TIM's huisdieren Avis 152

TrustScore 3 sur 5

3,1

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede producten, meestal goede service. Slecht inlichting als product vertraagd. Bij bestellen war productenop voorraad, bij levering msar helft gekregen. Geen info waarom. Contact met klantenservice... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos. Je geeft de datum van levering aan tijdens het bestellen. Omdat het bevroren voer is moet je thuis zijn. Je moet zelfs een speciaal bedrag betalen voor de gekoelde bezorging. Hele dag zitt... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een eerste bestelling voor ruim 130euro geplaatst, er stond op de site dat het de volgende dag geleverd zou worden. Een snack van 5euro die ik erbij cadeau kreeg kwam netjes binnen, maar o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Niet te prijzig vind er veel artikelen die op andere sites of winkels veel duurder zijn snelle levering en gemakkelijk te betalen zeker aan te bevelen

À propos de l'entreprise

1. Animalerie

Écrit par l'entreprise

TIM's heeft een enorm assortiment aan producten van jouw huisdier(en). Wij geven graag deskundig advies, zoals je dat van een echte speciaalzaak mag verwachten.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 14 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Top !

Heel tevreden over zowel de website als mbt de service !
Snelle levering, en tevreden over de producten, prijs/kwaliteit. Een aanrader !

24 août 2022

Fantastische service

Fantastische service. Na online bestelling binnen een paar uur al een mail van post.nl. Een keer is er een doosje snoepjes kapot gegaan met verzending, zonder pardon geld terug. Wat niet had gehoeven maar ze stonden erop. En het leuke; bij iedere bestelling worden nu de snoepjes extra stevig ingepakt. Een bedrijf waar detail telt, zie je niet vaak meer!

2 août 2022

Zeer tevreden over Tim's

Al regelmatig besteld bij Tim's. De eerste keer duurde het ook 3 weken eer de bestelling geleverd werd (wel mailtje gehad dat het langer duurde) en begonnen we al te vrezen dat we gewoon ons geld kwijt waren.

Inmiddels nu al een paar maal besteld en, op de eerste keer na, altijd met een dag of 2-3 in huis.

En, hoe leuk, al elke keer een kadootje voor onze konijnen erbij.

23 juillet 2022

Geweldig

Een tijdje geleden een waterfontein voor mijn kat besteld. Het bestellen verliep erg soepel en het product is heel snel verzonden en geleverd. Na twee maanden schoot een onderdeel van de fontein los. Gemaild met de klantenservice en gratis een hele nieuwe fontein gekregen. Echt geweldig! Superservice. Heel erg blij mee. Ik kreeg ook zeer snel antwoord.

27 février 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben al jaren zeer tevreden over…

Ik ben al jaren zeer tevreden over Tims.nl. Zij hebben topproducten voor een zeer goede prijs en je hebt ze de volgende dag al in huis (zelfs op zaterdag). Zij hebben een uitgebreide keuze op hun website zowel voor huis- als boerderijdieren. Veilige betaling en een zeer goede klantendienst die U bij vragen zeer snel een antwoord geeft. Een echte aanrader !! TOP !!!!

4 décembre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet bestellen! Plaatsen misleidende reclames!

Sturen een mail en hebben een banner op de site dat je een gratis cadeaupakket krijgt bij besteding voor een bepaald bedrag. Als je dan voor dat bedrag besteld krijg je vervolgens het pakket niet omdat de actie (die gewoon op dat moment op hun site stond) niet meer geldig was. Ook na contact met de klantenservice krijg je het niet. Ja, het stond er nog wel op maar was al afgelopen.

6 octobre 2021

Fijne dierenshop

Gisteren de kooi voor verstekeling cavia Sjors besteld en vandaag al binnen! Helaas ontbraken de vier stangetjes om het plexiglas in te schuiven, maar ook deze zijn terstond opgestuurd. Heel erg fijn!! Ik ben super goed geholpen en kan deze dierenshop zeker aanbevelen.

16 septembre 2021

Positief

Website is handig in gebruik.
De levering had 1 dag vertraging. Ik kreeg hier netjes een e-mail van.
Zending was te volgen met track & trace.
Achteraf betalen is mogelijk.

Ik bestel vaker wat bij TIM’s voor mijn hond. Altijd positief.

14 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Snel geleverd en goede service

Snel geleverd, had een kattenbak en 2x kattengrit besteld en waarschijnlijk was een onderdeel van de kattenbak door het grit beschadigd (vrij zwaar en zal mogelijk geschoven hebben). Gemaild en binnen 2 dagen was de nieuwe bak er al!

23 avril 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus