Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

De A van ADG staat voor A sociaal. Horken. Hobby clubje die denkt een dealer te kunnen zijn. Een benzine auto met nog maar 20000 op de klok uit 2016 nieuw gekocht. EGR klep zou niet goed zijn ivm w... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Argent & assurance

Écrit par l'entreprise

Dit is de officiële Toyota website. Hier vindt u informatie over de (hybride) modellen, occasions, acties en meer. Of vind een dealer bij u in de buurt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Toyota Assen geweldig!

Ik kom al 3 jaar met veel plezier bij Toyota Assen. 2 x een auto gekocht en 2 x een auto ingeruild. De eerste keer een jonge occasion van 1,5 jaar en deze week een oudje voor erbij. De prijs van de oudere auto die ik kocht was vergelijkbaar met de prijzen op marktplaats maar hier kreeg ik garantie en apk bij. Bij het afhalen was er ook nog een nieuwe uitlaat onder gezet en de bougies vernieuwd. Wat een geweldige service. Super vriendelijk personeel!!!

16 février 2026

Adg groep.....

Een benzine auto met nog maar 20000 op de klok uit 2016 nieuw gekocht. EGR klep zou niet goed zijn ivm weinig kms. Het is geen diesel.. 1200 aan verspijkerd door deze hobby Club. Nieuwe egr klep in augustus dr in gezet bijna 800 euro. Rij verdomme nog geen 400 km en weer motorlampje. als je dan boos wordt willen ze je niet meer helpen. Ruggengraat loze medewerkers zonder empathie. KOOP hier AUB geen Toyota of Suzuki want als er iets mee is kun je je bek afvegen.
Gesprek met de hork van eigenaar kun je ook wel vergeten die is vol van zichzelf en kan niks mis doen.
Dit betreft de G van Garantie maar daar doen we niet aan

16 février 2026

Beste auto ooit.

Toyota Yaris Dvd slechts 226.000 km,nog geen sleutel opgestaan behalve om te starten. Mijn collega doet nog beter Yaris 1200 benzine 487.000 kilometer.

11 février 2026

Belabberende service en klachtafhandeling

Formele klacht ingediend over een recall, maar bij Louwman Toyota / Toyota Nederland wordt dit totaal niet serieus genomen. De afhandeling blijft hangen bij eerstelijns klantenservice, inhoudelijke reactie ontbreekt en escaleren lijkt onmogelijk.

Geen eigenaarschap, geen transparantie en geen opvolging van toezeggingen. Voor een merk dat betrouwbaarheid predikt is dit ver onder de maat.

Zeer beschamend en teleurstellend.

10 février 2026

Aflopen service pakket

Ik heb een TOYOTA YARIS CROSS,deze is net 4 jaar oud, na 4 jaar is het service systeem afgelopen, je krijgt wel mail hier over, maar als je daar niet op in wil gaan, ( kosten 9,99 euro p/mnd) voor een nieuw abonnement, betekend dit dat je geen gebruik kunt maken van het navigatiesysteem en nog een paar zaken, ik begrijp dat je moet betalen voor updates voor nieuwe kaarten, maar om nu het gehele navigatiesysteem te deactiveren gaat wel erg ver, bij andere merken bestaat ook iets dat na nieuw aankoop je een aantal jaar "gratis" updates blijft ontvangen en daarna zelf krtn moet bijkopen maar de laatste krt blijft wel gewoon beschikbaar en bruikbaar voor navigatie bij TOYOTA dus NIET, slechte reclame

28 janvier 2026

Yatis cross 1 jr od met slechte accu

Stond met mijn yaris cross in m'n carport om weg te gaan maar...hij starte niet accu te laag!
Toyota hulpservice gebeld en die zei dat m'n service net verlopen was auto is net 1 jaar oud! En de service was 4 dec. Verlopen ik kon pas 14 dec terecht toen voor 1e beurt
Ik moest van hen de dealer bellen dat deze dan toestemming gaf om mij te helpen.
Dus ik heb de dealer gebeld louwman Rotterdam zuid/Ridderkerk en die was niet geneigd dit te doen en zei dat ik niet geholpen kon worden!!!
Ik heb 40jr toyota gereden en heb diezelfde dag de yaris cross ingeruild voor hyundai en wil nooit meer met toyota louwman te maken hebben! ZEER TELEURSTELLEND

8 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

De accu van de Toyota Yaris Cross is…

De accu van de Toyota Yaris Cross is waardeloos. Dat weten ze ook, maar ze willen er niets aan doen. Daarvoor in de plaats hebben ze een waarschuwingssysteem bedacht. Maar helaas werkt dat niet. Dus ben je genoodzaakt elke week zomaar minstens een half uur te rijden om de accu op te laden.

20 janvier 2026

Toyota

Ik heb bij Toyota een auto proberen aan te schaffen via private lease maar dat is afgewezen om dat ik in de WW loopt. Dat vinden zij geen gegarandeerd inkomen. Maar ik krijg elke maand ruim 2800 euro netto dat moet toch genoeg zijn voor een Aygo private lease contract. Er zullen er zat zijn die werken en een minder inkomen hebben die wel in aanmerking komen.Wie is er zeker van een vast inkomen want als je werkt kan je ook ontslagen worden wat ik zelf heb ondervonden na ruim 41 jaar bij de zelfde baas te hebben gewerkt. Als WWer voel ik mij buiten de maatschappij gezet door Toyota. Ik heb mijn toekomst uitgestippeld en dat ziet er financieel goed uit. Maar daar wordt niet naar gevraagd of gekeken.

5 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Louwman, denk weer eens wat klántgerichter ipv zo hijgerig dollargericht.. ! Graag weer de instelling zoals Toyota 20 jaar geleden klanten benaderde.....!

Na drie keer Toyota NL te hebben benaderd over het ALLÉÉN opsturen van een verkoopbrochure ben ik inmiddels twee keer direct benaderd door verschillende verkoopmedewerkers die op een zeer hijgerige en ook onplezierig arrogante manier trachten je binnen te loodsen voor een proefrit etcetera, maar de gevraagde brochure heb ik 14 dagen later nog steeds niet binnen..! Dit hijgerige gedrag van Louwman werkt alléén maar klantafstotend, evenals de vele "kan ik je helpen" popups die elke keer het beeld inrollen als je op de ToyotaNL website aan het scrollen bent.. We zijn geen kleuters maar zelfstandig denkende en werkende consumenten..! Waarom dat hijgerige gedrag, Louwman..? De kwaliteit van Toyota is immers te wijd en te zijd bekend en een béétje "lossere" verkooppolitiek en échte klantbenadering en veel reëlere onderhoudsprijzen,( want die zijn de laatste jaren de pan uitgerezen in vergelijking met onafhankelijke service-bedrijven..) zou vele malen meer een wervend resultaat hebben... Bij mij in ieder geval wel..! Ook het ge-je en ge-jij in de correspondentie is verre van professioneel te noemen; een auto aanschaffen is een zakelijke overeenkomst die veel geld kost en geen vriendendienst..! Ik hoop dat genoemde punten als " beste wensen ter verbetering" worden gezien. bij deze..

Update 6 januari: nog steeds niets ontvangen, dus dramatisch slechte service. Het volgende bewijs van de arrogante houding van Louwman jegens hun cliënten. Laat verder maar, ik steek mijn licht wel op bij Kia (Niro)...

Update 7 januari: Brochure nu wél ontvangen met daarbij een brief van Louwman en Parqui, gedagtekend 22 december..!
Enveloppe heeft vast enige ronden gemaakt in de Koepel van Raamsdonksveer en heeft eindelijk de weg naar de klant gevonden....waarvoor dank...

2 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Louwman is de slechtste Toyota dealer

Louwman Den Haag is het slechtste dealer bedrijf. Ik kom voor een terugroepactie op 24-12-25 om half 10 mijn auto brengen en zou gebeld worden als hij klaar stond. In de loop van de dag gezien in mijn app dat de auto geopend was (13:18uur) dus stond hij binnen voor de update.
Als je hem binnen zet wordt er ook gelijk aan gewerkt neem ik aan, anders zet je hem niet binnen ! Om ongeveer 15:15 uur begon ik mijn twijfels te krijgen (ze gingen om 16:00 uur sluiten (vanwege kerst) aan het terug bellen of hij klaar stond. Heb direct gebeld naar de Donau maar werd niet opgenomen, daarna nog een tweede maal gebeld en weer niet opgenomen maar net als het eerste belletje werd het gesprek afgebroken! Dit gaf mij erg veel stress omdat ik net als ieder ander ook een planning had voor de kerstdagen. Ik ben als de wiedeweerga om 15:15 uur naar de Donau gereden om te kijken of hij al klaar stond. Toen ik daar aankwam zag ik mijn auto al buiten staan (15:35 uur). Aangekomen bij de balie waar uiteraard nog meer mensen stond om geholpen te worden was ik eindelijk aan de beurt om 15:45 uur. Daar melde ik aan de medewerker dat ik gebeld zou worden als hij klaar stond waarop hij melde dat dat gebeurt was of telefonisch anders per app /email. Ik vertelde hem dat dat niet gebeurt was waarop hij wegliep en terug kwam met het verhaal dat hij pas 3 minuten klaar stond (ik had hem al buiten zien staan toen ik aankwam( het zijn net alsof het geprogrammeerde robots zijn bij de receptie)) ?? Dus het was een leugen wat hij vertelde, toen kwam hij met een ander antwoord "u bent er nu toch" (slappe hap hoor), inderdaad anders hadden mijn plannen voor de kerstdagen in het honderd gelopen omdat ze niet op tijd gebeld hebben (2 getuigen die dit graag bevestigen, de tweede ook een zeer ontevreden klant voor de update met een door Louwman eenzijdig aangeplakte onderhoudsbeurt (schandalig gewoon)) !! Niet iedereen kan binnen 10 minuten bij de dealer zijn om hun auto op te halen, zeker als je werk aan de andere kant van Den Haag zit. Dus er werd totaal geen rekening gehouden met de klant die ook kerstdagen viert!! Met andere woorden "zoekt u het maar uit met die feestdagen, 5 dagen geen auto omdat we geen rekening houden met de klant" Louwman personeel maakt zich keer op keer er makkelijk vanaf door het zo te brengen dat de problemen niet aan Louwman liggen (is helaas niet de eerste keer dat zoiets gebeurt) Een slechtere service die ik in tweeëneenhalf heb gehad kan ik mij niet meer toewensen!! Wat mij verbaasd is dat er totaal niets intern mee wordt gedaan (ook niet met klachten via klantenservice, krijg niet eens een reactie terug). Jammer want Toyota is een goede auto, maar Louwman mag zich zeker geen goede dealer noemen (de slechtste dealer in Nederland trofee waardig)!!! Misschien is er nog intern iemand die wel wat doet met klachten (ik denk het niet, het zijn allemaal geprogrammeerde robotjes die naar de pijpen dansen van Louwman (niemand heeft een eigen verantwoordelijkheids gevoel) !

24 décembre 2025

Geen inruilwaarde getoond

Zit hier naar een nieuwe CHR te kijken.
Ben dan ook benieuwd naar de inruilwaarde van mijn huidige auto. Er staat dat dan direct je inruilwaarde wordt getoond. Vul dan de gevraagde gegevens in en toets volgende.
Mogen we je even bellen staat er dan ???

18 décembre 2025

ROEL ECHTBERST

ROEL ECHTBERST. Zeer arrogante verkoper bij de eerste ontmoeting.
Hij kwam er gewoon tussen door, terwijl zijn verkoper met ons aan het overleggen was. Zeer onbeschoft. Klap op de vuurpijl. Afgelopen week de verkoper terug gebeld. Om aanstaande zaterdag om drie uur in de middag om het rond te maken. Tot onze groot verbazing had ROEL ECHTBERTS de auto in de ochtend verkocht terwijl hij wist dat wij in de middag kwam. En met de opmerking naar zijn collega, hadden ze maar eerder moet beslissen. Dit zijn geen manier van een verkoper (ROEL ECHTBERTS HOOFT VERKOOP) laat staan van een gerespecteerd dealer Toyota van Gent te Ede

Met vriendelijke groet.
Julian Blomsma

6 décembre 2025

Geen reden tot klagen!

Mensen schrijven altijd review's als ze wat te zeuren hebben.
Ik heb een Rav4 bij de Toyota dealer is Assen gekocht en kan alleen maar positief zijn. Na verloop van twee jaar problemen met de welbekende 12 Volt accu gehad.
Werd keurig netjes onder garantie vervangen.
Nee ........ik heb geen reden tot klagen!

24 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Toyota Waalwijk geeft oneerbare bedragen terug voor ingruilde auto…

Als je een auto inruilt bij Toyota Waalwijk geven ze een oneerbaar zelfs schofterig bedrag terug. Zelfs de ANWB autowaarde wordt betiteld als niet juist, immers de ANWB is is hierin onkundig. Toyota waalwijk verkopen alleen nieuwe autos en ingeruilde autos worden door opkopers vervoert naar het buitenland. Dat is waar toyota voor staat. Niet voor de klant maar voor zichzelf en dan met de minste klantonvriendelijke moeite

1 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Blij maken met een dode mus

Hoezo 10 jaar garantie?
Vanaf het begin was het grootlicht systeem (automatisch dimmen) defect. Ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd en kan uiteindelijk zelf voor de kosten opdraaien. In de voorwaarde staat letterijk dat een garantie is op de electronica (AHB). Je wordt werkelijk met een dode mus blij gemaakt.
Nooit meer een Toyota en wat denkt u wat zij zeggen: We hopen dat u, ondanks deze uitdaging, met plezier blijft rijden in uw Toyota.

24 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Louwman/ Toyota kan gemakkelijk 10 jaar…

Louwman/ Toyota kan gemakkelijk 10 jaar garantie geven voor zijn voertuigen zoals op Toyota.
Een koplampje plaatsen i.v.m. afkeuring, prijs afgerond € 800,--
Koplamp kost gemiddeld € 250 plaatsen, laten we het hoog houden € 100 totaal € 350.
Tel uit je winst bij Louwman.
Ik denk naar een andere garage te gaan in het vervolg. Kosten voor welke reparatie dan óók heb je er dan zo uit.
Laat Louwman zijn 10 jaar garantie maar .............

Louwman / Toyota
Reactie's via een comper, A.I is al twijfelachtig en onzin
De meeste Reactie op Louwman zijn ver beneden pijl.
Louwman lijkt erg klantonvriendelijk en lijkt zijn macht welke deze zakkenvuller toepast te misbruiken.
De arrogantie ten top vooral wanneer bedrijven weten dat er geen enkele sanctie op staat.
We zijn hard bezig om wederom in de 12e eeuw te belanden toen deden de kapitalisten ook maar wat hen het beste uitkwam

5 septembre 2025

de waarde van mijn toyota daalt in 2 jaar met ongeveer 15000 euro

Wie had dat gedacht, een Toyota Corolla Cross die met veel tamtam en marketing in de markt is gezet daalt in 2 jaar tijd met ongeveer 15.000 euro! Je schrikt je rot als je denkt je auto na een mail van Toyota in te kunnen ruilen bij aankoop van een nieuw model die ook nog behoorlijk in prijs is gestegen.
Geen nieuwe aankoop bij Toyota dus.

6 septembre 2025

Nooit meer Toyota pechhulp

Ik vul om half 11 de link in om te melden dat mijn yaris niks doet.
Om half 12 bel ik. Ja ze zijn onderweg.
Om half 1 bel ik: ja ze zijn onderweg. Om 1 uur bel ik, ja het is druk maar alles is goed ingevuld, dus ze komen eraan.
Om 2 uur bel ik om half 3 bel ik.
Om kwart voor 3 wordt ik gebeld, dus ik denk: fijn, ze zijn er. Krijg ik iemand aan de lijn die zegt dat er ergens iets fout is gegaan en de hulp wel bij de camping is geweest, maar er niemand was ( hoezo??? Ze staan 3 rijen dik want het is wisseldag). Of hij mijn hulpvraag er opnieuw moet inzetten, en nee hij weet niet hoe lang het duurt, geen garantie dat ze er binnen het uur zijn.
Ik heb opgehangen. Gelukkig heb ik een zoon bij, die bij de anwb is.

15 août 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus