Trendara

Coordonnées de contact

Pure misleiding, Trendara verkoopt Temu kleding aan dure prijzen

Zeer teleurstellende ervaring – pure misleiding!
Ik bestelde twee zogenaamde "kunst op katoen"-jurken bij deze online kledingshop, en ik heb nog nooit zo'n misleidende aankoop gedaan.
Wat ik ontving, lijkt in de verste verte niet op wat ik besteld had. De bedrukking is compleet anders dan op de website stond afgebeeld – kunst? Dit lijkt eerder op willekeurige, goedkope prints zonder enige esthetische waarde. En alsof dat nog niet erg genoeg is, blijken de jurken helemaal niet van katoen te zijn, zoals nochtans wél werd beloofd. Het etiket binnenin vermeldt 95% polyester, en dat voel je ook: het materiaal is synthetisch, zweterig en totaal oncomfortabel. Het lijkt bijna op plastic.
Het ergste? Retourneren is niet mogelijk. Blijkbaar vallen deze jurken onder een "tijdelijke actiecollectie", waarbij er zogenaamd een aangepaste retourregeling geldt, zogezegd omdat ‘ elk kledingstuk specifiek en één-op-één geproduceerd wordt voor de klant buiten de EU’
Deze rommel? Te gek voor woorden. Zelfs de kringloopwinkel wil deze jurken niet, want gemaakt van minderwaardig materiaal.
Kortom: een klassieke valstrik. Misleidende foto's, onjuiste materiaalbeschrijvingen, geen mogelijkheid tot retour. Ik voel me bedrogen en raad deze shop ten zeerste af. Koop hier niet – is weggegooid geld!

17 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

2 jurken gekocht - pure oplichterij!!

Ik kocht 2 jurken (zogenaamd superaanbod). Ik wist meteen dat het niet goed ging komen. Ik kreeg geen bestelbevestiging. Ik geloofde ook niet meer dat ik ooit iets te zien zou krijgen. Na 20 dagen was het pakketje er. Zeer grote ONTGOOCHELING. De jurken leken in niets op de mooie jurken op de foto's. Pasvorm is beneden alles. Stof is polyester ipv katoen. Ik draag nooit synthetisch. Is gewoon niet draagbaar. Kan het zelfs niet kwijt op de tweedehandsmarkt want een merklabel ontbreekt. Het is namaak van de ergste soort, geproduceerd in een of ander achteraf atelier in China (??). Ik baal van mensen die zich verrijken met dit soort oneerlijke handelspraktijken. Heb nog aantal keer gemaild met de klantendienst: altijd super beleefd, zijn zich van geen kwaad bewust, doen hun uiterste best voor hun klanten, bezorgen exclusieve jurken ... Hallo!!. Retourneren blijkt ook niet mogelijk. Is nochtans een recht!! Het is een goed doordacht frauduleus systeem! Ik heb klacht ingediend bij consumentenzaken. Of er wat van komt is nog maar de vraag. Die 67€ zie ik nooit terug en die jurken kunnen in de kledingcontainer. Trap niet in deze val! De site waar de jurk op stond is inmiddels al lang spoorloos, dus foto's sturen om te vergelijken met het bestelde product is niet mogelijk en zo heb je dus ook geen bewijsmateriaal dat de jurk niet beantwoordt aan het bestelde product. En heb je geen been om op te staan. Ik ben nog steeds kwaad!

19 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Tja, mooie stof voor strandtas

De levering duurde heeeeeell erg lang, 7 weken ofzo.
Toen eindelijk aangekomen, bleek de jurk een veel te grote pasvorm te hebben en 100 procent van polyester te zijn..... dit is natuurlijk niet de bedoeling, toch?
Er zaten zelfs geen kaartjes aan, dat is raar en terugsturen is even duur als de jurk😂. Bedankt, jullie hebben mn oma goed voor de gek gehouden hiermee!

Het heeft 1 pluspunt en dat is dat ze er een mooie strandtas van kan maken.

Nooit kopen hier, is echt een scam.

16 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Misleidende reklame - polyester ipv katoen

De jurk die ik bestelde was deel van de "kunst-op-katoen" collectie. Op KATOEN dus. Zo weer het product ook omschreven. IK heb de jurk met veel vertraging (meer dan 1 maand) ontvangen, en blijkt dat die 100% polyester is.

16 juillet 2025

Trendara Amsterdam is een afhaalchinees

Een katoenen jurk besteld met op de foto een mooie print erop.
Na 15 dagen jurk ontvangen uit China! Blijkt 100% polyester te zijn en slecht geprint of gestempeld. Ziet er niet uit.
Klantenservice paar keer benaderd. Na enkele mails over en weer. Kan ik de hele collectie van geprinte jurken nergens meer vinden om aan te tonen dat ik geen goed geprinte jurk heb. Ze wil wel een een betere jurk toesturen gratis. Mits ik kan aantonen dat deze niet goed geprint is. Ik heb er fotos bij gedaan !! Krijg mijn geld niet terug. Geen goede service.Eigenlijk niks met Amsterdam te maken. Gewoon een slechte afhaalchinees variant.

10 juillet 2025

Wat een oplichterij!

Wat een oplichterij! Ik bestelde 4 jurken ‘Katoen met Kunstopdruk’. Na weken wachten ontving ik er 3, geen 4. De jurken bleken niet van katoen maar van 100% polyester. Goedkope kwaliteit bovendien. Ik draag geen polyester. Ook de pasvorm is totaal niet zoals op de afbeeldingen. Geen ruimvallende jurken maar naar de onderkant van de jurk zelfs nauwer gestikt. Geen gezicht! Retourneren kan om allerlei onnavolgbare redenen niet. Trendara is geen betrouwbare verkoper gebleken!
Niet intrappen dus!

4 juillet 2025

NIET AAN BEGINNEN☹️

Meer dan 5-6 weken wachten.

Omdat de jurken exclusieve aanvraagstructuur: elk kledingstuk wordt specifiek en één-op-één geproduceerd voor de klant, via ateliers buiten de EU.
Buiten de EU is DUS CHINA

“Deze aanpak garandeert een uniek product, maar brengt ook complexe logistiek en torenhoge douanekosten met zich mee bij retourzendingen – kosten die in veel gevallen het aankoopbedrag overstijgen.”

Dropshipping van de bekende Chinese aanbieders T en A, dus hoe zo UNIEK?

Oplichters. De te duur betaalde kleding kan zo bij het grofvuil.😡

20 juin 2025
Logo de Trendara

Réponse de Trendara

Beste klant,

Onze jurken worden niet kant-en-klaar ingekocht, maar één-op-één geproduceerd op aanvraag – met eigen prints en in kleine oplage. Dat is bewust geen massadropshipping, maar een uniek model.

De productie vindt buiten de EU plaats. Dat betekent langere levertijd en hogere retourkosten. Geen geheim, geen verrassing – het staat vooraf duidelijk vermeld.

Niet voor iedereen. Wel voor wie bewust kiest.

Didi de Wit
Supervisor Klantenservice – TRENDARA-AMSTERDAM

Noté 1 sur 5 étoiles

Volledig af te raden Ondertussen na ongeveer een maand…

Ondertussen na ongeveer een maand bestelling toegekomen, kwaliteit volledig ondermaats, 100 %synthetische stof, zeer dun, model gelijkt in niets op de foto, absoluut niet aan te raden

19 juin 2025
Logo de Trendara

Réponse de Trendara

Beste Klant,

Jammer dat wij door uw ervaring in een negatief daglicht komen te staan – zeker omdat we duidelijke informatie vooraf delen en redelijke oplossingen bieden.

De stof, pasvorm en prints zijn helder omschreven. De visuals tonen exact de juiste print – geen misleiding. Dat het materiaal synthetisch is, klopt: dat staat ook zo vermeld.

Niet tevreden is jammer, maar de feiten moeten wel kloppen.

Didi de Wit
Supervisor Klantenservice – TRENDARA-AMSTERDAM

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus