Al jaren klant bij Trined. Mede omdat hun klantenservice zo snel en goed was. Klantenservice is echter traag geworden en lezen je berichten niet. Heb nu al een tijd dat beeld via COAX na enige tijd b... Voir plus
Lisez les avis des autres
Recent mijn contract Trined proberen op te zeggen. Mijn nieuwe provider gaf aan dat de overstapservice niet werkte bij Trined. Vervolgens telefonisch contact gezocht, probleem uitgelegd en te horen ge... Voir plus
Dankzij het bel contact met Trined kregen mijn vriendin en ik vertrouwen in het proces met jullie. Mark, de installateur, heeft fijn en snel gehandeld. Ook gaf hij de juiste informatie die we nodi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zeer tevreden over TriNed! De overstap verliep soepel en de klantenservice is vriendelijk, professioneel en denkt echt met je mee. Mijn vraag over de borg werd direct opgepakt en er werd meteen een op... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
TriNed is jouw lokale glasvezel provider voor razendsnel internet, televisie en bellen. We hebben al 25 jaar ervaring en dat merk je aan onze stabiele diensten en snelle service. Ons motto? Wat we doen, doen we gewoon goed!
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 89 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
goede levering en hele goede service
Goed tv beeld, snelle computer via internet en een geweldige service als er iets mis zou zijn.
Bel s'avonds dat een zender flikkert. Ze lossen het achter de schermen op. 5 minuten later weer goed beeld.
De service heeft veel openingstijden zijn vriendelijk en kundig.

Réponse de TriNed
Probleemloos TV kijken en internetten!
Probleemloos TV kijken en internetten!
Al 3 jaren een abonnement, maar nog nooit problemen gehad.

Réponse de TriNed
overstappen ging een beetje rommelig
overstappen ging een beetje rommelig, moest zelf achter een installatiedatum aan, maar na 1 appje was dat snel in gang gezet.
internet is stabiel, tv ook. livetv via app of pc kan nog wel verbeterd worden, opstarten duurt lang en vaak bufferen, al is het wel verbeterd de laatste week

Réponse de TriNed
Kwaliteit en bij goede servic
Kwaliteit is goed en bij storing goede service. Geen gedoe

Réponse de TriNed
is gewoon goed en betrouwbaar met…
is gewoon goed en betrouwbaar met weinig tot geen storingen

Wisselend tevreden
regelmatig resetten is nodig. Anders werken niet alle applicaties goed: reageren trager of niet meer.

Trined goed en vertrouwd
Al jaren een tevreden klant van Trined. Goede service, snelle reactie op vragen en altijd hoge kwaliteit televisie en internet. Hiervoor Ziggo, maar nooit spijt gehad van de overstap.

Goede hulp
Als je een vraag hebt of een probleem je hoeft maar te bellen je wordt altijd netjes geholpen hoelang het ook duurt. Wij zijn zeer tevreden

Réponse de TriNed
Tv en internet werken altijd goed
Tv en internet werken altijd goed! We hebben nooit storingen. Zeer tevreden!! En heb je onverhoopt een probleem dan wordt je zeer vriendelijk en deskundig geholpen door de klantenservice.

Serieus
Serieus, ik ben al jaren bij Trined en als het niet goed ging was ik allang weg.. Ik heb diverse providors gehad maar nergens zat ik zo lang. Ja deze bevalt echt goed.

Nooit problemen
Sinds 2022 klant bij Trined wij gebruiken alleen internet. Super snel en stabiel en tot nu toe nooit problemen.
Verder als ik vergelijk met andere aanbieders naar ons situatie, is dit de goedkoopste en beste oplossing voor ons.

Réponse de TriNed
Trined is een betrouwbare partij met…
Trined is een betrouwbare partij met geregeld fijne acties

Réponse de TriNed
Trined is een prima provider
Trined is een prima provider, geen of weinig storingen en het zenderaanbod is oké.
Alleen het prijsverschil in sommige pakketten moet gewoon gelijk zijn. Ik betaal 15,= Eur omdat ik in het land van Cuijk woon terwijl op de site 12,50 wordt aangeboden. Let wel ik heb een tijdelijke oplossing hiervoor aangeboden gekregen en dat is prima. Maar graag een definitieve oplossing zou mooi zijn en ik sta open voor een gesprek.

Trined
Trined, inderdaad gewoon goed! Altijd snel internet en televisie. Nooit geen problemen! Top!

Réponse de TriNed
Klantenservice vriendelijk maar weinig kennis van zaken
Kijk, als alles werkt is het een goede provider maar owee als er iets mis is.
De klantenservice: allemaal even vriendelijk aan de telefoon maar weinig tot geen kennis van zaken. Je mag iedere keer de boel resetten maar dat lost niks op. Elke keer na terugkoppeling van het resultaat van hun verzoekje begint de zaak weer van voren af aan en lijkt het erop alsof ze een nieuwe "stagiaire" op het probleem zetten.
Als je een update krijgt is het helaas niet mogelijk om deze te "replyen", dus iedere keer een gedoe om dezelfde klacht weer onder de aandacht te brengen en als je even niet oppast sluiten ze de melding gewoon af. Lekker makkelijk.
Zo klaar met die tent.

Werkt altijd
Werkt altijd, ook in het buitenland, geen storingen en een fijne app.

Réponse de TriNed
TriNed - méér dan prima internet- en tv provider
TriNed, op het oog een eenvoudige en betrouwbare internetprovider. In werkelijkheid niet alleen eenvoudig en betrouwbaar, maar toch óók veelzijdig met veel keus uit hele betaalbare extra internet- en tv diensten.
Ik ben heel erg tevreden over glasvezel internet en tv van TriNed. Helpdesk via WhatsApp heb ik ook als erg prettig ervaren waarbij ik via die weg altijd snel werd geholpen als ik vragen had of iets wilde regelen.
Het glasvezel internet van TriNed kent vrijwel GEEN storingen of onderbrekingen, waarbij providers zoals Ziggo jaarlijks wel 2 of zelfs 3x een internetstoring hebben.
Ook de 500 Mbit download- én 500 Mbit upload snelheden (waarbij TriNed ook met gemak 1GBit verbindingen kan leveren), geeft dit nog eens een extraatje tegenover bijv. Ziggo die in de meeste gebieden maximaal 400 Mbit download en slechts 40 Mbit upload over het kabelnetwerk kan leveren.
Qua prijs is TriNed in verhouding met wat je ervoor krijgt, daar kunnen andere providers echt wel een voorbeeld aan nemen!
Kortom: heel tevreden met TriNed
Enigste aandachtspunt voor hen is dat ze niet zoals Ziggo ieder jaar de tarieven gaan verhogen, wat voor mij destijds de reden was dat ik bij Ziggo weg ben gegaan. Ziggo werd te duur (voor wat je er als klant voor krijgt) en was ik de jaarlijkse verhogingen erg zat.
Ik adviseer TriNed om zich maximaal in te spannen en waar kan - kosten te besparen zodat de tarieven in verhouding zijn- en blijven met wat we als klant ervoor terug krijgen. Ziggo begrijpt dit kennelijk nog steeds niet en is helaas alleen maar bezig om hun aandeelhouders tevreden te stellen, dure sponsorcontracten met Ajax te verlengen en grote en dure welkomscadeaus aan nieuwe klanten te geven, welke betaald worden door loyale klanten die al jaren bij Ziggo zitten.........

Réponse de TriNed
Great internet and service at a good price
Great internet at a good price. We've found customer support to always be friendly and responsive. Highly recommended!

L’expérience Trustpilot