Blenderen virkede ikke, den er åbenbart meget fintfølende, så den starter kun, hvis låget er spændt til på en bestemt måde, men firmaet sendte dog en ny uden diskussion,
Lisez les avis des autres
Lidt uforstående med alle de negative kommentarer Det er en ganske god blender som indtil videre har kunne klare alt jeg har proppet i den. Også ganske smart at den kan bruges som drikke dunk og... Voir plus
Blenderen virker ok, men håndtaget til at åbne/lukke er knækket efter kort tids brug. Vi prøver at gå i dialog med TPF om reklamation, men de vender aldrig tilbage som de lover. Derfor den dårlige anm... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
TPF GEAR was founded with one mission in mind: Create the perfect gym gear to help people on their lifting journey. Gear that combines functionality and aesthetics into one. Gym gear that enables you to take your lifting to the next level and to Unlock Your Full Potential!
Coordonnées de contact
Svendborgvej 45, 5600, Faaborg, Danemark
- rg.theperfectfit@gmail.com
- tpfgear.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fin smooties blender som er let at…
Fin smooties blender som er let at rengøre efter brug. Hurtig levering i forsvarlig indpakning.
God blender
God blender. Den gør hvad den skal. Bare husk at tilføje nok væske, og tilføj hele tiden en lille smule.
Nemt og hurtigt
Super levering og produkt
Pakke blev væk ved dao og TPF tager…
Pakke blev væk ved dao og TPF tager ikke ansvar selvom de er afsender. Har ikke fået erstatningsleveting eller pengene tilbage.
Jeg bestilte en perfect shaker
Jeg bestilte en perfect shaker. Der var flere fejl. Den skulle konstant lades op og ville ikke starte uden lige at have været tilsluttet opladning. Gummiringen i låget passede ikke og faldt af.
Jeg fik venligt og hurtigt tilsendt en ny. Hurtig og god ekspedition. Den nye havde bedre funktion. Den skal dog oplades efter et par gange eller tre. Jeg fandt ud af, at motoren er meget svag, hvorfor det er en fordel at starte shakeren med vand og uden låg. Gør man det omvendt, skal den helst rystes i hånden først. Whey’en skal så hældes i stille og roligt efterfølgende. Så kører det ok!👍
Man må dog ikke regne med at få en shaker med megen power! 4 stjerner for venlighed og ekspedition. 3 stjerner for shakeren funktion.
Deres blender virker ganske fint
Deres blender virker ganske fint - Og blender frosne bær osv helt fint, men holder ikke så godt batteri.
Hurtig levering og en fantastisk shaker…
Hurtig levering og en fantastisk shaker 🥳
Kvalitet og service er for dårlig
Smart blender, men kvaliteten er simpelthen for dårlig. købte en, gik i stykker efter måned, efter en del skriverier, fik jeg tilsendt en ny, som holdte i 3 måneder, fik besked min garanti var udeløbet, og derfra radio tavshed fra leverandøren. Dårlig kvalitet og service.
Overordnet ringe
Min vurdering er overordnet at den er ringe. Den lever slet ikke op til dens navn. Den larmer dog ikke så meget, men er skuffet over dens ydeevne, når man skal lave smoothies. Batteriet løber hurtigt tør, trods fuld opladning. Er smoothieblandingen bare det mindste for tyk, så skal man undervejs ryste den for at få den til at blende nogle sekunder videre, hvorefter den stopper igen. Den er fin til at lave en skummet iskaffe, dog uden så mange isterninger, men motoren og skærene er ikke noget at råbe hurra for sammenlignet med min smoothie blender fra OBH Nordica.
Har nu haft to af disse blendere
Har nu haft to af disse blendere, og de holder ca 6 md, så går det ene eller det andet i stykker på dem.
Rasmus tilsidesætte reklamationsretten fuldstændig og overholder ikke købeloven.
Spild af penge.
Håber forbrugerombudsmanden vil tage klager over denne virksomhed seriøst.
Lille og smart til tur
Lille og smart til tur
Synes derimod den skal havde strøm Hurtig igen men super fint
Har modtaget en blender der ikke…
Har modtaget en blender der ikke virker, den vil slet ikke starte og skrevet til firmaet og ikke fået noget svar, vil have at vide hvordan jeg skal sende den retur eller evt have pengene tilbage.
Produktet er aldrig blevet leveret
Produktet er aldrig blevet leveret. Jeg har gentagne gange – tre henvendelser – forsøgt at få kontakt uden nogen form for svar. Alligevel fortsætter virksomheden med at sende automatiserede e-mails, hvor de fremhæver deres “gode” Trustpilot-anmeldelser. Det er både misvisende og uacceptabelt.
Produktet virker ikke
Produktet virker ikke, selv om den er ladet op, sker der intet.
Endvidere kunne man vælge en valgfri gave gratis i forbindelse med købet, og denne var ikke med.
Titel Dårlig håndtering af reklamation – vil ikke overholde købeloven
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med TPF GEAR og deres håndtering af en reklamation.
Jeg købte to blendere i januar 2025. Begge gik i stykker inden for 6 måneder – den ene kunne ikke oplades, og den anden blinkede hurtigt og nægtede også at tage strøm.
Jeg kontaktede Rasmus (stifter af TPF GEAR), som afviste at hjælpe og henviste til, at deres garanti var udløbet. Jeg gjorde tydeligt opmærksom på, at reklamationsretten på 2 år efter købeloven stadig gælder, og at fejl opstået inden for de første 12 måneder formodes at have været til stede fra start (formodningsreglen).
Trods gentagne forsøg på dialog og henvisning til lovgivningen, valgte Rasmus at ignorere min sidste henvendelse helt. I stedet tilbød han kun en rabat på en ny blender – men det er ikke en “venlig gestus”, når virksomheden er juridisk forpligtet til at tage sig af fejl, der opstår så kort tid efter køb.
Meget ærgerligt, for produktet fungerede godt i starten. Men når man ikke kan stole på, at virksomheden overholder købeloven, kan jeg ikke anbefale at handle hos TPF GEAR.
Virkelig en dårlig blender
Virkelig en dårlig blender! Lad vær med at spilde pengene på den og køb den fra Ninja i stedet. Den er det dyre men er så heller ikk fra "temu".
Ville benytte mig af tilfredshedsgarantien men så skal du ikk bruge den, så føler det meget vildledende.
Så lad vær med at støtte det fusk.
Dårlig kvalitet.
God blender når den virker. Købte min blender og 2-3 uger efter begynder den at blive utæt. jeg skriver så til TPF og får tilsendt en ny blender. bruger den 2-3 uger og den bliver så også utæt og kan nu heller ikke lades op. denne gang kan TPF ikke gøre noget. virker til at være dårlig kvalitet.
Den gave jeg havde købt til min bror er…
Den gave jeg havde købt til min bror er allerede gået i stykker ved første forsøg på at bruge den.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.