Blenderen virkede ikke, den er åbenbart meget fintfølende, så den starter kun, hvis låget er spændt til på en bestemt måde, men firmaet sendte dog en ny uden diskussion,
Lisez les avis des autres
Min vurdering er overordnet at den er ringe. Den lever slet ikke op til dens navn. Den larmer dog ikke så meget, men er skuffet over dens ydeevne, når man skal lave smoothies. Batteriet løber hurtigt... Voir plus
Lidt uforstående med alle de negative kommentarer Det er en ganske god blender som indtil videre har kunne klare alt jeg har proppet i den. Også ganske smart at den kan bruges som drikke dunk og... Voir plus
Blenderen virker ok, men håndtaget til at åbne/lukke er knækket efter kort tids brug. Vi prøver at gå i dialog med TPF om reklamation, men de vender aldrig tilbage som de lover. Derfor den dårlige anm... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
TPF GEAR was founded with one mission in mind: Create the perfect gym gear to help people on their lifting journey. Gear that combines functionality and aesthetics into one. Gym gear that enables you to take your lifting to the next level and to Unlock Your Full Potential!
Coordonnées de contact
Svendborgvej 45, 5600, Faaborg, Danemark
- rg.theperfectfit@gmail.com
- tpfgear.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Aldrig køb elektronik fra TPF
Aldrig køb elektronik fra denne virksomhed, det virkelig elendig kvalitet. Har haft købt en blender fra TPF, og den holdte ikke mere end 3-4 måneder også var den i stykker, og det lige meget hvor godt du passer på produktet så går det sku i stykker. Nu er den i skraldespanden hvor den høre hjemme😁
Bare dårlig kvalitet
Desværre kiggede jeg først på trustpilot efter jeg havde modtaget blenderen og kunne derfra se, at den var milevidt fra den kvalitet som den reklameres til at være. Uendelig længe om at oplade og når den så endelig er fuldt opladet, så kan den knap nok blende i mere end 5 sekunder inden den går ud.
Efter købet og anvendelsen tjekkede jeg trustpilot og kunne se, at jeg ikke er den eneste med samme problemer. Ærgerligt at tage penge for noget som man tydeligvis ikke kan levere og at man ikke har kvaliteten internt til at forbedre produktet til fremtidige købere.
Middel god støj svag
Den er fin, larmer ikke, men der kan ikke være meget i den Max 200 ml væske stopper flere gange undervejs skal ryste den for at få lavet en normal smoothies
Den kan slet ikke røre pulveret ud
Den kan slet ikke røre pulveret ud, selvom jeg kører den i flere minutter, det virker ikke!! Måske virker med en små mængde pre workout eller lignende men er slet ikke egnet til weight gainer eller protein pulver.
Lever ikke op til det forventede
Lever Absolut ikke op til det forventede og markedsførte , blender på ingen måder frosne bær og holder kun strøm kort , men det positive er til protein Shake er den perfekte men intet andet
Jeg har forsøgt høfligt flere steder på af gøre opmærksom på det men ingen reaktion så derfor bliver det kun en stjerne
Jeg har bestilt nogle straps og de er…
Jeg har bestilt nogle straps og de er stadig ikke kommet. Pengene er target fra min konto og de er stadig ikke kommet. I siger levering er 1-2 dage, men der er næsten gået en uge
Holder virkelig dårlig strøm
Holder virkelig dårlig strøm, og kan faktisk ikke kører en smootie færdig uden at skulle lade undervejs.
Lidt svært ved at få blændet fx isterninger
Kæmpe fidumager - hold jer væk!
Kæmpe fidumager, hold jer langt væk.
Ud over at sælge et elendigt kina produkt, som ikke lever op til det reklamerede/lovede, så bryster de sig også af at have en virkelig god trustpilot score på deres hjemmeside, hvilket de overhoved ikke har. Det er ekstremt ulovligt og brud på markedsføringsloven.
Købte en blender som virker super fint
Købte en blender som virker super fint. Lækkert produkt og punktlig levering
Købte forkert vare og inden retur som i skriver
Købte forkert vare men, fik deres support til at skrive efter 4 dage. At bare rolig du kan nemt slappe af, du skal bare sende den retur, mobil pay 50kr til 9965…. Også for du retur label via mail. Der er nu gået 1 uge og har ikke modtaget andet end spam mails. Har nu mistet 500kr på en shaker det ligger i uåbnet kasse, inde i et skab.
Fungere fint
Kan ikke anbefales
Virkelig dårlig blender som ikke kan holde strøm i mere en 30 sekunder, og den kan ikke blende frosne bær
The worst blender
“The perfect blender” more like the worst blender. Vitterligt den værste blender nogensinde, den kan ikke engang blende en banan. Virkelig skuffende
Virkelig dårlig blender køb den…
Virkelig dårlig blender køb den ikke,kan ikke engang blende en banan.
Skuffende oplevelse og dårlig service
Skuffende oplevelse og dårlig service
Jeg er virkelig skuffet over både produktet og kundeservicen. Min blender gik i stykker kort tid efter købet, og da jeg kontaktede kundeservice, fik jeg at vide, at der ikke er reservedele tilgængelige – og at jeg kan forvente at vente 1,5 til 2 måneder(!), før de måske kommer på lager. Hvor jeg vel og mærke selv skal betale, igen.
At de ikke tilbyder nogen form for hjælp eller kompensation, selvom produktet er defekt, føles som en måde at fraskrive sig ansvar på.
Alt i alt en dårlig oplevelse, og jeg vil på ingen måde anbefale andre, at købe noget fra dem. Jeg havde forventet bedre kvalitet og især bedre service.
Jeg kan ikke anbefale TPF GEAR
Jeg kan ikke anbefale TPF GEAR
For det første så gik der 1/2 uger før jeg fik den grundet at de ikke har styr på aftaler mellem post
Selve produktet er meget dårlig til isterninger og bær den kan ikke bruges til særlig meget
Men kundeservicen var okay hurtigt til at svare på henvendelser
Temu blender !!!
Skuffende kvalitet og dårlig kundeservice
Jeg købte en blender fra TPF for kun 2 måneder siden, og allerede nu er batteriet gået i stykker. Da jeg kontaktede kundeservice, fik jeg at vide, at der kun er 1 måneds garanti – hvilket er helt urimeligt for et produkt, der burde holde meget længere. Jeg føler mig snydt og kan desværre ikke anbefale hverken produktet eller TPF GEAR som virksomhed
Køb ikke blender fra dette firma
Min søn fik blender i julegave - opladelig. Kort tid efter begynder den at lade dårligt og knap på låg løsner sig. Kontakter straks kundeservice, der mener det er helt forventelig slitage. Kan på ingen måde anbefale at købe produkt herfra!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.