Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Ordren var faldet ned mellem 2 stole. Så ved henvendelse om hvor vi var blev ordren effektueret på nogle få dage

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles

Écrit par l'entreprise

TRÆFOLK er et dansk møbelbrand der udlever de nordiske designtraditioner ved at skabe flot håndværksmæssigt og funktionelt design i træ. Vi går aldrig på kompromis med detaljerne og kvaliteten i vores produkter. Alle vores produkter er produceret på eget snedkerværksted i Danmark, så vi derved kan garantere høj kvalitet og en bæredygtig produktion. Vi tror på det simple og stilrene design, da det vil skabe tidsløs og langvarig glæde for vores kunder. Det hele startede i 2017 da grundlæggeren besluttede at skabe et genkendeligt brand. Et brand der skulle være kendt for dets håndværksmæssige kvalitet og det funktionelle design. Brian Reinholt er manden bag TRÆFOLK og har en passion for at levere det ypperste produkt til sine kunder. ”Det at kunne levere et unikt produkt til mine kunder og se deres glæde i øjnene når enten det nye spisebord, bænk eller opbevaringsmøbel bliver installeret i deres hjem, er hvad der giver mig den største værdi i mit arbejde”. Vi håber I vil nyde vores lille designunivers og kontakte os hvis i har spørgsmål eller ønsker at se vores produkter.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Kvalitet, æstetik og topservice

Jeg har købt både et bord og en bænk fra Træfolk, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Levering og montering forløb helt problemfrit, og møblerne er simpelthen smukke. De giver min stue et løft og føles som noget, jeg kommer til at glæde mig over i mange år.

16 avril 2026

Kæmpe anbefaling!

Vores bestilling af et spisebord fra var en mega professionel oplevelse. Spisebordet er i allerhøjeste kvalitet, og manden der kom og leverede det var super hjælpsom, flink og vældig oplysende om pleje af bordet.

Kæmpe anbefaling!

11 avril 2026

Flot håndværk fra Træfolk

Har fået leveret det flotteste store plankebord fra Træfolk.

Alt spillede som de lovede. Fra besøget i deres showroom, bestilling, ordrebekræftelse og til levering.

28 janvier 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er glad for dit plankebord, og at hele forløbet har levet op til dine forventninger – fra showroom til levering. Det er lige præcis den oplevelse, vi stræber efter at levere hver gang.

Tak fordi du valgte Træfolk – og for de pæne ord!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og kvalitet som er i top

Vi har modtaget et virkelig flot Saga spisebord samt et lækkert Freya Sofabord. Vi har kun haft positive oplevelser med Træfolk lige fra besøg i deres showroom på Frederiksberg til levering af vores borde. Vi kan varmt anbefale Træfolk.

5 avril 2026

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at I er glade for både jeres Saga spisebord og Freya sofabord, og at I har haft en god oplevelse hele vejen fra showroomet på Frederiksberg til levering.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og de pæne ord om både service og kvalitet – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Tusind tak fordi I valgte Træfolk!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik leveret og monteret bestilte borde

Fik leveret og monteret bestilte borde. Flink, venlig og dygtig montør der udførte sit arbejde til fuld tilfredshed.

30 mars 2026

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏

Det glæder os meget at høre, at levering og montering levede op til dine forventninger, og at du havde en god oplevelse med vores montør. Vi lægger stor vægt på, at hele oplevelsen – også ude hos kunden – er professionel og tryg.

Tak fordi du valgte Træfolk!

Noté 5 sur 5 étoiles

Profesionelle fra start til slut

Virkelig en god oplevelse at handle med træfolk, vi er blevet behandlet professionelt fra start til slut, og har fået et utroligt lækker Spisebord🙏

1 avril 2026

Réponse : Træfolk

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem, og at I føler jer godt behandlet fra start til slut. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Og hvor er det dejligt at høre, at I er glade for jeres nye spisebord – det betyder alt for os.

Tusind tak fordi I valgte Træfolk!

Ægte håndværk, ærlige priser

Wow. Det her er håndværk ud over det sædvanlige. Glem alt om bolighuse og skrammel du kan købe i de ‘store’ butikker. Det her er ægte håndværk, der er yderst rimeligt prissat og hvor du mærker kvaliteten fra det øjeblik du dufter olien og træet når du åbner kassen.

30 mars 2026

Réponse : Træfolk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Hvor er det fedt at høre, at du oplever vores møbler som ægte håndværk – det er præcis det, vi brænder for hver eneste dag i værkstedet. Vi lægger stor vægt på kvalitet, materialer og finish, så det er skønt, at det kan mærkes helt fra første øjeblik.

Og hvor er det en fornøjelse at læse din beskrivelse af duften af træ og olie – det er lige præcis den oplevelse, vi selv elsker ved massivt træ.

Tusind tak for de stærke ord og for at vælge Træfolk!

Det smukkeste spisebord

Vi har i dag fået leveret det smukkeste spisebord fra Træfolk. Hele processen har været både nem og tryg, lige fra første besøg i showroomet til bestilling og levering. Vi har kun fået kyndig vejledning af professionelle og passioneret folk hele vejen.

31 mars 2026

Réponse : Træfolk

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Det glæder os utrolig meget at høre, at I er så glade for jeres nye spisebord, og at hele processen har været både nem og tryg fra start til slut. Vi lægger stor vægt på at give en personlig og kyndig rådgivning, så det er dejligt at høre, at det har været jeres oplevelse hele vejen.

Tak fordi I valgte Træfolk – og for de flotte ord!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har modtaget et virkelig flot Saga…

Vi har modtaget et virkelig flot Saga spisebord. Vi har kun haft positive oplevelser med Træfolk. Vi var på besøg i deres showroom i Hedensted. Meget venlige og hjælpsomme. Vi kan varmt anbefale Træfolk.

18 mars 2026

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at I er glade for jeres Saga spisebord, og at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på, at I lagde vejen forbi vores showroom i Hedensted, og det er skønt at høre, at I følte jer godt mødt og hjulpet.

Tak for jeres varme anbefaling – og fordi I valgte Træfolk!

Kvalitet

Vi har idag modtaget det fineste plankebord fra træfolk. Alt i købsprocessen / leveringen og kvaliteten af produktet lever 100% op til vores forventninger. De bedste anbefalinger herfra :)

25 mars 2026

Réponse : Træfolk

Tusind tak for din skønne anmeldelse – det betyder rigtig meget for os 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at I er glade for jeres nye plankebord, og at både købsprocessen, leveringen og kvaliteten lever fuldt op til jeres forventninger. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give fra start til slut.

Vi håber, I får glæde af bordet i mange år frem – og at det bliver et naturligt samlingspunkt i hjemmet.

Tusind tak for anbefalingen og fordi I valgte Træfolk!

Jeg købte et træbord...

Jeg købte et spisebord fra deres hjemmeside, som nem at finde rundt i, udforske de forskellige borde og materialer. Ved leveringen kom to mænd, samlede bordet og satte det på plads. En fiks og færdig løsning til stor tilfredshed.

24 mars 2026

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse både på vores hjemmeside og ved leveringen. Vi har gjort os umage for at gøre det nemt og overskueligt at finde det rette bord og vælge materialer – så det er skønt at høre, at det fungerede godt for dig.

Dejligt også at høre, at leveringen og monteringen levede op til forventningerne. Vi ved, hvor meget det betyder, at det hele bare spiller, når møblet ankommer – og at det står klar til brug med det samme.

Tak fordi du valgte Træfolk – og for din anbefaling!

Spisebord af ekstraordinær kvalitet

Spisebord af ekstraordinær kvalitet

Det var en professionel og rar oplevelse at besøge Træfolk’s showroom i Hedensted. Her blev vi grundigt informeret om kvaliteten og mulighederne af deres spiseborde, så vi trygt kunne vælge det helt rigtige bord.
Bordet blev leveret til aftalt tid og kvaliteten af bordet er imponerende og lever op til vores høje forventninger.
Alex & Charlotte

17 mars 2026

Réponse : Træfolk

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse, Alex & Charlotte – det betyder virkelig meget for os 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en god oplevelse i vores showroom i Hedensted, og at I følte jer godt klædt på til at træffe det rigtige valg. Vi lægger stor vægt på ærlig og grundig rådgivning, så det er skønt at høre, at det har givet jer tryghed i processen.

Hvor er det dejligt, at bordet lever op til jeres forventninger – og lidt til. Det er netop ambitionen med vores møbler, at de både imponerer fra start og holder i mange år frem.

Tak fordi I valgte Træfolk – og for jeres anbefaling.

Fantastisk Saga spisebord fra Træfolk

Fantastisk Saga spisebord fra Træfolk! Kvaliteten er helt i top, og finishen er endnu bedre end forventet. Levering og service var også spot-on – kan varmt anbefales!

13 mars 2026

Réponse : Træfolk

Tusind tak for din skønne anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at I er så glade for jeres Saga spisebord, og at både kvalitet og finish lever op til – og endda overgår – jeres forventninger. Det er netop det niveau, vi stræber efter i hvert eneste møbel, vi sender ud af værkstedet.

Dejligt også at høre, at levering og service har været en god oplevelse hele vejen igennem.

Tusind tak for anbefalingen – og fordi I valgte Træfolk!

Fantastisk plankebord

Fantastisk plankebord - en investering for livet.
Vi er stadig vilde med vores plankebord fra Træfolk, det emmer af høj kvalitet, robusthed og så har købsprocessen været upåklagelig.
Besøg i showroom gav os svar på det, vi søgte og så var betjeningen tilmed behagelig og kyndig.
Vi fik en montør til at samle bordet ved levering, det gav tryghed og vished om, at bordet ville blive håndteret nænsomt og professionelt.
Mine varmeste anbefalinger herfra.

28 octobre 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Det glæder os utrolig meget at høre, at I stadig er vilde med jeres plankebord, og at I oplever det som en investering for livet – det er lige præcis den tanke, vi bygger vores møbler ud fra.

Vi er også rigtig glade for, at I havde en god oplevelse i showroomet, og at I følte jer godt vejledt hele vejen igennem. Det er vigtigt for os, at man føler sig tryg i sit valg – især når det er et møbel, der skal være en del af hjemmet i mange år.

Dejligt at høre, at I valgte montering med – vi ved, hvor meget det betyder for både oplevelsen og det færdige resultat, at bordet bliver samlet korrekt og håndteret med omhu.

Tusind tak for de varme anbefalinger – og fordi I valgte Træfolk!

Kvalitet og god service

Vi fik kyndig hjælp og rigtig god vejledning i Træfolks showroom i Hedensted, da vi skulle vælge både spisebord og træhylde.

Vi ankom uden at være helt afklarede omkring, hvilket bord vi ønskede, men med professionel rådgivning – hvor der blev taget højde for både vores plantegning og resten af hjemmets stil – fandt vi frem til et spisebord, der passer helt perfekt. Bordet er både smukt, solidt og har en lækker, blød overflade.

Derudover blev vi informeret om deres slibeservice, hvilket gav os ekstra tryghed, da vi har små børn. Det er en kæmpe fordel at vide, at bordet kan “reddes” for omkring 1.500 kr., hvis der skulle opstå skader.

Vi fik også olie samt et lille vedligeholdelsessæt med klud og slibesvamp med, så vi nemt kan passe godt på bordet de første måneder.

Alt i alt en virkelig god oplevelse med både service, kvalitet og rådgivning – vi kan klart anbefale Træfolk.

25 janvier 2026

Réponse : Træfolk

Tusind tak for din flotte og udførlige anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en god oplevelse i vores showroom i Hedensted. Vi lægger stor vægt på at rådgive ud fra både hjemmets stil og jeres behov, så det er dejligt at høre, at I er endt med et spisebord, der passer perfekt ind hos jer.

Samtidig er det skønt at høre, at I værdsætter både finishen og den bløde overflade – det er netop nogle af de detaljer, vi bruger ekstra tid på i værkstedet.

Vi er også glade for, at vores vedligeholdelsessæt og information om slibeservice giver jer ekstra ro i maven – især i en hverdag med små børn. Et massivt træbord er skabt til at blive brugt, og vi står altid klar til at hjælpe med at få det til at stå flot igen, hvis uheldet skulle være ude.

Endnu en gang tak for anbefalingen – og fordi I valgte Træfolk!

Noté 5 sur 5 étoiles

Superb møbelkvalitet og fremragende…

Superb møbelkvalitet og fremragende service.

2 février 2026

Réponse : Træfolk

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever både høj møbelkvalitet og fremragende service – det er præcis det, vi stræber efter hver dag.

Tak fordi du valgte Træfolk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Top professionelle folk som lever for…

Top professionelle folk som lever for sit håndværk :) der leverer top kvalitets varer.
Er virkelig glad for mit store Saga spisebord og mine spisestole.
Jeg kan varmt anbefale Træfolk

17 mars 2026

Réponse : Træfolk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever os som professionelle og passionerede omkring vores håndværk – det er netop det, vi brænder for hver dag.

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for dit Saga spisebord og dine spisestole – det er præcis sådan en oplevelse, vi ønsker at skabe.

Tak for din anbefaling og fordi du valgte Træfolk.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus