Højt at flyve dybt at falde
Jeg har haft stor glæde af Thomas Lentz kompetencer i forhold til min Volvo 850 R. Desværre må jeg konstatere at siden Patrick sidder ved roret, så har servicen ændret sig drastisk. Sloganet med at ingen opgave er for stor for Tp Performance holder ikke. Det solide Volvo værksted kunne ikke finde årsagen til at min Volvo kørte varm. Der blev blandt andet skiftet vandpumpe og ekspantionsbeholder som mulig årsag. Vi snakkede om at det kunne være toppakningen, men det mente Thomas ikke at det var. Kort efter at have hentet bilen, kogte den over igen og jeg måtte tilbage til Tp performance. Det er en gammel bil og vi vil ikke rode mere med den, sagde Patrick. Jeg havde bragt bilen fra Fyn og stod nu med en bil der ikke kunne køre og lige var blevet lavet. Patrick havde ingen forståelse og empati. Som Volvo mekaniker ikke noget geni. Tag din øse og skrid efter 10 år som trofast kunde hos Tp Performance. Jeg måtte ikke engang tale med Thomas, som er super flink person og altid forstående. Patrick har en kedelig attitude og kan ikke indrømme en fejl. I følge Patrick får jeg heller ikke 3000 kr tilbage for en byttehandel som jeg havde indgået med Thomas.Tak for kaffe. Der er ingen opgave der er for stor for PT Performance, ha ha. Og så en Volvo og til med en 850 R. Hvor langt kan man falde for ussel mammon.

Réponse de TP Performance