Tropehagen.no - Dyrebutikk.no Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Enkelt å foreta bestilling. Kjapp respons på bestillingen, og rask levering med posten til pakkeboks (tommel opp for det). Og varene er i god kvalitet. Hvis noe minus så er det litt tungvint/knote... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har handlet en del fra nettbutikken da vi ikke har dyrebutikk i byen. Godt utvalg og varene kommer raskt. Veldig kjekt når én trenger noe litt kjapt. Eneste jeg skulle ønske var at jeg ikke måtte bet... Voir plus

L'entreprise a répondu

Rask levering, hjelpsomme ansatte og fine priser som konkurrerer godt med andre dyrebutikker 😊 Hvis jeg skal pirke på noe, må det være at det ikke står oppgitt noen plass at varen ikke er på lag... Voir plus

L'entreprise a répondu

Varene jeg bestilte er akkurat som forventet👍Men bestillingen ble forsinket. Betalte ekstra for å få den levert til pakkeautomat helt i nærheten av bosted. Så viste d seg at bestillingen ble oppdelt.... Voir plus

1. Magasin d'articles pour animaux
  2. Magasin d'aquariophilie
  3. Oisellerie
  4. Magasin d'alimentation animale
  5. Animalerie
  6. Magasin de reptiles

Écrit par l'entreprise

Alt til dyr og eier, utstyr, rekvisita og fòr til fugl, gnager og smådyr, akvariefisk, utefugl og ekorn, reptil, hund og katt. 100% norsk dyrebutikk med over 30 års erfaring.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig levering

Hurtig levering. Varen var som beskrevet og riktig

25 mars 2023

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Flotte produkter

Flotte produkter til greie priser. De sa ifra med en gang at det ble forsinkelser på bestillingen. Flott oppfølging.

25 mars 2023

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Bestilte varer som visste seg å være…

Bestilte varer som visste seg å være ikke på lageret. Leveringstid 1 mnd. Det er lenge mtp når det hastet å få den varen.

19 mars 2023

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no

Beklager veldig, men av å til skjer det feil både på data og hos oss som jobber her, og av å til er både vi og leverandør/produsent gått tomme. Skulle ønske det ikke var slik, men vi varslet deg ihvertfall umiddelbart at vi var tomme, og har sendt deg orientering løpende på mail, så vi har ihvertfall førsøkt så godt vi kan.

Rask og smertefri betjening fra deres…

Rask og smertefri betjening fra deres side. At Post Nord klarte å sende pakken ca 400 km feil og ca 10 dagers forsikelse, kan ikke dere lastes for.

15 mars 2023

Tipp topp

Tipp topp, tommel opp!

16 mars 2023

Knust terrarium

Jeg bestilte et terrarium til barnehagen som vi mottok fra speditør. Forsendelsen hadde ingen tegn til ytre skader og ble satt på kontor for å åpnes neste dag. Da vi åpnet pakken, viste det seg at terrarium var knust. Kontaktet Tropehagen umiddelbart og fikk beskjed om at vi hadde overskredet 4-timers grensen for reklamasjon. Jeg forstår at en forsendelse som bærer preg av ytre skader må reklameres raskt, men i dette tilfellet var det som sagt ikke ytre tegn på skader.

30 mars 2023

Upopulære leker.

Kattungene liker ikke disse ballene. Ingen. Ikke de med hale på heller. Jeg regner med at det er stoffet de er laget av siden de elsker noen de har fra før som er små gummiballer.
Min dumhet å handle på nett, ikke noe dere kan gjøre med det

14 mars 2023

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no

Beklager at de ikke falt i smak. Ta gjerne kontakt med oss, mange av oss som er katteforeldre -og vi kan prøve å hjelpe deg til riktige valg.

Pålitelig nettbutikk

Varene kom fram veldig raskt og var i perfekt stand. Veldig fornøyd.

12 mars 2023

Veldig fornøyd!

Rask, billig og bra! Ved bestillinger tidlig på dagen, så er varene allerede klare for henting hos posten hos meg 1-2 dager etterpå.

14 mars 2023

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding

Litt rot med "Levert på døra"

Litt rot med forsendelse levert på døra, men fikk tilbake denne ekstra kostnaden etter at jeg hentet leveransen hos nærmeste PostNord hentested.
Produktet virker å være bra.

19 mars 2023

Takk for hyggelig tilbakemelding