Vi har en fast aftale med TR Varmeteknik, som de seneste mange år har serviceret vores Black Star 16 kw træpillefyr. Teknikkeren som udfører det årlige eftersyn er meget, meget omhyggelig og ALT e... Voir plus
Lisez les avis des autres
T R Varmeteknik ringer og aftaler en tid for service, og de kommer som lovet, efterser fyret og udbedrer eventuelle mangler. Det har virket i nu 15 år for os, og vi er godt godt tilfredse med deres se... Voir plus
rigtig god service og vejledning, samt nogle rigtige flinke og dygtige montør der kommer og udføre opgaven.
Har haft montørbesøg, denne gang for at installerer et Aqua Danmark blødgørings anlæg - flot udført arbejde og en markant ændring i kalkindholdet i vores vand. Før installering havde vi en hårhe... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
T R Varmeteknik er en lokal VVS virksomhed i Løve ved Høng på Vestsjælland. T R Varmeteknik specialisere sig i varmeløsninger til alle typer ejendomme, lige fra mindre huse til store godser. Teddy fra T R Varmeteknik har over 20 års erfaring med at rådgive om, og installere alt lige fra pillefyr til varmepumper.
Coordonnées de contact
Knudstrupvej 18B, 4270, Høng, Danemark
- post@trvarmeteknik.dk
- trvarmeteknik.dk
Demande des avis aux clients
rigtig god service og vejledning
Altid god service og hjælp at hente
Altid god service og hjælp at hente, hvis der opstår problem man er usikker på.
TR Varmeteknik kan varmt anbefales
Teknikkeren som udfører det årlige eftersyn er meget, meget omhyggelig og ALT efterses og kontrolleres.
Sliddele skiftes efter deres stand og ikke efter en kalender.
Vi har aldrig oplevet nedbrud af fyringsanlægget
TR Varmeteknik kan VARMT😀 anbefales
T R Varmeteknik ringer og aftaler en…
T R Varmeteknik ringer og aftaler en tid for service, og de kommer som lovet, efterser fyret og udbedrer eventuelle mangler. Det har virket i nu 15 år for os, og vi er godt godt tilfredse med deres service.
God forventning afstemning omkring…
God forventning afstemning omkring arbejdet. Tilfreds udførelse af arbejdet og kvalitet.
Mit fyr var gået i udu og de lavede…
Mit fyr var gået i udu og de lavede det, selvom det er noget gammelt skrammel.
Det kører rigtig godt nu.
Teddy har hjulpet mig rigtig fint med at få gang i fyret over telefonen et par gange.
i er til at stole på
Stabilitet.
Virksomheden har passet vores træpillefyr i næsten 20 år og der har i alle årene været et godt samarbejde og vores fyr kører stabilt mellem det årlige service.
En virksomhed der er til at stole på
Solid erfaring.
Altid hurtig service.
Fornuftig afregning.
Forsøger først at løse problemet uden omkostning over telefonen.
Når de har udført deres arbejde, er tingene altid i orden.
Nyt pillefyr,og alt gik som aftalt.
Ikke en finger at sætte på responstid…
Ikke en finger at sætte på responstid og medarbejderens udførte arbejde.
Dog fik jeg installeret en røgføler uden at dette var en del af opgaven - dette har jeg i forhold til faktura gjort indsigelse imod - men svaret fra Teddy er at "den er brugt på sagen". Herudover kan jeg konstatere at en styring som bestilles via Teddy koster ca. det dobbelte af hvad jeg selv kunne have købt til.
Tidligere styring blev i øvrigt taget med uden forudgående aftale - da jeg efterspørger denne oplyser Teddy at de altid tager "affald" med sig - han har den dog stadig liggende, hvilket virker underligt hvis den blot er "affald" for TR Varmeteknik.
Faktura er nu betalt, men kommer aldrig til at bruge TR Varmeteknik mere.

Réponse de T R Varmeteknik
Jeg havde et fyr der ikke kørte særlig…
Jeg havde et fyr der ikke kørte særlig godt jeg ringede til TR Varmteknik og de kom dage efter og kiggede på fyret,8 dage efter var fyret lavet.
Super tusind tak👍🤗
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.