Had een knuffel besteld via groot partnerbedrijf voor een verjaardag .na kado gegeven te hebben was helaas de batterij al na een uurtje leeg. Contact opgenomen en kon de knuffel (ondanks ontbreken kaa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik had meerdere moody octopussen besteld, en er zaten er een paar tussen die niet blij en boos keken, maar aan beide kanten boos. Toen ik dat mailde en voorstelde de boos-boos kijkende octopussen teru... Voir plus
L'entreprise a répondu
Topservice en snelle levering. We hebben een grote knuffel besteld voor de eerste verjaardag van onze zoon, maar kregen per ongeluk de verkeerde geleverd. Na een mailtje hierover kregen we vrijwel dir... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mijn bestelling was goed verpakt en snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding en mijn zoontje is helemaal blij ! Ze hebben groot assortiment aan knuffels die gunstig geprijsd zijn. Zeker een aan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Grootste aanbod Pluche Knuffels van Nederland en België! Op werkdagen voor 16:00uur besteld is de volgende dag al in huis! Wij verzenden met PostNL. Alle pluche knuffels worden direct geleverd uit eigen voorraad! Voor vragen neem gerust contact met ons op via email of telefoon.
Venkelbaan 24, 2908KE, Capelle aan den IJssel, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Snelle levering en kwaliteit van het bestelde product was goed en naar verwachting. Keurig op tijd voor de verjaardag van mijn dochter.

Réponse de Topknuffels.nl
Leuke webshop met zeer groot aanbod! Ook snelle levering. Vrijdag middag besteld zaterdag ochtend al in huis!

Réponse de Topknuffels.nl
Mensen met hart voor de zaak, super vriendelijk om mee te handelen. Fijne ervaringen. Hoge kwaliteit knuffels. Ja al met al absoluut 5 sterren waard. Doe met liefde zaken hier. Mvg Len

Réponse de Topknuffels.nl
Product als omschreven, geleverd binnen een dag, zelfs tijden deze drukke periode van kerst. Prima in orde

Réponse de Topknuffels.nl
Capibara knuffel besteld voor de verjaardag van mijn zoon. Hij wilde persee de capibara in fruit vorm. Maandag middag besteld, en de volgende dag stond het pakketje als voor de deur. Super service weer! Hier een gelukkig kind op de bank met zijn knuffeltje :)

Réponse de Topknuffels.nl
Fijne webshop. Teddybeer met hart voor m'n vrouw besteld als cadeau, netjes op tijd geleverd. Knuffelbeer is van goede kwaliteit. Bedankt!

Réponse de Topknuffels.nl
Een fijne website. Mijn cadeautjes waren de volgende dag bezorgd en vielen goed in de smaak!

Réponse de Topknuffels.nl
Snelle verzending, goede service en kwaliteit! Helemaal tevreden.

Réponse de Topknuffels.nl
Ruim assortiment en mooie producten. Alles keurig netjes ontvangen, aanrader!

Snelle service en kwaliteitsproducten
Tevens goede informatie die echt klopt over de producten

Réponse de Topknuffels.nl
Super leuke knuffels en geweldige service! Bedankt!

Réponse de Topknuffels.nl
Mooie knuffels van super kwaliteit.
Knuffel was zeer snel verzonden, ik ga hier zeker vaker bestellen.

Réponse de Topknuffels.nl
Diverse Pokémon knuffels besteld, super snel geleverd en echte kwaliteits knuffels!
Als je een knuffel zoekt is, dit echt een aanrader, jullie zien mij zeker terug!

Réponse de Topknuffels.nl
Kindjes helemaal blij met hun knuffels !
Super goeie kwaliteit en super snel in huis.
Zeker een aanrader.

Réponse de Topknuffels.nl
Snelle levering en goede kwaliteit knuffel. Blij kind!

Réponse de Topknuffels.nl
En savoir plus sur les différents types d'avis.