Sinds het is overgenomen door vestig oplichting& geen afspraken kunnen maken finance is het echt dramatisch te noemen je belt lost alles meteen in krijgt beloftes dat je op mail krijgt dat je niks mee... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
30 april volledige lening voldaan. Nu ruim 3 weken later BKR nog steeds niet beëindigd. Graag dit oppakken!
Na 3 x gebeld te hebben heb bewijs dat ik o euro sta alles afgelost schrijven ze nog af bel je weer tijdens 2e x beloofd een brief per mail te ontvangen dat je uit bkr bent niks ontvangen! 3e x gebe... Voir plus
Aangenaam! Wij zijn Tinka - je financiële hulp. Dankzij onze financiële producten hebben duizenden shoppers hun aankopen kunnen doen in verschillende web(winkels). Of ze nu direct betaalden of later. Vanaf 10 juni 2024 stelt Tinka geen nieuwe kredietbedragen meer ter beschikking. Dit betekent dat het vanaf dat moment niet meer mogelijk is om een nieuwe aankoop te doen met Tinka-krediet (Gespreid betalen), of om geld op te nemen met Tinka-krediet. (Web)winkels zullen Tinka-krediet in ieder geval vanaf dat moment niet langer als betaalmethode aanbieden bij het afrekenen van een product. Je kunt echter ook al eerder ervaren dat je het Tinka-krediet niet langer tegenkomt als betaalmethode bij (web)winkels. Voor Wehkamp klanten blijft de betaaloptie Achteraf betalen met Tinka wel beschikbaar.
Pays-Bas
A répondu à 36 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Ciężko się z nimi skontaktować po wielu próbach uzyskałam odpowiedź i to już po tym jak sama rozwiązałam problem . Ciągle wyskakują te weryfikację pomimo, że już jest oszacowany limit to za każdym razem trzeba wysyłać potwierdzenie do baku . Jest to mega uciążliwie , bo nie za każdym razem działa sprawnie pomimo zdolności kredytowej jest odmowa a na drugi dzień już jest zdolność , która i tak była .
It is simple, trustworthy and I like it. Everything is always right! Thanks!

Réponse de Tinka
Slechtste podium!! Niets werkte zoals verwacht. dus nam ik contact op met mijn profiel en kreeg mijn terugbetaling van $ 17.600.
Bar slechte service.
Voordat Tinka er was had ik nooit problemen met wehkamp + moneyathome als kredietverstrekker.
Tinka maakt het mij nu onmogelijk om gespreid te betalen en geld te lenen.
Ik heb meerdere keren de service gebeld en ook contact gehad via de chat, ik heb meerdere keren het probleem uitgelegd, en er wordt gewoon helemaal NIKS aan gedaan.
Ik heb uitgelegd dat ik mijn kredietlimiet NIET krijg verhoogd, zelfs niet na wijziging van inkomen. Verdien genoeg om hier gebruik van te kunnen maken, maar het lukt gewoon niet.
Dit betekent dat ik en 1) niet gespreid kan betalen, en 2) ik kan niets lenen.
Vanmorgen een collega gesproken waar ik alles bij had uitgelegd, er werdt gezegd dat ik dezelfde dag nog bericht zou krijgen.
5 uur later nog niets, ik open weer de chat en krijg iemand anders te spreken.
Weer alles uitgelegd, en mijn ongenoegen uitgesproken over de slechte service, na mijn gegevens te hebben gegeven bleek mijn klantnummer uit de lucht te zijn ( ???) wat zou verklaren dat ik niets gespreid kan betalen / lenen.
Werdt beloofd dat ik donderdag zou worden teruggebeld het zou worden uitgezocht
Krijg ik laat pas op de avond een mail van dezelfde persoon die ik die ochtend sprak, met het protocol hoe ik de dingen moest veranderen in mijn account, om zo weer voor alles in aanmerking kon komen en laat dit nou precies net zijn wat ik in dat gesprek aangaf dat dit niet werkte ! En als klap op de vuurpijl zegt ze ook nog eens te denken mijn hulpvraag te hebben beantwoord en mijn bel afspraak met de ander collega eruit zou halen !
Ik weet niet wat dit voor service is, maar nu heb ik meerdere reviews gelezen over Tinka en nu snap ik het !
Zodra mijn krediet is afbetaald, nooit meer Tinka !
Iets op Wehkamp besteld, en dan met de optie via Tinka terug betalen. Deze maand kon het opeens automatisch, dus hier goedkeuring voor gegeven. Echter zegt mijn zusje vandaag in eens “Opeens is er een bedrag van mijn rekening gehaald, van een een of ander Tinka bedrijf met “Wehkamp” in de beschrijving”. Mijn zusje heeft in een ver verleden (jaren geleden) iets besteld via Wehkamp, maar kon het hele Tinka niet. Het kwartje viel niet meteen (wat hoe raar is dit?!), maar het bedrag was precies hetzelfde (€25,29). Vind dit een heel raar en vreemd verhaal en ga morgen verhaal halen bij de klantenservice van Tinka en Wehkamp.

Réponse de Tinka
Trusted honest and snell responsible safety

Réponse de Tinka
Ik wil al twee dagen mijn rekening betalen, maar dit kan niet. Er schijnt steeds een storing te zijn. Wanneer lossen jullie dit op? Ik wil gewoon betalen!

Réponse de Tinka
Gemakkelijk betalen met Tinka. Niets meer voorschieten. Alleen betalen wat je houdt

Réponse de Tinka
Duidelijk applicatie en makkelijk in gebruik, vriendelijk klantenservice, ze nemen de tijd voor de klanten om ze te helpen en uitleggen.
Ik ben zeer tevreden.

Réponse de Tinka
Waardeloos bedrijf. Ooit eens iets bij Wehkamp gekocht met achteraf betalen (in 2013!!). Nu een hypotheek nodig. Blijkt dat er bij BKR gewoon een doorlopende krediet melding staat van 4800 euro!! Deze kan beëindigd worden, maar blijft 5 jaar staan!! Schandalig. Koop NOOIT meer bij Wehkamp. Oplichters

Réponse de Tinka
Geen problemen ondervonden met Tinka, Zolang men netjes betaald.
Maandbedrag kan men zelf instellen met wat jij kan betalen en er is een duidelijke overzicht.
Geen klachten dus en de app is prima.

Réponse de Tinka
En savoir plus sur les différents types d'avis.