TP Performance Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Højt at flyve dybt at falde

Jeg har haft stor glæde af Thomas Lentz kompetencer i forhold til min Volvo 850 R. Desværre må jeg konstatere at siden Patrick sidder ved roret, så har servicen ændret sig drastisk. Sloganet med at ingen opgave er for stor for Tp Performance holder ikke. Det solide Volvo værksted kunne ikke finde årsagen til at min Volvo kørte varm. Der blev blandt andet skiftet vandpumpe og ekspantionsbeholder som mulig årsag. Vi snakkede om at det kunne være toppakningen, men det mente Thomas ikke at det var. Kort efter at have hentet bilen, kogte den over igen og jeg måtte tilbage til Tp performance. Det er en gammel bil og vi vil ikke rode mere med den, sagde Patrick. Jeg havde bragt bilen fra Fyn og stod nu med en bil der ikke kunne køre og lige var blevet lavet. Patrick havde ingen forståelse og empati. Som Volvo mekaniker ikke noget geni. Tag din øse og skrid efter 10 år som trofast kunde hos Tp Performance. Jeg måtte ikke engang tale med Thomas, som er super flink person og altid forstående. Patrick har en kedelig attitude og kan ikke indrømme en fejl. I følge Patrick får jeg heller ikke 3000 kr tilbage for en byttehandel som jeg havde indgået med Thomas.Tak for kaffe. Der er ingen opgave der er for stor for PT Performance, ha ha. Og så en Volvo og til med en 850 R. Hvor langt kan man falde for ussel mammon.

25 février 2026
Logo de TP Performance

Réponse de TP Performance

Hej Per

Tak for din anmeldelse – vi er selvfølgelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi vil dog gerne præcisere forløbet, da der er flere forhold, som ikke er korrekt beskrevet.

Bilen ankom oprindeligt med en separat fejl, hvor den ikke kunne starte, og blev indleveret via Falck. Denne fejl blev håndteret.

Efterfølgende bestilte du selv udskiftning af tandrem og vandpumpe samt medbragte reservedele til opgaven. Der var på det tidspunkt ikke konstateret fejl på toppakningen, og bilen blev testkørt uden problemer.

Din ekspansionsbeholder var defekt og utæt, hvilket kan medføre tab af kølervæske og overophedning – dette blev også udbedret.

Først efterfølgende, under længere kørsel, opstod der symptomer, og ved fornyet fejlsøgning konstaterede vi en defekt toppakning. Det er en fejl, som ikke nødvendigvis kan fastslås ved første gennemgang, og som ikke har sammenhæng med de dele, der blev udskiftet efter dit ønske.

I forhold til reparationen valgte vi at takke nej til opgaven. Årsagen er, at en udskiftning af toppakning på en ældre motor med højt kilometertal ofte medfører risiko for yderligere følgeskader (topstykke, blok m.m.). Samtidig vurderede vi, at reparationens omfang og økonomi ikke stod mål med bilens værdi, og at der ikke er realistiske muligheder for en erstatningsmotor grundet bilen alder og sjældenhed

Vi ønsker kun at udføre opgaver, hvor vi kan stå fuldt inde for både resultat, økonomi og kvalitet for kunden – og derfor valgte vi ikke at gå videre med reparationen.

Vedrørende byttehandlen var den allerede fuldt udnyttet i tidligere arbejde, hvilket også blev gennemgået.

Vi forstår godt, at situationen er frustrerende, når en bil har flere fejl – men vi står ved den faglige vurdering og det udførte arbejde.

Mvh
TP Performance

Professionelle mekaniker

Thomas og hans team er som guder der kan sit kram
De er gode til deres arbejde og de har fair priser de skifter ik bare dele på bilen uden man ved det samt de skifter kun det der ødelagt
De har tider hurtigt og kommer med god rådgivning og vejledning
Kan kun anbefale dem til lave ens bil lige meget hvad mærke man kommer med

Jeg har brugt dem et par år nu og intet a brokke mig over

20 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende service. Kæmpe anbefaling.

Fremragende service.
Ringede til Thomas da jeg havde nogle spørgsmål angående min C70 T5 fra 2000. Han svarede professionelt og kompetent på spørgsmålene. Super flink og dygtig. Planlægger endda at køre til Sjælland for at få service næste gang.

Kæmpe anbefaling.

30 avril 2024

Exceptionel!

Exceptionel!
Løste udfordringen med vores V50 på 3 timer som andet værksted ikke kunne løse på en hel uge.
Super dygtige og venlige.
Vi vil kun komme der fremover.

24 août 2023
Logo de TP Performance

Réponse de TP Performance

Hej Annette,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en god oplevelse med os. At løse udfordringer for vores kunder er vores højeste prioritet, og vi er stolte af at have kunnet hjælpe med din V50. Det er altid vores mål at levere hurtig og effektiv service.

Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Tak fordi du valgte TP Performance!

Med venlig hilsen,
TP Performance Teamet

Yderst kompetent værksted.

Yderst kompetent værksted.
Klarede opgave på 2 dage efter vores Volvo havde stået på andet værksted i 2 måneder, uden de kunne lave den.
Kører gerne frem og tilbage mellem Roskilde og Kalundborg.

22 août 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus