Kan anbefale at man ringer til Torben og får en god snak hvis man har ‘vandideer’ eller har brug for råd og sparring. Torben er ærlig, hjælpsom, engageret og hans passion skinner igennem. Fair pr... Voir plus
Lisez les avis des autres
Er helt pjattet med Torben og hans lune. Servicen er heller ikke til at klage over. Og kommer gerne igen for snakken, gode service og gode priser.
Total Poolservice i Ringsted leverer service på et meget højt niveau. De er venlige, imødekommende og professionelle i deres rådgivning og udførelse. Et særligt plus er, at de tager ansvar hele veje... Voir plus
Jeg havde i 14 dage kæmpet med værdier og uklart vand i poolen. Kørte forbi Torben, vi fik en go snak om problemet, hans kompentencer er virkelig gode. Jegfik købt en masse produkter, en go beskrivels... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Piscine
- Spa de jour
- Piscine municipale
- Société de construction de piscines
- Service de réparation de piscines
- Magasin de matériel pour piscines
Informations provenant de diverses sources externes
Total poolservice er nu en webbutik som nu har et showroom og butik i Ringsted på Næstvedvej 218 Total Poolservice er altid opdateret med de nyeste udviklinger i produkter maskiner og teknikker, og der lægges samtidig stor vægt på, at både nye og gamle kunder opfatter virksomheden som et seriøst og kompetent firma der altid overholder aftaler og afgivende tilbud til tiden. Dette indbefatter professionel rådgivning, overholdelse af aftaler gennem hele arbejdsforløbet og en arbejdsbeskrivelse på det aftalte, samt autorisations krævende arbejde udføres og godkendes af vores samarbejdspartner. Total Poolservice er en udvidelse af Total Multiservice som i mange år har lavet Swimmingspool til kunder hele året ring og hør nærmere hvad vi kan tilbyde netop dig, og vi håber du vil bruge vores nye webbutik.
Coordonnées de contact
Næstvedvej 218, 4100, Ringsted, Danemark
- mail@total-poolservice.dk
- total-poolservice.dk
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Super god service af Total Poolservice…
Super god service af Total Poolservice og samarbejde med Welldana.
min varmepumpe var stået af og gået lidt over garantien, men alligevel fandt Welldana en god løsning til mig.
5 stjerner herfra
Et firma der kan sine ting
Vi har fået installeret en pool lampe af Torben som blev lavet hurtigt og professionelt så vi kunne få startet vores pool op til tiden :)
Total god service
Total god service, de valgte at blive i butikken til jeg kom efter deres lukke tid. Da jeg stod og manglede en pumpe. Kan varmt anbefales
Mvh. Ben
Hurtig service holdte hvad han lovet…
Hurtig service holdte hvad han lovet super flink og snakke med. så en god oplevelse herfra og handler heller end gerne med dem igen :)
Dejlig service fra Torben
Dejlig service fra Torben. Altid tid når jeg kommer. Kan varmt anbefales. Har du problemer eller vil etablere en ny pool så kontakt Torben. Den er altid gode råd.
Meget hjælpsom og viden
Torben har en super god erfaring og god og dejlig service . Han er altid glad og hjælpsom 😊👍🌸
Super service, og har alt
Venlig og imødekommende, god service.
Klar til at svare på spørgsmål og guide en der af til hvad jeg havde brug for.
Fremragende service!
Jeg havde indleveret vores defekte robotstøvsuger indenfor reklamationstiden, men hørte ingenting fra producenten. Torben tog kampen for mig, og det var en kæmpe hjælp, som resulterede i, at jeg fik tilsendt en hel ny robot.
Tusind tak, Torben!
Leje af Fantastisk spa
Leje af Fantastisk, super lækker helt igennem vidunderlig spa
God service, god pris og levede op til forventningerne og mer til !!!
Det gør jeg helt sikkert igen
1000 Tak til total poolservice 🥰
Fik en rigtig god vejledning og lærte…
Fik en rigtig god vejledning og lærte noget nyt, Alka Up / Down. Trods mange år med nedbygget pool i haven havde jeg aldrig hørt om dette. Vi har generelt ikke haft de store problemer med at holde vandet og PH stabil.
Tak for det
Martin L
Altid den bedste service!
Jeg kan på det varmeste anbefale Torben, Total Poolservice.
Han er altid klar med gode råd og vejledning - og der findes ingen pool-problemer, som han ikke kan hjælpe med at løse!
Derudover er gode råd og vejledning ganske gratis.
Han er utrolig serviceminded - også på en søndag.
Han ved, hvad han snakker om, og du går aldrig forgæves!
Lang ventetid.
Første gang jeg var forbi for afhente min bestilte varer var der lukket, det var en hverdag kl 11.00, da jeg kom igen over middag var der lang ventetid trods varen var forudbestilt og betalt.
God rådgivning om regulering af pH
God rådgivning om regulering af pH, alkalitet mv. samt da filtermateriet blev skiftet til glas fra filterkugler.
Så kan kun anbefale totalpoomservice
Vh Søren
Yderst god og hjælpsom service👌🏻
Super hjælpsom
Rigtig hjælpsom
Rigtig hjælpsom, giver sig god tid til at forklare, trods stor travlhed.
Jeg kan kun anbefale denne butik i…
Jeg kan kun anbefale denne butik i Ringsted. Super gode produkter, og er der noget galt efterfølgende så er service bare i top.
Giver igen 5 stjerner !
Giver gerne støtte til gode lokale arrangementer
Der herskede en dejlig positiv atmosfære da jeg kom ind i forretningen. Torben havde meget travlt, men havde dog stadig overskud og tog sig tid til at lytte.
Jeg besøgte Total Poolservice da Hjerteforeningen Ringstedafd. afholdt i samarbejde med Benløse IF, en familie dag, hvor vi havde lotteri.
Torben gav os de vildeste sponsor gaver.
Tusind tak for din måde at være på Torben.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.