Dårlig!
Han havde solgt os et produkt, som var andet end det vi modtog. Dårlig kommunikation og dårlig kundeservice.
Tunemaster for bedre fester. Tag din Soundboks og fremtidige fester til en nyt niveau som dig og dine venner fortjener. Med Tunemasters Soundboks upgraderinger kan du nu få LED lys, UV lys, USB oplader, wireless oplader, øl holdere og øl oplukker indbygget ind i en Soundboks. Kort sagt du har din egen movable bar og diskotek lys med dig til at tage alle fester til det næste niveau. Vi kan upgradere både soundboks 1, 2, 3 og 4 generation til dit helt eget costumized design så festen passer til dine needs. Aldrig flere døde fester med den nye UPGRADE.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
professionel service anbefaler dette firma fik led lys og meget andet monteret i min soundboks og alt virker max, app er nem at bruge og der er mange indstillings muligheder og ikke at forglemme en super god service.
Mine venner og jeg lejede en soundbox fra Tunemaster, da vi skulle på Roskilde Festival. Hele forløbet var godt og gnidningsfrit. De var altid klar til at hjælpe og vendte meget hurtigt tilbage, hvis vi havde sprøgsmål. Derudover var de super fleksible. Jeg kan klart anbefale dem, og hvis vi skal leje en soundbox igen, bliver der 100% gennem dem ! :))
Vi lånte soundboksen til min søsters studenter gilde, og det hele virkede bare så godt. Det var virkelig højt og fedt, så 5 stjerner herfra!
God og professionel service anbefaler stærkt.
Tunemaster var med til at gøre en god fest endnu bedre. Servicen og kommunikationen med firmaet før og efter fungerede efter bogen. Kan kun anbefales! :-)
Jeg lejede en super fed soundboks 4 med led-lys og uv-lys mm. Det var alt i alt en super fed oplevelse og et fantastik produkt. Det er en stor anbefaling her fra.
Maga fed opgradering til soundboks.
Professional håndtering af Soundboksen.
Mega god app til at styrelyset
USB'erne til ladning er hurtige alt spiller maks.
Og sindssyg god service.
Vi fik opgraderet vores Soundboks 2 med LED lys, som kunne styres fra mobilen, dåseåbner og ølholder. Virkelig fedt resultat! Også fik vi ovenikøbet en super vejledning i de forskellige pakker, gode tips og tricks med på vejen og hurtig levering.
Er meget tilfreds med købet og vil skal helt sikkert have flere opgraderinger! Vil til enhver tid anbefale Tunemaster!
Mega fedt produkt
Jeg anbefaler
og desuden var servicen top notch
Købte en upgradering til min højtaler og modtog den meget hurtigt. God service! Kan klart anbefales og priser er fine for kvaliteten.
Stor anbefalding herfra!
Mega fedt produkt. Det er virkelig en drengedrøm at få opgraderet min soundboks 3. Kæmpe anbefaling herfra.
My soundboks came back from Tune Master two weeks ago and I’ve taken it out to parties twice and both times got compliments on it. It looks so cool with the LED that change according to music and UV lights. The wireless charging is my favourite addition as I never take my charger when I go out and so many people have used it on both parties. I can 100% recommend Tune Master - it looks amazing on parties, has some useful tools and it only took few days to send and get it back to me! Simply great!

Réponse de Tunemaster
Jeg sendte min soundboks ind og den kom ud meget federe. Får tit komplimenter på min soundboks og, hvor jeg har fået lavet det. Jeg kan klart anbefalede at sende sin soundboks ind. Mega god kvalitet og en fair pris for alt det man kan få.

Réponse de Tunemaster
Super fed opgradering af Soundboks 3!
Yderst professional håndtering af højtaleren og tilmed god vejledning i hvilke opgraderinger som vi så bedst muligt benyttet til de mange håndboldstævner som vores deltager i.
Vi valgte selvfølgelig App-styret LED lys, UV lys, Trådløs telefon oplader på toppen samt dobbelt USB oplader til andre enheder... og så skulle der lige en kapselåbner på siden, til læskedrikken imellem kampene...
Resultatet er mega fedt og helt uden sammenligning... der bliver kigget langt og misundeligt efter vores SB af alle de andre SB ejere og de vil alle høre hvor det er lavet.
Kun de varmeste anbefalinger fra os!!!