Ingen kundeservice og umuligt at komme i kontakt
Vi har et par gange brugt Torsted VVS, og jeg er nød til skrive, at de er umulige at komme i kontakt med, når man har spørgsmål.
En af de første oplevelser var da vi havde problemer med vores fjernvarme, og fik ikke nok varme i radiatorerne. Kort tid efter deres besøg, var problemet det samme. Torsted VVS er svære at komme i kontakt med, så vi kontakter et andet lokalt VVS firma, der løser opgaven.
Så skulle vi havde monteret en radiator. Morten der alene montere radiatoren gør det rigtig flot, og vi er meget tilfredse. Han bruger mellem 2,5 og 3 timer til at montere den.
Anden gang med ny radiator, er det en anden og med en lærling. De bruger hver 3,5 timer til at montere en lille radiator, så ialt skal vi betale for 7 montørtimer. Når man så prøver at komme i kontakt med Torsted VVS, får man en besked at man gerne må sende en sms, og så bliver der ringet tilbage senere. Der går der næsten to uger inden man får respons på regningen, og det er efter både jeg og min bedre halvdel har prøvet mange gange, at komme i kontakt med Torsted VVS i mellemtiden. Vi ender med at betale, men er utilfredse med, at man på ingen på ingen måde er service minded.
Vi bruger nu et andet lokalt VVS firma, som en mand også kun brugte lidt over 2,5 timer til at montere ny radiator.
5 novembre 2024
Avis spontané