Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestilling. Hurtig levering. Eneste men er, at varen umiddelbart skal bruges med ekstra remedier, der kun kan købes hos forhandleren. Er dog ikke helt sikker, da TUK endnu ikke er taget i brug.... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg synes det her er et godt og vigtigt redskab til at formidle læselyst. Men grunden til at jeg ikke kan give den sidste stjerne er simpelthen fordi, der er for lidt kreativ kontrol over de selvin... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Synes alt i alt produktet er rigtig godt. Men synes godt nok det er svært at finde lydbøger som passer til de bøger vi i forvejen har. Synes ikke der er så stor fornyelse af bøger i shoppen. Synes... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Librairie pour enfants

Écrit par l'entreprise

TUK forbinder lydbøger og trykte bøger – det gør vi for at åbne litteraturens underfundige univers for alle børn. TUK giver plads til fordybelse og fantasi, til hyggelige stunder og fantastiske læseoplevelser. Læs, lyt og mærk magien brede sig.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

godt firma

God, hurtig og venlig ekspedition

12 septembre 2024

Réponse de TUK

Tak for de rosende ord. Vi er glade for at du er tilfreds, og vil ønske dig god fornøjelse med TUK :) Mange hilsner Kasper

Vi er begejstrede

Mest fantastiske kundeservice. Og vi er meget begejstrede for produktet. Vi har haft savnet de helt gamle lydbøger, så fedt at der er kommet noget alternativ, som endda er endnu mere genialt. Største anbefaling herfra

3 septembre 2024

Réponse de TUK

Tusinde tak for de rosende ord :) Det er super dejligt at høre at du er begejstret for TUK :) Vi savnede også selv den gamle lyt-og-læs oplevelse. Mange hilsner Kasper fra TUK

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har prøvet og prøvet men kan…

Jeg har prøvet og prøvet men kan simpelthen ikke få det til at virke. Det tager ofte 20 min at skifte bog og jeg aner ikke hvad der går galt - det er trial and error hver gang. Så nu ligger produktet bare og samler støv...

3 septembre 2024

Réponse de TUK

Hej Rasmus. Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse. Jeg håber meget du vil kontakte os på support@tuk.dk eller på på kundeservice telefonen som du kan se via dette link: https://tuk.gorgias.help/da-DK - Så vil vi gøre alt vi kan for at afhjælpe dine problemer. Håber at høre fra dig, og ønsker dig en rigtig god dag :) Mange hilsner Kasper fra TUK

Noté 5 sur 5 étoiles

Tuk er et af de bedste produkter jeg…

Tuk er et af de bedste produkter jeg længe har købt. At kunne lytte til en historie enten alene eller sammen med mine piger giver hygge og nærvær. Det helt fantastisk når man selv har lidt svært ved at læse at stadig kunne give sine piger en eventyrlig oplevelse. Og kan tyk pause og snakke om historien hvis det nødvendig. Elsker alt ved dette.!

26 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Så mega smart man på få sekunder kan…

Så mega smart man på få sekunder kan give sit barns yndlings bog en stemme.

Kæmpe hit for både barn og jeg. 👏🏻♥️

21 août 2024

Réponse de TUK

Tak for din anmeldelse af TUK. Det sætter vi stor pris på. Dejligt det er et hit hos jer :D Mvh Catalina fra TUK

Noté 4 sur 5 étoiles

God hjælp af kundeservice til at sætte…

God hjælp af kundeservice til at sætte højtaleren op.
Synes dog det er lidt dyrt og ikke særlig brugervenlig i opstarten af højtaleren.

7 août 2024

Réponse de TUK

Hej :) Mange tak for din feedback. Det sætter vi stor pris på. Du må meget gerne sende en mail til support@tuk.dk hvis du ønsker at dele lidt mere om din oplevelse med os.

Mange hilsner Catalina fra TUK

Noté 5 sur 5 étoiles

Glæden ved bøger og gode fortællinger

TUK
Hurra igen kan en fysisk bog kombineres med lyd.
En oplæser stemme eller stemmen af en du har kær.
Et produkt som er let at bruge, kan tilpasses personlige behov

4 juin 2024

Kære Gurli. Tak for din besked. Det er nemlig så dejligt at vælge :D

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service - genialt produkt

Super god service. Genialt produkt. Nemt at sætte op.

29 mai 2024

Réponse de TUK

Hej Britt. Det var da en super dejlig feedback at få :D Kort og lige til. Det kan vi lide at høre. Tak for tilbagemelding. Mvh Catalina fra TUK

Super tilfreds

Super tilfreds - nem hjemmeside at navigere i, nemt at bestille og hurtig levering.

1 mai 2024

Hej Line.

Det er vi glade for at høre at du synes :D Vi har forsøgt at gøre købsoplevelsen nemt, hurtig og ligetil. Tak for din anmeldelse af TUK.

Venlig hilsen Catalina fra TUK

Brugervenligt

Nemt, brugervenligt og god app.

16 mai 2024

Hej Kirstine

Tak for din anmeldelse. Skønt at du oplever et brugervenligt set up hos os. Det kan vi lide at høre :D

Rigtig god dag.

Catalina fra TUK

Hurtigt handel

Hurtigt handel, en glad søn.

24 avril 2024

Tak for feedback. OG skønt med en glad dreng :D

Kæmpe anbefaling

Vi er virkelig glade for vores TUK højtaler. Bøgerne med side-skift lyd har gjort, at mine børn på 3 og 5 år nu tilvælger bøgerne på alle tider af dagen, fordi de selv kan sidde og følge med i historien, uden at en voksen lige skal have tid til at læse op. TUK-højtaleren har også givet vores ældste en helt ny lyst til at lære, så nu kan han selv følge ordene med sin finger.
Virkelig en kæmpe anbefaling!

24 avril 2024
Avis spontané

Réponse de TUK

Hej Sara. Skønt at høre. Det er så dejligt at kunne samles om et produkt som tillader det digitale men undgår skærm. :D

Brugervenligt produkt

Brugervenligt produkt og super søde folk ved TUK, da jeg havde nogle spørgsmål.
Godt udvalg af bøger!!

16 avril 2024

Réponse de TUK

Hej Camilla. Tak for beskeden og din anmeldelse af TUK. Vi vægter super højt at hjælpe vores søde kunder så det er dejligt du har følt dig hjulpet med dine spørgsmål. :D

Fantastisk idé!

Jeg har lige købt en Tuk højttaler til børnebørnene, og selvom den kun har været her 2 dage nu, kan jeg sige at den har vakt stor glæde.

Funktionen med lyd når der skal bladres, er virkelig eminent. Ungerne har taget det til sig lige med det samme, og det tog ikke mange øjeblikke at lære at sætte højttaleren ovenpå mærket, og “læse” bøgerne selv."

2 avril 2024

Réponse de TUK

Hej Anita. Hvor er det dejligt at I mærker hvor ligetil TUK er for børnene. Det giver dem en fantastisk frihed til at vælge selv. Tak for at du skriver. Det er vi rigtig glade for :D

Mange venlige hilsner Catalina fra TUK

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og virkelig smart…

Hurtig levering og virkelig smart produkt! Min datter på 4 år er meget glad for højtaleren. Vi glæder os til at alle bøger får det lille pling når der skal skiftes side 😊

1 mars 2024

Réponse de TUK

Hej Louise. Hvor skønt! Du kan tro vi arbejder på højtryk på at få 'pling' lyden på endnu flere titler. Der kommer nye titler hver dag :D

Mega tilfreds med TUK

Jeg er så glad for mit køb hos TUK og vil helt klart købe der igen

1 mars 2024

Réponse de TUK

Hej Maria. Tak for din kommentar. Det betyder rigtig meget. Vi ser frem til at have dig i vores TUK univers. Mvh Catalina fra TUK

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus