1,9

Bas

groot bedrog van kwaliteit!!

groot bedrog van kwaliteit!!! helemaal geen katoen, wel polyesteren brol! veel korter als op foto en bedrukking is uitgelopen! ik wil sowieso deze prullen niet maar lees hier blijkbaar dat ik mijn geld nooit ga terugzien! Hoe zo een bedrog mogelijk is, is onvoorstelbaar! Hoe kom je hiermee weg! Schandelijk!!!!

18 juin 2025

De onderstaande commentaren kloppen.

De onderstaande commentaren kloppen.
Je besteld, in mijn geval 88 euro kwijt en je ontvangt niks.
Denk dat ik er maar een rechtszaak van maak, gezien de onderstaande reacties.
Dit is inderdaad de grootste vorm van oplichting, het telefoonnummer op de site bestaat niet eens.
Mooi materiaal voor een rechtszaak, trendora..jullie hebben tegen de verkeerde boom gepist

17 juin 2024

Nooit geen product meer van Trendora

Een product bij Trendora gekocht en geretourneerd binnen 14 dagen. Kwaliteit en pasvorm ondermaats.
Daarna volgen algemene berichten op meerdere reacties vanuit mij voor de terugbetaling: komt in orde, ligt bij de bank, we doen ons best, etc. Tot op heden geen geld retour ontvangen. Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. Juridisch is de volgende stap naar de geschillencommissie, omdat aangifte politie niet mogelijk is vanwege civielrechtelijke zaak. Never nooit dat ik hier nog een bestelling ga plaatsen. Een waarschuwing voor anderen: echt niet kopen daar, je komt bedrogen uit!

23 mai 2024

Slecht

Sinds 30 April is de retour al aanwezig in het filiaal , met track &trace gedaan, tot heden nog steeds geen geld terug, slechte service

30 avril 2024

Wachten op geld teruggave!

Kleding besteld, maar artikels vielen tegen.
Spullen teruggestuurd ( op eigen kosten )
En nu wachten wij al 20! dagen op ons geld, nadat we dit "bedrijf" meerdere malen gemaild hebben. Steeds weer beloven ze dat het bedrag teruggestort wordt.
Maar dit gebeurt tot nu toe niet.

Al met al is dit voor ons een zeer negatieve ervaring en wij zullen hier dus ook nooit meer iets bestellen ...

1 mai 2024

Niet vertrouwen dit bedrijf. Zwendel.

Mijn moeder bestelde hier een wollen trui (Celine Warme Noorse Sweater).
Er kwam na enige tijd inderdaad een 'kledingstuk' binnen, uit China. Wel in dezelfde tint maar geen wol. Vreselijk vies synthetisch materiaal. Op de foto op de site is het duidelijk wél wol en het staat ook in de tekst beschreven.
Telefoon nummer van dit bedrijf werkt natuurlijk niet. En op hun zogenaamde adres zit een ander bedrijf gevestigd.
Schandalig allemaal.

17 avril 2024

Nooit hier bestellen

Nooit, nooit, nooit hier iets bestellen. Is een doorverkoop adres die dingen via AliExpress en dergelijke bestellen en doorverkopen voor woekerprijzen. Mijn vrouw heeft een jas gekocht voor €66 en retour gestuurd voor nog eens €8,50 maar die wordt bij PostNL niet opgehaald en komt gewoon weer terug. Zulke bedrijven zou je moeten kunnen aangeven bij de politie. Telefoon is afgesloten en email reageren ze niet op.

24 avril 2024

Oplichters!!

Oplichters!!! Je kan je pakket niet terug sturen, hoort niks, krijg je geld niet terug. Ik ga aangifte doen

24 avril 2024

Trendora.nl is niet betrouwbaar!

Bestelling geplaatst op 3 april. Levertijd zou 1 dag zijn, maar artikel moet blijkbaar uit China komen. Op 4 april hierover contact opgenomen via het contactformulier op de website, maar tot op heden geen reactie. Wel betaald. Contactadres en kvk nummer zijn hetzelfde als die van AK Media in Almere.

3 avril 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit