Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

De er gode til marketing, men kundeservice er en by i Rusland. De svarer ikke, og når de endelig svarer så er de ubehjælpsomme. Derudover så er det interessant at se hvordan de gentagne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Produkter og service i top. Er altid meget tilfreds med mine køb hos totteland. Priserne er os gode. Har lige købt et keramisk skær til min Bjaf hundetrimmer på 6 mm, kæmpe anbefaling at anskaff... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde bestilt lidt forskelligt på hjemmesiden, som er super intuitiv. Vi var dog lidt usikre på noget af det, men vi kunne have sparet os usikkerheden, for alt levede fuldt ud op til, hvad der blev... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en forespørgsel på en vare om torsdagen. Ejer svarede med det samme, at hun ville undersøge. Fik svar fredag. Bestilte varen til middag og modtog den dagen efter. Super oplevelse. Kan varmt an... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles pour animaux
  2. Animalerie

Écrit par l'entreprise

Hos Totteland.dk brænder vi for at skabe glæde og komfort for vores firbenede venner. Vi tilbyder kvalitetsprodukter, der er nøje udvalgt og testet af vores team af hundeelskere. Med dag-til-dag levering, 365 dages returret og fantastisk kundeservice sikrer vi, at både du og din hund får den bedste oplevelse. Hver tirsdag har vi liveshopping, hvor du kan få inspiration og gode råd fra vores eksperter. Tak fordi du vælger Totteland.dk – sammen skaber vi en verden, hvor alle kæledyr kan trives og være lykkelige.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 57 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Over grænsen

Derudover så er det interessant at se hvordan de gentagne gange bryder markedsføringsloven.

Deres kampagner kører i ring, falske nedtællingsurer der har til formål for at presse dig til at købe, men dag efter dag er blot samme kampagne kørende med et nyt nedtællingsur.

Misbruger Trustpilot stjerner i footeren, hvor de viser en højere rating end de reelt har.

Ja, jeg kunne blive ved, selv email signaturen er fyldt med løgn hvor man underskriver sig som Julie, Ejer - men ejeren af selskabet hedder Frederik... Suk!

Alt i alt virker det mest af alt som et foretagende der har fokus på hård markedsføring og volume, men så negligere alt der hedder god kundeservice, lovgivning mv.

14 avril 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Fin trimmer men for kort afstandskam

Selve trimmeren er fin! Men det ærger os at vi efterfølgende finder ud af at den længste afstandskam er på 18 mm og de universal-afstandskamme der findes derude, passer ikke på denne trimmer. Hermed et ønske om at I laver en længere :)

9 avril 2026

Hej Anne-Katrine 😊

Tusind tak for din anmeldelse og for de fine ord om trimmeren – det er vi virkelig glade for at høre 🐾💛

Jeg forstår SÅ godt din pointe med afstandskammen – især når man gerne vil bevare lidt ekstra længde på pelsen ✂️ Det er også noget, vi løbende har med i vores overvejelser, så tusind tak for dit ønske 🙌

Grunden til, at universalkamme ikke passer, er desværre, at vores trimmer er lavet til specifikke skær og tilbehør – men vi tager helt klart dit input med videre 💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os (og hjælper os med at blive endnu bedre!) 🧡

Noté 5 sur 5 étoiles

Produkter og service i top

Produkter og service i top.
Er altid meget tilfreds med mine køb hos totteland.
Priserne er os gode.
Har lige købt et keramisk skær til min Bjaf hundetrimmer på 6 mm, kæmpe anbefaling at anskaffe sig dem. Den næste på ønskelisten er den på 12 mm. 🥰

8 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

God pris for et godt produkt

God pris for et godt produkt, der er lige så godt som beskrevet :) hurtig levering også

1 avril 2026

Hej Jesper 😊

Tusind tak for de 5 stjerner – det gør os simpelthen så glade! ⭐️🐾

Hvor er det skønt at høre, at produktet levede op til forventningerne, og at leveringen også spillede. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker for både dig og din tot 💛

Vi håber, I får masser af glæde af det!

Husky

Min hund elsker det, og hurtig levering

26 mars 2026

Hej Kim 😊

Tusind tak for de 5 stjerner – det gør os så glade! ⭐️🐾

Hvor er det skønt at høre, at din husky elsker det – så bliver det altså ikke meget bedre 🐺💛 Og fedt at leveringen også var hurtig!

Giv din flotte tot en ekstra nus fra os!

Hej Sanne 😊

Tusind tak for dine 5 stjerner – det varmer virkelig! ⭐️🐾

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede både hurtig og god levering – det gør os så glade 💛

Vi håber, din tot nyder det hele!

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

25 mars 2026

Hej Nina 😊

Tusind tak for dine 5 stjerner – det betyder alverden for os! ⭐️🐾

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og hurtig levering – det er lige sådan, vi ønsker det skal være 💛

Vi håber, din tot bliver ekstra forkælet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Skønne produkter og en god service

Skønne produkter og en god service. Nemt at bestille og levering var tilfredsstillende hurtig.

29 décembre 2025

Hej Julie 🐾

Tusind tak for din søde anmeldelse – det gør os så glade at høre! 💛

Hvor er det skønt, at både produkterne og oplevelsen med bestilling og levering levede op til forventningerne – det er lige præcis det, vi drømmer om hos Totteland 🐶✨

Vi håber, du og din tot får masser af glæde af jeres nye goodies! 🐾

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har købt en rampe til min hund hos…

Jeg har købt en rampe til min hund hos totteland.dk. Min hund vil desværre ikke gå på rampen og derfor sender jeg rampen retur. Og udfylder butikkens retur formular på deres hjemmeside. Hvor jeg ønsker mine penge retur. Jeg hører intet fra Totteland . Jeg sender dem en mail. Og først efter 14 skriver de tilbage at rampen som jeg har sendt retur er fyldt med ridser. De har vedhæftet et billede med ridserne på rampen. Og de vil derfor ikke betale mine penge tilbage. Der er nu gået flere uger og jeg har modtaget rampen fra Totteland.
Det ligner at rampen har været i hænderne på en tegnestue. Og sådan så rampen naturligvis ikke ud da jeg sendte den af sted. Hvilket min søn desuden kan bekræfte da han hjalp mig med at pakke den i papkassen. Jeg har desværre ikke taget et billede af rampen før jeg sendte den retur.
Det troede jeg ikke var nødvendigt. Min hund har aldrig brugt rampen. Og desuden har min hund en negle sygdom slo så hun har aldrig lange negle. Jeg har vist rampen til min familie samt en dyrlæge og de er rystet. Det er simpelthen ikke muligt at min hund har lavet de ridser. På rampen er der ligesom tegnet med kridt. Lavet et kryds. Og hvis hund skulle have gået på rampen ville der da aldrig være et kryds efter min hunds poter. Jeg er rystet. Og det giver ingen mening. Og hvorfor skulle jeg dog sende rampen retur til Totteland hvis min hund gik på rampen. Det var jo derfor at jeg købte den. For at min hund skulle bruge rampen. Men hun gik aldrig på den og derfor sendte jeg den retur til Totteland. Og sikke en skuffelse.
Jeg vil bare advare alle om hvilken form for useriøs forretning totteland driver. Og husk endeligt at tage et billede til dokumentation hvis I får brug for at retunere en varer. Det gjorde jeg desværre ikke. Totteland dk kan jeg i hvert fald ikke anbefale! Sikke en useriøs kundeservice og en uprofessionel måde at behandle sine kunder på. Jeg føler mig totalt snydt og kommer naturligvis aldrig til at handle der igen.

2 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en sele til min hund. Det viste sig at den ikke passede min hund, så jeg returnerede den uden problemer og fik mine penge retur. Rigtig god service.

16 mars 2026

Hej Helle 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse – det gør os virkelig glade at høre 💛🐾

Selvom det altid er lidt ærgerligt, når noget ikke passer ens tot helt perfekt, så er vi glade for, at returprocessen var nem og lige til. Det skal nemlig være trygt og enkelt at handle hos os 🦴

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kundeservice og hurtig levering

Super oplevelse. Kan varmt anbefale Totteland 🇩🇰

20 mars 2026

Hej Henrik 🐾

Hvor bliver vi bare glade for at læse din anmeldelse – tusind tak! 🧡 Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra forespørgsel til levering.

Vi gør os umage for at svare hurtigt og få sendt pakker afsted i en fart, så din tot ikke skal vente unødigt længe 🐶📦 Så det er skønt at høre, at det hele bare spillede!

Tak fordi du vil anbefale os 🐾

Noté 5 sur 5 étoiles

Hjemmeside er nemt at overskue og god…

Hjemmeside er nemt at overskue og god beskrivelse af produktet.
Vores hund har fået et bedre ånde og mund hygiejne, er godt tilfreds med produktet.

6 mars 2026

Hej Marianne 🧡

Tusind tak for din fine anmeldelse – det gør os virkelig glade at høre! 😊

Hvor er det skønt, at både hjemmesiden var nem at finde rundt på, og at produktet lever op til forventningerne. Og ekstra dejligt at høre, at din tot allerede har fået bedre ånde og mundhygiejne – det er jo lige præcis det, vi håber på 🐶✨

Tak fordi du deler din oplevelse!

Hurtig hjælp 😊

Manglede lige min faktura i forbindelse med at jeg vil sælge min potetrimmer, skrev til Marie og fik lynhurtigt sendt den manglende faktura, så skøn og hurtig svar, vil altid anbefale totteland 🥳🫶🏻🐶❤️

19 mars 2026

Hej Hanne 🧡

Tusind tak for din søde anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du fik hurtig hjælp med fakturaen. Vi ved, hvor vigtigt det er, når tingene bare spiller – og vi er altid klar til at hjælpe både dig og din tot 🐶✨

Og kæmpe tak for din anbefaling, det varmer helt ind i Totteland-hjertet! 🥳

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg oplevede at maskinens skær hang…

Jeg oplevede at maskinens skær hang fast i pelsen ind i mellem og undrende mig over der ikke var lader med

11 mars 2026

Hej Jette 😊

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse.

Hvis skæret indimellem hænger fast i pelsen, er det typisk et tegn på, at der skal klippes med det keramiske skær i stedet for afstandskammene.

Vi beskriver dette nærmere i produktbeskrivelsen, så man får det bedste resultat for sin tot 🐶✂️

I forhold til oplader medfølger der et ladekabel, som blot skal tilsluttes en USB-C adapter – det er også angivet i produktbeskrivelsen.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål – vi hjælper meget gerne 💛

Service service sådan

Det er første gang jeg har handlet hos jer, men ikke sidste. Havde nærmest kun lige sluppet tasterne for ordren, så ankom min bestiling. Der kunne andre lære af 😀

9 mars 2026

Hej Susan 💛

Ej hvor er det dejligt at læse – tusind tak for din fine anmeldelse! 🐾

Vi gør virkelig vores bedste for at få ordrer afsted så hurtigt som muligt, så det er skønt at høre, at det kunne mærkes hos dig.

Og hvor er vi glade for, at det ikke bliver sidste gang, du handler hos os 🧡

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus