Vi bookede en tid hos Triatlonshop for at få hjælp til valg af våddragt til vores første triatlon, og det var en virkelig god oplevelse. Vi fik kompetent og ærlig rådgivning, masser af gode tips til b... Voir plus

L'entreprise a répondu

Triathlonshop har flere gange hjulpet mig last minute med top udstyr inden race, senest da min gamle våddragt stod af, der fremskaffede Triathlonshop en helt ny og meget svært skaffende Orca dragt så... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hurtig bekræftelse på ordren og hurtig levering. Gode til at følge op og man mærker de brænder for det. Et brand jeg helt sikkert gerne ville reklamere for. Hilsen Hawaii Michael

L'entreprise a répondu

Indehaveren Thomas er en erfaren triatlet med en tydelig passion for sin sport, sin forretning og ikke mindst for at give sine kunder en god service. Jeg skulle købe en ny våddragt og mødte op i deres... Voir plus

1. Magasin d'articles de sports
  2. Sports d'aventure
  3. Magasin d'équipements sportifs d'extérieur
  4. Grossiste en accessoires de sport

Écrit par l'entreprise

🏊‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️ TRIATHLONSHOP.DK – Din dedikerede partner til svømning, cykling og løb - men i høj grad også før, under og efter dit race! Velkommen til **Triathlonshop.dk** – Danmarks mest specialiserede webshop for triathleter på alle niveauer. Uanset om du er elitesportsudøver med fokus på marginal gains, eller nybegynder på vej mod din første sprintdistance, finder du alt det nødvendige udstyr hos os. Vi har håndplukket et sortiment af topkvalitetsprodukter fra førende mærker inden for svømning, cykling og løb. Vores udvalg dækker alt fra våddragter, tri-dragter og cykelhjelme til energiprodukter, GPS-ure og vedligeholdelsesgrej – alt sammen nøje udvalgt med triathlonsportens krav og passionerede udøvere for øje. Hos Triathlonshop.dk kombinerer vi ekspertise, passion og personlig service, så du får den bedste oplevelse – både før, under og efter dit køb. Vi er selv triathleter og forstår dine behov, uanset om målet er podieplacering eller personlig udvikling. **Triathlon er ikke bare en sport – det er en livsstil.** Og hos Triathlonshop.dk er vi med dig hele vejen.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,4

Tous les avis

36 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bestilte en stages og et bremse kabel…

Bestilte en stages og et bremse kabel fra triathlonshoppen.dk fordi det så ud som om at var en af de få webshops der havde den på lager. Desværre havde de den ikke på lager og efter en lille uges tid fik jeg en mail med besked om at der kunne gå 8-12 uger, der er hvad det er. I den forbindelse bad jeg om at få sendt det bremsekabel jeg havde bestilt, beskeden jeg fil var at de ville lige se om det var på lager og så hørte jeg ikke mere. Efter 3 uger skrev jeg at jeg ønskede at annullerer min ordre da jeg intet havde hørt fra dem, det har de stadigt hverken be eller afkræftet.

Det et den værste online handel oplevelse jeg har haft i de sidste mange år.

8 juin 2021

Stol ikke på lagerstatus

Køber noget der står som værende på lager - får efterfølgende en mail at varen desværre ikke er på lager og forventet leveringstid er op til 16 uger.

Jeg forklarer at varen står som værende på lager og selskabet forklarer at det er den eneste mulighed de har i deres websystem, for at folk kan bestille varer.

Velkommen til Webshops anno 2021 - må jeg opfordre til en opdatering af systemet eventuelt?

Da jeg annullerer min ordre og pænt beskriver at jeg har fundet varen andetsteds får jeg en besked der siger “Det er vi glade for på dine vegne. Specielt fordi de er udsolgt alle steder i hele verden.”

Om ovenstående skal forstås som oprigtig glæde på mine vegne, grundet den dårlige leveringssituation generelt, eller om det halvvejs er en insinuering af at jeg skulle lyve, det må nu være op til den enkelte at fortolke.

Herfra giver det samlet set kun én stjerne.

27 mai 2021

Fødselsdagsgaven nåede ikke frem i tide.

Fødselsdagsgaven var bestilt men nåede ikke frem i tide. Varer bestilt 13. maj. 22. maj er intet ankommet og skønt vi har forsøgt at kontakte triatlonshop flere gange fra d. 19. maj og frem har vi ikke fået svar. Når jeg læser alle triatlonshops dårlige anmeldelser mister jeg tillid til de gode anmeldelser.
Jeg håber der hurtigt kan blive rettet op på den indtil videre helt igennem dårlige oplevelse.

22 mai 2021

Evaluering af annulleret ordre?

Skægt at blive bedt om at evaluere når ens ordre annuleres efter 4 dage. Skrev på SMS dagen før ordre, intet svar. Skrev på dagen for ordren, intet svar. Bekræftelse og faktura med det samme efter bestilling, men så en annullering efter 4 dage med et kort besked om at alle varer var udsolgte (var ikke angivet på hjemmesiden). Håber andre har bedre held.

30 avril 2021

Købte en sko - blev annulleret 3 dage efter

Købte en sko - forsøgte at komme i kontakt med dem for at tilføje mere til min bestilling de efterfølgende 2 dage på både mail, sms, Messenger og opkald.. INGEN svar. Første gang jeg hører fra dem efter 3 dage er for at de fortæller at mine varer ikke er på lager, så de må annullere købet.. 🥵

23 avril 2021

Jeg forstår godt hvorfor Amazon dræber…

Jeg forstår godt hvorfor Amazon dræber webshops som Triathlonshop.

Jeg har endnu ikke fået mine varer, selvom Triathlonshop påstår varen er pakket og selvom der er trukket penge fra min konto. Historikken er følgende:

31/3: Bestiller en cykelhjelm, på lager jf. websiden. Hører derefter intet.
12/4: Skriver sms (de har ikke en email eller kontaktformular, der fungerer)
13/4: Får svar via sms at de har pakket varen d.d. og afventer afhentning af GLS. De trækker beløbet fra mit betalingskort. Derefter sker der intet.
19/4: Jeg skriver en ny sms, da status jf. mit GLS-tracking nr. er at pakken endnu ikke er afhentet fra Triathlonshop.

19 avril 2021

Lagerproblemer

De havde ikke varen på lager alligevel. De sendte en e-mail, men den endte i spam.

Ok hvad angår service, men hold ny styr på det lager...

De vendte forresten aldrig tilbage på min sms, selv om det er sådan de vil kontaktes.

26 mars 2021
Logo de Triathlonshop

Réponse de Triathlonshop

Kære Alex,

Man skal vide og ikke tro...... Og hvis du tjekker din mal - og måske dit spam filter - så vil du se at vi har skrevet til dig. Og så glæder vi os til at du ændrer lidt på anmeldelse ;-)

Vh. Thomas
Triathlonshop

Der var vist på hjemme siden at de…

Der var vist på hjemme siden at de havde en var på lager. Men Fik en mail 2-3 dag efter med at den var udsolgt. De har stadig ikke rettet det på deres hjemme side i nu.

Skrev en mail 17 min efter uden at havde fået svar fra dem.

21 mars 2021
Logo de Triathlonshop

Réponse de Triathlonshop

Kære Emil,

Sandheden ligger lidt langt fra det du postulerer. Vi har svaret dig og vi forsøgte også at skaffe den bestilte vare hjem og har også forklaret dig hvorfor det ikke var muligt. Så husk nu at fortælle hele sandheden når du ønsker at anmelde os med 2 stjerner ;-)

Bh. Thomas
Triathlonshop