Sinds het is overgenomen door vestig oplichting& geen afspraken kunnen maken finance is het echt dramatisch te noemen je belt lost alles meteen in krijgt beloftes dat je op mail krijgt dat je niks mee... Voir plus
30 april volledige lening voldaan. Nu ruim 3 weken later BKR nog steeds niet beëindigd. Graag dit oppakken!
Na 3 x gebeld te hebben heb bewijs dat ik o euro sta alles afgelost schrijven ze nog af bel je weer tijdens 2e x beloofd een brief per mail te ontvangen dat je uit bkr bent niks ontvangen! 3e x gebe... Voir plus
Ciężko się z nimi skontaktować po wielu próbach uzyskałam odpowiedź i to już po tym jak sama rozwiązałam problem . Ciągle wyskakują te weryfikację pomimo, że już jest oszacowany limit to za każdym raz... Voir plus
Aangenaam! Wij zijn Tinka - je financiële hulp. Dankzij onze financiële producten hebben duizenden shoppers hun aankopen kunnen doen in verschillende web(winkels). Of ze nu direct betaalden of later. Vanaf 10 juni 2024 stelt Tinka geen nieuwe kredietbedragen meer ter beschikking. Dit betekent dat het vanaf dat moment niet meer mogelijk is om een nieuwe aankoop te doen met Tinka-krediet (Gespreid betalen), of om geld op te nemen met Tinka-krediet. (Web)winkels zullen Tinka-krediet in ieder geval vanaf dat moment niet langer als betaalmethode aanbieden bij het afrekenen van een product. Je kunt echter ook al eerder ervaren dat je het Tinka-krediet niet langer tegenkomt als betaalmethode bij (web)winkels. Voor Wehkamp klanten blijft de betaaloptie Achteraf betalen met Tinka wel beschikbaar.
Pays-Bas
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Ik bestel al heel lang, naar volle tevredenheid, bij de Wehkamp. Helaas kan ik de laatste maanden via Tinka niet betalen, omdat ik geen toegangslink in mijn mail krijg. Ik heb hier al diverse malen contact over gehad met Tinka en het probleem zou opgelost worden. Helaas is dit tot nu toe nog niet gebeurd.

Réponse de Tinka
Prima website goede communicatie. Snelle levering en terugbetaling

Réponse de Tinka
Heb €600,- geleend moet nu meer dan €900,- terug betalen lening heb ik net 4maanden elke maand betaal ik €50,- een keer €400,- betaald staat er nog €387,-
Lijk mij toch een beetje duur

Réponse de Tinka
Very easy to use and the UI is user friendly i got to be able to know all settings very quickly and easily im happy to be able to use tinka

Réponse de Tinka
Erg blij zo toch dingen te kunnen kopen die ik anders niet had kunnen betalen.. Zoals tuinstoelen en zwembad voor afgelopen zomer.. En hele schappelijke aanpasbare maandbedragen.

Réponse de Tinka
Alles is geweldig aan deze site.Hartelijk dank voor uw hulp bij het kopen van een wasmachine.Ik heb een iPad via de site gekocht.Very good location.
موقع رائع يعطيك بل قصت ماذا تريد غساله او براد كل شيء رائع