Pure misleiding, Trendara verkoopt Temu kleding aan dure prijzen
Zeer teleurstellende ervaring – pure misleiding!
Ik bestelde twee zogenaamde "kunst op katoen"-jurken bij deze online kledingshop, en ik heb nog nooit zo'n misleidende aankoop gedaan.
Wat ik ontving, lijkt in de verste verte niet op wat ik besteld had. De bedrukking is compleet anders dan op de website stond afgebeeld – kunst? Dit lijkt eerder op willekeurige, goedkope prints zonder enige esthetische waarde. En alsof dat nog niet erg genoeg is, blijken de jurken helemaal niet van katoen te zijn, zoals nochtans wél werd beloofd. Het etiket binnenin vermeldt 95% polyester, en dat voel je ook: het materiaal is synthetisch, zweterig en totaal oncomfortabel. Het lijkt bijna op plastic.
Het ergste? Retourneren is niet mogelijk. Blijkbaar vallen deze jurken onder een "tijdelijke actiecollectie", waarbij er zogenaamd een aangepaste retourregeling geldt, zogezegd omdat ‘ elk kledingstuk specifiek en één-op-één geproduceerd wordt voor de klant buiten de EU’
Deze rommel? Te gek voor woorden. Zelfs de kringloopwinkel wil deze jurken niet, want gemaakt van minderwaardig materiaal.
Kortom: een klassieke valstrik. Misleidende foto's, onjuiste materiaalbeschrijvingen, geen mogelijkheid tot retour. Ik voel me bedrogen en raad deze shop ten zeerste af. Koop hier niet – is weggegooid geld!