Torve-Hallen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Som gæster i byen, har vi altid et besøg indlagt hos jer. Vi sætter stor pris på jeres hyggelige atmosfære, hyggelige indretning, søde og imødekommende personaler. Selvom I har travlt, er alt persona... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Vores besøg var en god oplevelser og maden var også fin. Negativ var at vi skulle vente meget længe inden vi kunne aflevere vores bestilling. Personalet var alle optaget hele tiden med serveringer,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Supersøde folk der gjorde min søns 10 års fødselsdag til en rigtig dejlig aften for familien. Virkelig lækker mad, med noget for enhver smag.

À propos de l'entreprise

1. Restaurant italien

Écrit par l'entreprise

Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistøvler eller laksko....

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Mad og service var fantastisk

Mad og service var fantastisk

1 août 2026

Kære Mikkeline,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at både maden og servicen levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på dine fine ord og håber at byde dig velkommen igen snart.

Hej.

Hej.
Super flink personale og maden iorden.

28 juillet 2026

Kære kunde,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores personale som super flinke, og at maden var i orden.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen snart.

Lækker pizza

Lækker pizza - kold øl - venlig betjening

28 juillet 2026

Kære Lone,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du nød den lækre pizza, en kold øl og den venlige betjening.

Vi sætter stor pris på dine fine ord og håber at byde dig velkommen igen snart.

Super- som altid

Super- som altid, kommer gerne igen 😃👍

26 juillet 2026

Kære Henrik,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du igen havde en super oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på din loyalitet og de fine ord. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang. 😃👍

Noté 2 sur 5 étoiles

Havde booket bord på forhånd til tre personer

Havde booket bord på forhånd til tre personer med bemærkning om, at en af gæsterne kom med rollator, og havde derfor bedt om et bord med lidt mere plads. Det virkede så ikke til, at denne kommentar var blevet læst (måske pga. det udenlandske personale).
Da vi havde fået anvist bord ventede vi +15min på at få menukort! Det er for længe.
Maden kom ikke på samme tid, så vi spiste lidt 'forskudt' af hinanden.

23 juillet 2026

Kære VPM,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er vi kede af at høre, da vi naturligvis gerne vil sikre, at alle vores gæster føler sig godt modtaget og får en behagelig oplevelse fra start til slut.

Vi beklager, at ønsket om ekstra plads til gæsten med rollator ikke blev håndteret korrekt, og at I måtte vente for længe på menukort samt oplevede, at maden ikke kom samlet. Det er ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi er en internationalt inspireret restaurant med medarbejdere fra forskellige lande, men vi gør altid vores bedste for at imødekomme særlige ønsker. Hvis der er behov for en dansktalende tjener eller yderligere hjælp, er man altid velkommen til at spørge, så finder vi selvfølgelig en løsning.

Tak for jeres feedback – den hjælper os med at blive bedre. Vi håber, at vi får mulighed for at give jer en bedre oplevelse en anden gang.

Prisen ok
Dejligt personale
Omgivelser -
Dejligt med noget som er lidt anderledes

25 juillet 2026

Kære Lisbeth,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du nød maden, prisen, vores personale og de lidt anderledes omgivelser.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver det særlige ved Torve-Hallen. Vi ønsker netop at skabe en anderledes og hyggelig oplevelse for vores gæster.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Skønt sted med god mad og betjening

Skønt sted med god mad og betjening. Hyggelig vært Paul.

23 juillet 2026

Kære Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du nød maden, betjeningen og den hyggelige stemning hos os.

Det betyder meget for os med dine fine ord, og jeg sætter stor pris på din omtale. Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

good choice

venlig og flot service, top location, lækker mad

21 juillet 2026

Dear JH,

Thank you very much for your lovely review. We are delighted to hear that you enjoyed the friendly service, our great location, and the delicious food.

We truly appreciate your kind words and look forward to welcoming you back to Torve-Hallen for another great experience.

Kind regards,

Noté 4 sur 5 étoiles

Altid en god oplevelse hos Torvehallen

Altid en god oplevelse hos Torvehallen. Vi var fire personer og havde booket bord indendørs, men vejret var godt og det venlige og servicemindede personale, skaffede et bord til os udendørs. Det var meget travlt, og vi ventede derfor over 30 minutter inden vi kunne bestille drikkevarer og mad. Til gengæld kom maden meget hurtigt, da vi først havde bestilt - og smagte, som altid, rigtig godt 😊

Kære Henriette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for jeres besøg hos os. Det glæder os meget at høre, at I endnu en gang havde en god oplevelse hos Torve-Hallen, og at vores personale kunne hjælpe jer med at finde en plads udendørs, så I kunne nyde det gode vejr.

Vi beklager ventetiden på at få bestilt drikkevarer og mad. Når vi har meget travlt, kan der desværre opstå lidt længere ventetid, men vi er glade for, at maden kom hurtigt efter bestilling og levede op til jeres forventninger.

Tak for jeres forståelse og for de fine ord om vores service og mad. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

God mad!
God stemning!
Sød personal!
Tak før denne gang!
Vi ses 🤩

Kære Rosa,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du nød maden, stemningen og vores søde personale.

Vi sætter stor pris på dine varme ord, og vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang. 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende pizza no 3 kartoffel og…

Fremragende pizza no 3 kartoffel og svinekæber.
Meget dejlig chardonnay fra Østrig og ikke mindst venlig og kvik betjening.

Kære Poul,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du nød vores pizza med kartoffel og svinekæber, samt den gode vin og den venlige betjening.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om både maden og servicen. Det er altid dejligt at høre, når vores gæster får en oplevelse, hvor alle elementer spiller sammen.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Flot og travelt sted

Flot og velbesøgt sted. Havde fået plads på 1. Sal ikke for varmt og med en sød betjening.

Maden var fin uden at være prangende og passende til prisen.

Vi kommer gerne igen.

18 juillet 2026

Kære Karsten,

Tusind tak for din anmeldelse og for jeres besøg hos os. Det glæder os, at I nød vores omgivelser, stemningen og den søde betjening.

Vi sætter også pris på din ærlige feedback omkring maden. Vi arbejder hele tiden på at skabe gode madoplevelser til en fair pris, og det er dejligt at høre, at helhedsoplevelsen var positiv.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg havde virkelig glædet mig til…

Jeg havde virkelig glædet mig til fredag, hvor vi skulle spise hos jer. Vi havde tidligere været forbi til dessert, og den var fin – ikke fantastisk, men helt okay. Derfor besluttede vi at komme tilbage for at spise aftensmad.

Pizzaen var virkelig god, og pastaretterne smagte også rigtig godt. Desværre var min burger alt for rå efter min smag. Jeg gjorde servitricen opmærksom på det, men hun svarede, at den normalt serveres sådan. Jeg forstår godt, at det måske er jeres standard, men det var første gang, jeg har fået en burger, der var så rå. Jeg synes, man bør spørge gæsterne, hvordan de ønsker kødet stegt. Måske burde jeg selv have sagt det ved bestillingen – det ved jeg ikke.

Det, der skuffede mig mest, var, at I ikke tilbød at stege burgeren lidt mere eller lave en ny. Det ville jeg have forventet, og derfor trækker det oplevelsen ned.

Det er ærgerligt, for resten af maden var virkelig velsmagende. Men netop denne lille detalje og måden, situationen blev håndteret på, gør desværre, at jeg ikke har lyst til at komme tilbage, og jeg har heller ikke lyst til at anbefale jeres restaurant til andre.

Kære Pernille,

Tusind tak for din meget grundige anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at både pizzaen og pastaretterne faldt i din smag.

Til gengæld er vi rigtig kede af at høre om oplevelsen med din burger. Vi forstår godt, at det kan være en skuffelse, når en ret ikke bliver serveret, som man havde forventet – og især at du ikke oplevede, at vi forsøgte at finde en løsning på stedet. Det burde vi naturligvis have håndteret bedre.

Vores burgere kan serveres med et mere saftigt og rosa tilberedt kød, men vi er helt enige i, at dialogen med gæsten er vigtig, og at vi skal være bedre til at spørge ind til ønsker og tage hånd om situationen, hvis noget ikke lever op til forventningerne.

Vi håber, at du en dag vil give os muligheden for at vise dig, at vi kan levere den samlede oplevelse, som vi ønsker vores gæster skal have.

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi besøgte jer den 17.07.26 til…

Vi besøgte jer den 17.07.26 til frokost. Hurtig betjening og god mad. Ulempe at personalet kun taler engelsk.
Generelt en positiv oplevelse.

Kære Mona,

Tusind tak for din anmeldelse og for jeres besøg hos os. Det glæder os at høre, at I havde en positiv oplevelse med hurtig betjening og god mad.

Vi forstår godt, at nogle gæster foretrækker dansk betjening. Torve-Hallen er en internationalt inspireret restaurant, og derfor har vi også engelsktalende medarbejdere på holdet, så vi kan byde gæster fra mange forskellige lande velkommen. Hvis man ønsker en dansktalende tjener, er man altid velkommen til at spørge, så forsøger vi selvfølgelig at imødekomme det.

Tak for jeres feedback, og vi håber at byde jer velkommen igen.

Lækker mad

Lækker mad, supergod service og mega cool stemning

Kære Poul,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du nød den lækre mad, den gode service og den hyggelige stemning hos os.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord og håber at byde dig velkommen igen snart.

Moules frites i verdensklasse 😋

Moules frites i verdensklasse 😋
Betjening høflig og hurtig.
Dejligt at opleve at chefen cirkulerer rundt og har det store overblik. Vi kommer igen.

12 juillet 2026

Kære Ole,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at vores moules frites levede op til dine forventninger, og at du havde en god oplevelse med både den høflige og hurtige betjening.

Det betyder meget for os, at du også lægger mærke til vores engagement i hverdagen. Vi gør os umage for at være tæt på vores gæster og sikre, at alt spiller.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Det var rigtig godt mad men betjejning…

Det var rigtig godt mad men betjejning som kun foregik på engelsk voldte lidt problemer men det gik. Dette gjorde jrg opmærksom på da jeg betalte

8 juillet 2026

Kære kunde,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget, at du synes, maden var rigtig god.

Tak også for din feedback omkring betjeningen.

Vi håber at byde dig velkommen igen.

Virkelig god oplevelse igen

Virkelig god oplevelse igen, det meget varierede spisekort gjorde at der var noget lækkert til vores udenlandske gæster, og personalet var som altid meget opmærksomme.

7 juillet 2026

Kære Troels,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at I endnu en gang havde en virkelig god oplevelse hos os.

Det er dejligt at høre, at vores varierede menukort passede godt til jeres udenlandske gæster, og at du oplevede vores personale som opmærksomme og imødekommende. Det betyder meget for os.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

God mad

God mad, hyggelige omgiveler, flink og smilende personale. Dog havde svært ved at spørge ind til drikkevare, da betjeningen ikke kunne dansk, og jeg ikke kunne forklare mig godt nok på engelsk.

4 juillet 2026

Kære Sus,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du nød maden, de hyggelige omgivelser og oplevede vores personale som flinke og smilende.

Tak også for din ærlige feedback omkring sproget. Vi har fuld forståelse for, at det kan være en udfordring, når man ønsker vejledning om mad og drikke. Vi arbejder løbende på at udvikle vores team, så vi kan give den bedst mulige oplevelse for alle vores gæster.

Vi håber at byde dig velkommen igen.

Super hyggelig atmosfære

Super hyggelig atmosfære. Dejlig mad og gode vine og afslappet venlig betjening Hvad ønsker man mere?

5 juillet 2026

Kære Mariann,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget, at du nød den hyggelige atmosfære, maden, vinene og den afslappede, venlige betjening.

Dine ord betyder rigtig meget for os, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus