Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Zeer tevreden over zowel het product als de service. De terrasheater is van mooie kwaliteit en werkt uitstekend. Daarnaast is de klantenservice top: ze reageren snel via de chat en denken goed mee. Ev... Voir plus
Wat een fantastische service van tuinverwarming.com! Door een fout bij DPD was mijn terrasheater, bedoeld als verjaardagscadeau, helaas niet geleverd. Maar wat er daarna gebeurde, verdient echt e... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Tuinverwarming.com is dé specialist in elektrische terrasverwarmers, gevestigd in Deventer. Bij ons vind je een breed assortiment hoogwaardige verwarmingsoplossingen, waaronder staande, hangende en wandmodellen. Daarnaast bieden wij slimme terrasverwarmers aan, die je eenvoudig kunt bedienen via een app voor optimaal gebruiksgemak. Of je nu je terras wilt verwarmen voor gezellige avonden buiten of een professionele buitenruimte wilt inrichten, bij Tuinverwarming.com ben je aan het juiste adres. Bestel gemakkelijk online via onze webshop of haal je bestelling direct af in Deventer. Wij staan garant voor comfort, kwaliteit en service, zodat jij altijd geniet van een warm en sfeervol terras.
Coordonnées de contact
Hanzeweg 41, 7418 AV, Deventer, Pays-Bas
- Bestelling@tuinverwarming.com
- tuunn.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Goede reactie op telefonische vragen
Prima heaters; snelle levering
De twee bestelde Heatix verwarmers werden erg snel geleverd en bevallen prima
Heatix shadow 2500w gekocht
Heatix shadow 2500w gekocht. €180,- ik had meer degelijkheid verwacht voor dit bedrag. Wankel ding, boutje beugel draait meteen door en de app die gebruikt zou kunnen worden is waardeloos. Maar goed hij werkt en als je er niet te veel aanzit is het oke.

Réponse de Tuinverwarming
Zeer tevreden goed apparaat en snelle…
Zeer tevreden goed apparaat en snelle levering top👍
vlugge levering
Top-service door Tuinverwarming.com
Ik had online bij Tuinverwarming.com een Heatix Smart Golden Shadow Heater 3000W gekocht. Binnen 24 uur in huis. Maar ik zag al aan de verpakking dat er deze keer door postnl te ruw met de verpakking was omgegaan. Verpakking open gemaakt en jahoor 2 ribben van de gril waren verbogen, maar dit heeft Tuinverwarming.com perfect opgelost. Ik kon kiezen uit een nette korting of een nieuwe heater. Ik koos voor het laatse en kreeg meteen een retourlabel gemailed. Nadat ik de heater retour had verzonden had ik binnen 3 dagen een nieuw exemplaar in huis. Lekker snel, geen gezeur, top-service. De heater ziet er mooi uit en is gemaakt van goede materialen, nu nog even ophangen maar dat heeft met de huidige temperaturen (37+) wat minder haast.
Snelle adequate bezorging
Snelle adequate bezorging. Het product zelf is nog niet ingebruik vanwege een overdreven buitentemperatuur.
toegangelijke duidelijke website en…
toegangelijke duidelijke website en anelle levering! Toppie!
Twee keer een heater besteld en twee…
Twee keer een heater besteld en twee keer correct geholpen en op tijd geleverd
Snelle levering en producten van…
Snelle levering en producten van uitstekende kwaliteit.
Onderling interactie over bestelling…
Onderling interactie over bestelling gehad
Keurig opgelost door Tuinverwarming👍
Zeer mooi product en perfecte service!
Zeer mooi en degelijk product en hele vlotte levering.
Perfecte en correcte dienstverlening na verkoop. Een aanrader om hier te kopen!
Zeer goede service na een jaar kapotte…
Zeer goede service na een jaar kapotte terrasverwarming.
Filmpje opgestuurd van mankement en keurig een nieuwe opgestuurd.
Ook de retour kosten werden vergoed.
Dat is nog eens ouderwetse service.
Top mannen 👍
L’expérience Trustpilot