Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

De administratie van de Trouw is uiterst ! !!!!! slecht op orde. Kreeg dubbele nota over maandabonnement , na bellen met klantenservice ene Janneke zou er contact opgenomen worden met de sen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwaliteitskrant. Veelzijdig, ingetogen dagblad met lezenswaardige achtergrondartikelen. Nooit schreeuwerig of tendentieus. Gaat de diepte in en biedt ruimte aan mensen en meningen die afwijken van de... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Na het kopen van een premium artikel hebben ze zonder mededeling een een abonnement gestart. Zodra ik hier achter kwam, een week later, heb ik dit direct geannuleerd/stopgezet. En nu word ik verplicht... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Wij, de koningin...

De meest arrogante, zelfvoldane journalistiek ooit. 100% subjectief gebazel. Snel van oordeel, nooit excuses. Yak.

En dan laat ik de agressieve salesafdeling er nog maar even buiten. Heb ze moeten blokkeren...

30 novembre 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Abonnement helaas stopgezet

Ik heb meerdere jaren dagblad Trouw gelezen - vol genoegen. Ik vind de krant journalistiek gezien behoren tot de beste kranten van Nederland, vooral vanwege het feit dat columnisten en redactie steeds proberen voorbij de waan van de dag te gaan.

Toch heb ik mijn abonnement helaas moeten opzeggen. Ik wilde mijn abonnement omzetten van digitaal + zaterdagkrant naar alleen digitaal vanwege een emigratie. Dat kon, maar ZONDER mijn weten werd ik aan een ongunstig kortingsabonnement van 10% voor drie jaar gebonden door de telefonist, waar ik later per toeval achterkwam. Toen ik daar achterkwam was het een heel gedoe om dit ongedaan te maken - 'je zit er nu drie jaar aan vast, meneer', werd mij verteld. Ik heb ze uiteindelijk het gesprek laten terugluisteren, waarna ik met veel moeite mijn abonnement toch heb kunnen stopzetten omdat het abonnement niet conform de richtlijnen was aangeboden door de klantenservice. Nogmaals: jammer, want de inhoud van de krant is goed, maar ik wil mijzelf niet binden aan een dienstverlener die mij actief probeert te binden aan ongunstige tarieven. Dat had ik niet verwacht van Trouw. Als jarenlange klant was ik er echt door teleurgesteld.

10 octobre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Het imago van een landelijke krant…

Het imago van een landelijke krant heeft sales techniek, telefonisch, funnel verkoop, en ontbreken bereikbaar voor sommige vragen. Contact is specialistisch actief, bijzonder actief of tot aan absolute stilte, trage reactie tot aan helemaal geen reactie. Afhankelijk van uw vraag. Dreigend acties van hen zijn geautomatiseerd of tragisch personeel wordt daarvoor ingezet. Zwaar psychopathische sales benadering was zulks niet past bij het voormalige imago van de Trouw.

30 août 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Al een week geen krant (Trouw)…

Al een week geen krant (Trouw) ontvangen. Elke dag hiervan melding gedaan. Elke dag de belofte gekregen dat het opgelost zou worden. Helaas gaat er iets goed mis in de communicatie tussen bezorgmeldingen en bezorging want tot op heden geen krant gezien. Heel slecht geregeld dus.

8 avril 2022

De Trouw is ONBERIJKBAAR

Ik heb vele malen vragen gesteld over bezorgproblemen, aan De Trouw, maar De Trouw reageert NOOIT. Een héle slechte zaak!!! Ik ben er 100 procent tegen, dat men NOOIT reageert..

9 mars 2022

Proefabonnement nooit ontvangen

Heb een proefabonnement op trouw genomen. Wel betaald , nooit ontvangen. ( weliswaar maar 10 euro). Contact gehad : aanbod gekregen om af te zien van abonnement. Aangegeven dat ik niet wil afzien , maar een krant wil, tenzij ze echt niet kunnen leveren Geen reactie. Samengevat geen enkele krant ontvangen in de proefperiode van 4 weken. Kan wel digitaal inloggen. Krijg geen brief, mail of telefoon met oplossingsrichting .
Meest kwalijke vind ik dat zij mij vervolgens al 2x hebben gebeld met een " geweldig goed aanbod" omdat het proefabonnement is afgelopen!
Al bij de eerste keer aangegeven dat ik niet gepast vind , maar keer daarna gewoon weer met het zelfde gescripte verhaal. Interne communicatie blijkbaar niet op orde.

13 novembre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Abonnement op Trouw zaterdag +…

Abonnement op Trouw zaterdag + digitaal. Alweer geen krant ontvangen. Al diverse malen digitaal een klacht ingediend maar daar gebreurt niets mee. Geen enkele reactie en zaterdag is er niemand van Trouw telefonisch bereikbaar voor klachten. Ook geen tegoedbon of zo om een krant in de winkel te halen. Trouw heeft het bezorgproces niet onder controle. Ik kijk nog 1 zaterdag of het wel lukt en anders zeg ik op!
Wel schandalig dat Trouw dit blijkbaar niet lukt!

16 octobre 2021

Waardeloze service

Ik heb een abonnement: bar slechte service en slechte bezorging.
Een mail met klacht hierover gestuurd: geen reactie.
Daarna enkele malen de klantenservice gebeld: na 45 minuten in de wacht maar opgehangen.
Waardeloos!

17 août 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus