niks bestellen hier leveren niks en je krijg je geld niet terug . niet telefonisch bereikbaar ook niet via mail . maken valse beloftes ga niet met deze firma in zee !!!!!
Lisez les avis des autres
Dit zijn oplichters! Op 22/03/2026 een bestelling geplaatst ter waarde van 1673,39 EUR. Op 21/04/2026 een bericht van de firma gekregen dat hun leverancier zogezegd falliet ging maar ze reeds een ande... Voir plus
levering gedaan op 5 feb 2026 na meerdere mailtjes en telefoontjes na verloop van tijd geen enkele reactie meer gehad geld kwijt bijna 8000 € en geen levering we hebben aangifte gedaan bij de pol... Voir plus
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Koop nooit iets bij deze organisatie
Koop nooit iets bij deze organisatie. Ze leveren producten niet op tijd of helemaal niet. Ze zijn zeer slecht bereikbaar en als je al een paar keer met hetzelfde nummer gebeld heb, nemen ze je telefoon niet meer op.
Moeizaam met het terugstorten van geld.
Helaas producten niet ontvangen…
Helaas producten niet ontvangen oplichters.
Valse beloftes keer op keer
Aangifte gedaan
Werk zeker niet met deze firma
Werk zeker niet met deze firma. Het zijn onbetrouwbare mensen die van alles beloven maar er wordt niets van hun belofte uitgevoerd. 4 maanden na de leveringsdatum nog altijd niets geleverd. Ga zeker niet in zee met deze onbetrouwbare firma.
klacht indienen
We zullen een klacht indienen bij de FOD en de ECC. We wachten al maanden op onze levering. Alles was direct betaald. Als we nu bellen nemen ze niet meer op. We hebben onze bestelling geannulleerd en krijgen onze centen niet terug.
In november iets besteld en betaald en…
In november iets besteld en betaald en tot op heden, half maart, niet ontvangen en ook nog geen geld retour.
Erg vervelend dat dit soort bedrijven maar door kunnen bijven gaan met bestellingen aannemen die ze eigenlijk gewoon niet kunnen uitleveren.
Zeer slechte klantenservice en…
Zeer slechte klantenservice en communicatie. Leverdatum wordt niet gerespecteerd en hierover is er zelfs nul communicatie. Klantendienst doet telkens loze beloftes waardoor de sauna nog steeds niet geleverd is.
Tuinhuis met overkapping…
Ik was zeer sceptisch over Tuindomein vanwege alle negatieve reacties. Omdat de prijs- kwaliteit verhouding zo goed was heb ik contact opgenomen met dit bedrijf. Zij konden mij vertellen dat de problemen opgelost zijn en veroorzaakt waren door problemen met inkoop. Nu hebben ze eigen productie. Daar ben ik ook gaan kijken. Een top locatie.
Ik heb een schuur met overkapping gekozen waarbij de uitvoering zonder extra kosten aangepast kon worden. Afspraken over planning en levering zijn allemaal nagekomen. Het montage team dacht positief mee.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Wij hebben vorig jaar gaas hekken…
Wij hebben vorig jaar gaas hekken besteld. Omdat de maat van 180 cm hoog niet meer in voorraad is worden wij opgebeld voor 200cm als alternatief zonder bijkomende kosten. Zij kunnen gelijk leveren. De gaas hekken zijn zeer goede kwaliteit. We zijn tot nu toe nog steeds tevreden met wat wij gekocht hebben. Zie Google reviews. Het is een aanrader dus!
Tuindomein is geen aanrader.
Aan allen,
De service is ronduit slecht. Je wordt nooit teruggebeld ook niet na een gedane belofte. De leverdatum was na 3 weken nog niet duidelijk en na annulering is de terugbetaal-termijn van 30 dagen. Ik heb mijn geld nog niet terug. Zij hebben mij meerdere beloftes gedaan waarvan ze er niet één zijn nagekomen. Ik zou hier nooit meer iets kopen.
Prima bedrijf
Prima bedrijf, tuinhout besteld voor de schutting en zelf opgehaald. Voor mij zeker een goede ervaring.
Goede service en prijs
Ik heb verschillende malen contact gehad met de klantenservice om de benodigdheden voor mijn schutting af te stemmen. Elke keer werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ook was de prijs uitstekend. Alles werd netjes verpakt geleverd en de zware betonnen palen werden zo dicht mogelijk bij mijn achtertuin gelegd door een behendige heftruckchauffeur (wat heel fijn was).
Montageteam Tuindomein
Heeft er iemand ervaring met het montage team van Tuindomein?
Totaal gebrek aan communicatie en service
Bestel hier niet als je zekerheid wilt. Na betaling bleef het twee maanden lang volledig stil.
• Geen reactie op e-mails en ingebrekestellingen.
• Aangetekende brieven worden niet afgehaald.
• Terugbetaling pas na 2 maanden en juridische druk, zonder excuses.
Dit bedrijf negeert klanten structureel als ze niet tijdig kunnen leveren. Bespaar jezelf de juridische rompslomp en bestel elders. Ik heb bewijstukken (waaronder een gerechtelijk vonnis) van deze gang van zaken.
bedenkelijk bedrijf, geen communicatie mogelijk
Ik had een partij hout besteld. Omdat er op geen enkele manier contact mogelijk was over de levertijden (telefoon wordt niet opgenomen, mails niet beantwoord) heb ik binnen de termijn van 14 dagen de aankoop ongedaan gemaakt. Frapant is dat als ik via het keurmerk (Qshops) een klacht verstuur, ik binnen een uur antwoord krijg. Ze beloofden mijn betaling te restitueren binnen 30 dagen terwijl de termijn 14 dagen zou moeten zijn (hun algemene voorwaarden wijken dus af van het consumentenrecht). Na 31 dagen echter nog geen betaling en geen reacties op mails etc. Koop hier niet!
Eindeloze wachttijden
Eindeloze wachttijden, weinig tot geen communicatie, heel matige kwaliteit. Nooit meer. Dit bedrijf (onderdeel van Yard Living bv) zou gesloten moeten worden.
Meest slechte online shop
De kwaliteit van de bestelde overkapping 6x3 is op zich redelijk goed, hier heb ik geen klagen over.
De levering en samenstelling van het pakket is een heel ander verhaal. De levering op zich was al erg onduidelijk door het versturen van een track and trace die niet overeen kwam met de daadwerkelijke leverdag.
Vervolgens kwamen we er achter dat de levering bij lange na niet compleet was, Het EPDM was niet geleverd met de benodigde toebehoren, de draadeinden waren niet geleverd bij de bevestigingsplaten voor de betonpoeren.
Na tweedagen te vergeefs contact te hebben gezocht, telefonisch, werd ik ineens terug gebeld en zijn we overeen gekomen dat het EPDM binnen twee dagen na geleverd werd, dit werd uiteindelijk 3 dagen.
Helaas zit ik nog steeds te wachten voor een oplossing van de niet geleverde draadeinden / verkeerde bevestigingsplaten voor de betonpoeren.
Levertijd en contact en materiaal
Levertijd en contact en materiaal, alles vreselijk.
Een overkapping besteld met 10 dagen levertijd. Meer dan 3 maand achteraan moeten bellen voordat ik hem eindelijk binnen kreeg.
Toen miste er iets wat achteraf geleverd zou worden. Ook daarvoor is 10 keer een leverafspraak gemaakt en niet komen opdagen.
Uiteindelijk meer dan een half jaar verder en letterlijk meer dan 50 telefoongesprekken alles binnen.
Toen kwamen ze met een compensatie omdat het zo lang duurde, maar je raad het al die compensatie is er nooit van gekomen.
Waardeloos bedrijf...
4 maanden geleden een overkapping met 2 zweeds rabat wanden besteld. Na het niet nakomen van tientallen afspraken, beloftes en toezeggingen hebben we de zweeds rabat wanden na 3,5 maand geannuleerd. De overkapping is uiteindelijk wel geleverd na tientallen mails en meer dan 100 telefoontjes. Daarvoor zijn ze op meerdere berzorgdata gewoonweg niet komen opdagen ondanks toezeggingen telefonisch en via de mail. Het dakwerk en de afwatering kwamen 2 weken na de overkapping. Volgens tuindomein komt deze standaard een week later, maar dit is uiteindelijk 2 weken later geworden.
Bijna 2 weken geleden telefonisch de wanden geannuleerd en toezegging voor compensatie gekregen. Dit moesten we via de mail nogmaals bevestigen inclusief het bedrag dat wij willen hebben. We gaven ze 4 dagen de tijd om te reageren, maar de leidinggevende zou pas maandag weer op kantoor zijn (hij zal een compensatievoorstel doen). Inmiddels is het alweer vrijdag en hebben we op meerdere mails geen reactie gehad. De telefoon wordt gewoon niet opgenomen.
Denk goed na voordat je bij dit bedrijf iets wilt kopen. Zeer slechte communicatie, niet beantwoorden van mails, honderden telefoontjes die niet worden beantwoord, wanneer je ze telefonisch te pakken krijgt doen ze beloftes die niet worden nagekomen en zo kan ik nog wel even verder gaan...