Tollans Fisk Avis

4,9

Har tidigare handlat med er med "gott" resultat, förväntade mej detsamma nu. Förväntningen uppfylldes när rommen och mackan åkte ini munnen fvb ner i magen. Kunde tidigare köpa torskrom på burk i Sver... Voir plus

Har letat efter denna produkt så länge! Min mamma brukade ha den hemma men när hon gick bort hittade jag inte den🤔😢. Var så lycklig när jag hittade torskrom hos er. Trodde inte det fanns längre. Ta... Voir plus

Snabb leverans. Bra produkter, samma som jag tidigare köpt på Netto och i Danmark.Finns tyvärr inte längre torskrom på burk i Sverige och då är det mycket trevlig att det går att beställa via Tollans... Voir plus

Stekt torskrom var en favoriträtt i min barndom. Men numera finns inte torskrom att köpa på vanliga affärer. Så tack för att ni finns så att jsg fortfarande kan äta min favoriträtt ibland.

1. Magasin de produits gourmets
  2. Magasin de fruits de mer séchés
  3. Poissonnerie

Delikatesser från nordiska hav — vi är butiken med hållbara, klassiska & moderna produkter från havet

4,9

Demande des avis aux clients

229 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Torskrom

Snabb leverans på ngt jag länge letat efter, så nöjd stort A

10 septembre 2026

Bra produkt

Bra produkt, snabb leverans. Äntligen någon som kan leverera det man söker. Bra information om varorna

29 août 2026