, billetter og den praktiske del ét sted - så er alting samlet. Desuden har vi som arrangør altid egne medarbejdere ude til vores arrangementer - en investering i at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen til et af vores mange arrangementer! :-)

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Foredrag med Vlado fra Politijagt

Var til foredrag med Vlado fra Politijagt på Hotel Scandic i Aarhus. Det var et virkelig godt foredrag og super sted det blev holdt.
Der var mulighed for at købe drikkevarer på hotellet og de havde stillet vand til rådighed i lokalet.
Vlado gjorde det exceptionelt godt og kan klart anbefales.

27 février 2023

Hej Anne

Mange tak for denne flotte anmeldelse!

Vi giver både venue og arrangøren den positive respons som du har givet os via anmeldelsen

Rigtig god dag til dig⭐😊

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtigt svar.

27 février 2023

Hej Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse og hele fem stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig, og at vi har ydet en god service og har derudover givet dig et hurtigt svar

Tikkos team ønsker dig en rigtig god dag😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Forespurgte via mail om jeg kunne få…

Forespurgte via mail om jeg kunne få ændret mine billetter til en anden dato i en anden by.
På trods af at jeg efterfølgende modtog en mail om at min forespørgsel ville blive behandlet indenfor 24 timer, var min mine billetter ændret mindre en 1 time senere af søde Monique.
Tak for hurtig respons og fremragende kundeservice!

22 février 2023

Réponse de Original Talks

Tak for de pæne ord. Dem er vi - og ikke mindst Monique rigtig glade for! :-) Altid dejligt at kunne hjælpe og ja, vi tilstræber at svare hurtigt, så betyder meget for os at høre at det bliver taget godt imod. Rigtig god dag - Mvh Søren og Team Tikko

Noté 5 sur 5 étoiles

Her er et bureau med god stil!

Her er et bureau med god stil!

Købte billet til foredrag for et stykke tid siden.
Foredragsholder vælger at aflyse, uden væsenlig grund.
Billet bliver hurtigt refunderet af Tikko, dog minus 20,- kr gebyr.
Jeg sender Tikko mail om, at jeg ikke finder det rimeligt, at gebyrtabet er mit - og får mail tilbage om, at de selvfølgelig tilbagebetaler dette :-)

Kort og godt - af Tikko kunne et stort bureau som fx Ticketmaster.dk lære ALT!

22 février 2023

Réponse de Original Talks

Tak for de pæne ord. Altid glad for at kunne hjælpe eller tage dialog :-) Rigtig god dag Mvh Tikko-teamet

Hurtig service

Hurtig, nem og effektiv kundeservice. Svar samme dag med en løsning.

20 février 2023

Réponse de Original Talks

Tak for din fine feedback. Glad for, at vi kunne hjælpe hurtigt :-) Rigtig god dag
mvh Katrine fra Tikko

Noté 1 sur 5 étoiles

Skulle til at bestille billetter til…

Skulle til at bestille billetter til Manipulationens Psykologi; Tikko vil have 70 - HALVFJERDS - kroner i billetgebyr.
Fuldstændig vanvittigt, jeg vil gøre hvad jeg kan for at jeg aldrig kommer til at støtte Tikko.

15 février 2023

Réponse de Original Talks

Hej Lene. Ked af at læse, at vores billetgebyr har været stopklods for dig i forhold til at bestille billetter til foredraget med Niels Krøjgaard - Manipulationens psykologi. Det er ellers et rigtig spændende foredrag. Det er helt korrekt, at vores billetgebyr pt. ligger på 35kr pr. billet. Qua de omkostninger, der er forbundet med at drive en billetportal, tilbyde forskellige betalingsløsninger osv, er det desværre et vilkår og et gebyr vi ikke kan komme udenom. Der er i branchen forskellige måder at sammensætte gebyrer, ekspeditionsomkostninger, håndteringsafgifter osv. på - samt forskellige tidspunkter i bestillingsforløbet de kan pålægges. Det er meget forskelligt fra billetportal til billetportal. Vi har valgt at samle det til et enkeltbeløb pr. billet, der fremgår tidligt i bestillingsforløbet. Det synes vi er mest fair, og vi ligger desuden prismæssigt på niveau med de kolleger i branchen vi sammenligner os med. Er som nævnt ked af, at vores billetgebyr i denne omgang har afholdt dig fra at bestille billetter til en god oplevelse, men håber alligevel på et tidspunkt at se dig ude i salene til et af vores andre arrangementer. Rigtig god dag. Mvh Søren fra Tikko

Drabcheferne

Hejsa
Vi vil bare sige tak for en fantastik aften på Bella sky 7-1-23 med et super selskab af 2 unge halv syge mænd Kurt Kragh og Ove Dahl de klare det til ug.
Det var mega spændende fortælling blandet med en god position af humør 😂😂.

Mvh

Michael og Anja

6 janvier 2023

Hej Anja og Michael

Mange tak for denne virkelig flotte anmeldelse af arrangementet med "Drabscheferne"🤩

Vi er utrolig taknemmelige for at I har haft en rigtig god og sjov aften, og vi tager selvfølgelig jeres ord med videre.

Alle i Tikko ønsker jer en rigtig god dag😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Lette at komme i kontakt med og rigtig…

Lette at komme i kontakt med og rigtig god service :-)

5 janvier 2023

Hej Tina

Tusind tak for at give vores service 5 stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er meget glade for at høre at, vi både har været lette at komme i kontakt med, og derved givet dig en god kundeservice

Tikkos team ønsker dig en rigtig dejlig dag😊

Fik flyttet min plads 🥰

Fik flyttet min plads, så jeg kunne sidde med min fætter.
Fantastisk go service. 💪🏽🥳

5 janvier 2023

Hej Tom

Tusind tak for dine søde ord

Vi er glade for at kunne give jer muligheden, for at sidde sammen under arrangementet

Vi i Tikko ønsker dig en rigtig god dag😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig søde og rare mennesker i…

Virkelig søde og rare mennesker i kundeservice, som hjælper dig med dine billetter, tilgodebeviser og info om dit arrangement - kæmpe stor tak til Katrine for hendes hjælpsomhed.

Foredragsudvalget er derudover virkelig godt - gode alternative og super spændende foredrag fra alle hylder.

Hørte Eske Villerslev omkring menneskets oprindelse og rejse på jorden via hans omfattende DNA forskning. VILDT!!

3 janvier 2023

Hej Peter

Vi er meget taknemmelige for din flotte anmeldelse⭐
Hele 5 STJERNER for foredraget, og for vores kundeservice.

Hvor er det dejligt at høre, at vores udvalg af arrangementer gode og spændende. Vi er selvfølgelig også meget glade for at høre, at vores søde og rare medarbejdere har kunne hjælpe dig.

Hele Tikkos Team ønsker dig en rigtig god dag🤩

Super god kundeservice

3 janvier 2023

Hej Sisse

Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores kundeservice⭐

Vi er meget glade for at du har fået en SUPER god service🤩

Tikko ønsker dig en hel fantastisk dag

God og hurtig service

Jeg havde fået 2 billetter i julegave til et foredrag på en dato hvor jeg ville være ude at rejse. Jeg sendte, som anbefalet en mail til Tikko vedr min udfordring og bad om et gavebevis. I løbet af mindre end et døgn havde jeg modtaget gavebeviset. Tak for det Tikko😊

2 janvier 2023

Hej

Wow hele FEM STJERNER! Tusind tak for det🤩

Vi er utrolig glade for at du havde en god oplevelse af vores kundeservice, og at du hurtigt fik svar

Tikko ønsker dig en rigtig dejlig dag😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen refusion eller hjælp med julegaver.

Vi har fået to billetter i julegave mig og min kæreste, og kan ikke den dato.
Jeg forsøger at kontakte dem i juleferien men de har lukket og returnere ikke mit opkald. Jeg skriver så en mail her den 2. Januar og får et svar som lyder på at de ikke kan hjælpe da vi er for tæt på datoen for foredraget, de henviser mig så til at sælge privat på deres Facebook side istedet. Synes godt nok det ringe at de ikke kan hjælpe når arrangementet er udsolgt og der er venteliste. Det ikke sådan vi vil have pengene tilbage enda, vi vil bare gerne bestille til den anden dato. Dårlig kundeservice, kan simpelthen ikke passe man holder lukket mellem jul og nytår og dermed gør det umuligt at refundere billetter.

1 janvier 2023

Hej Erik

Dog er vi kede af din oplevelse.

Vores telefon havde lukket mellem jul og nytår, men til gengæld var vores kontaktmail stadig tilgængelig. Faktisk fik man svar inde for samme døgn.
Selv hvis vi ikke havde telefonen lukket mellem jul og nytår, ville vi desværre stadig ikke have muligheden for at annullere dine billetter.
Det indgår i vores handelsbetingelser, at billetter desværre ikke refunderes.
I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 1 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten.

Endnu engang så beklager jeg din oplevelse. Jeg håber at du en anden god gang får en god oplevelse til et af Tikkos mange arrangementer.

Tikko ønsker dig en god dag :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget god og troværdig betjening

Meget god og troværdig betjening. Fik fx penge retur med det samme, da jeg havde glemt at angive en rabat mulighed.

27 novembre 2022

Hej

Tusind tak for dine 5 stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er meget glade for at vi kunne hjælpe dig, og at vi sammen fandt en rigtig god løsning på problemet

Vi i Tikko ønsker dig en rigtig god dag 😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service som vil gøre en stor…

Super service som vil gøre en stor forskel for vores oplevelse til selve arrangementet.

18 décembre 2022

Hej Mette

Mange tak for din super flotte anmeldelse ⭐

Vi vil altid gøre hvad vi kan for at gøre en forskel for vores gæster. Derfor sætter vi stor pris på, at du har skrevet den fine kommentar om vores service

Tikkos team ønsker dig en rigtig dejlig dag🤩

Sød og imødekommende personale

Sød og imødekommende personale. Fantastiske oplevelser hos Tikko. Kan på alle måder anbefale Tikko.dk

15 décembre 2022

Hej Christina

Tusind tak for dine 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er virkelig glade for, at vores kundeservice og vores arrangementer, lever op til dine forventninger

Tikko ønsker dig en rigtig god dag😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid sød og venlig service

11 décembre 2022

Hej Michael

Tusind tak for dine søde ord

Vi er glade for at kunne hjælpe dig

Tikkos team ønsker dig en rigtig dejlig dag :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

Ringet ind for at få flyttet mine…

Ringet ind for at få flyttet mine pladser, da en ven er kommet til skade, og har brug for lidt mere plads. Det gik hurtig, og var utrolig forstående og hjælpsom.

7 décembre 2022

Hej Jane

Mange tak for din anmeldelse

Vi vil selvfølgelig altid være behjælpelig når der opstår situationer som din. Dejligt at I fandt en løsning

Tikko ønsker dig en rigtig god dag :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor tak til Troels for en fantastisk…

Stor tak til Troels for en fantastisk service 😄. Bestilling af særlige billetter gik som en leg.

29 novembre 2022

Hej Gitte

Hele 5 STJERNER til Tikko Troels!
Vi er så heldige at have en gæst som dig
Tusind tak for din fine anmeldelse

Tikko ønsker dig en rigtig dejlig dag :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus