Super mooie kast. Strakke afwerking en mooi in elkaar gezet. Behoeft alleen nog maar, via simpel systeem, opgehangen te worden. Super snelle levering door blijkbaar grote voorraad. Levering zou paar w... Voir plus
Lisez les avis des autres
super tevreden met alles. Kwaliteit, service en levering. Super vriendelijk geholpen in de showroom. Wij hebben 2 loef kasten aan elkaar 4.95m. werkelijk prachtig. Na plaatsing toch bedacht om open... Voir plus
Super mooie tv kast, echt heel veel waar voor je geld, sneller geleverd dan verwacht, en heel mooi en zorgvuldig verpakt, echt boven verwachting zeker gezien de prijs, hele mooi kwaliteit. 1 klep slo... Voir plus
Zeer tevreden met de Musa 210 kleur vezel. Audio apparatuur erin, tv hangt er boven. Afstandsbediening werken zonder infrarood verlengers. Goed advies in de showroom, vlotte levering. Ophangen was... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij leveren de mooiste tv-meubels in de meeste uitvoeringen en met een prachtige kwaliteit afwerking, uit voorraad, binnen 2 weken in huis. Zwevende tv-meubels, lowboards of op een mooi ontworpen stalen frame. Kijk op onze website of bekijk de meubels in het echt in onze winkel in Amsterdam, je bent uiteraard van harte welkom! Maak online een afspraak voor de showroom op: https://www.tv-kast.nl/afspraak-maken/
Coordonnées de contact
Witte de Withstraat 182 hs, 1057 ZL, Amsterdam, Pays-Bas
- 020-3636958
- service@tv-kast.nl
- tv-kast.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super mooie tv kast.
Super mooie tv kast.
Zeer goede kwaliteit met een mooie afwerking.
Goede bezorging.
wij zijn heel blij met deze mooie kast
wij zijn heel blij met deze mooie kast. Super strakke afwerking.
Vriendelijke bezorgers.
Mooie tv-kast
Mooie tv-kast. Geeft een luxe uitstraling aan de woonkamer.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ze doen wat ze beloven.
Zou zeker weer bij hun bestellen.
Loef 275 zand met Frame
Robuust design, mooi materiaal en goede afwerking.
De tv kast is prachtig
De tv kast is prachtig, heeft een luxe uitstraling en een mooie afwerking. We zijn er heel blij mee.
Snelle levering en heldere montage handleiding.
Kwalitatief mooi afgewerkte moderne tv-kast op maat
De bestelde tv-kast werd binnen een paar weken geleverd tot in de woonkamer door 2 vriendelijke mannen, welke de kast kwamen leveren met een grote vrachtwagen. De tv-kast was heel erg zwaar, maar geen wonder want het was ook meer dan 2 meter lang. De kast is kwalitatief is goed afgewerkt. Het filmpje en installatiebeschrirving zijn duidelijk genoeg om de tv-kast op te hangen, want ons ook goed is gelukt. Krijg er heel erg veel complimenten over. Overigens wil ik de klantenservice van tv-kast ook nog bedanken voor de zeer handige tip, om een infraroodverlenger aan te schaffen, waardoor je je met afstandbedienbare apparatuur kan bedienen door gesloten kastdeurtjes. Dus alles staat bij ons achter een klep van dit meubel, en het oog om deze apparatuur te bedienen ligt onzichtbaar in het midden van de soundbar. Werkt perfect en je ziet geen kabels, welke tevens in de gehele lengte van de kast geleid kan worden naar het dichtsbijzijnde stopcontact, door middel van mooi afgewerkte doorlopende openingen binnenin de tv-kast.
…mooi & degelijk…
…een mooi & degelijk product die gekoppeld is met een prima leverancier…
Mooie kast
Mooie kast.
Snelle levering.
Duidelijke informatie om kast te monteren.
Resultaat tevreden klanten.
Mensen met liefde voor tv-kasten
Mensen met liefde voor tv-kasten. Kast is prachtig, levering volgens afspraak, ophangen is perfect gedaan. Wij zijn blij met het resultaat.
Prettige behandeling en aflevering…
Prettige behandeling en aflevering volgens afspraak! Niet de goedkoopste maar prima kwaliteit
Prachtige kast, top service!
Prachtige, degelijke kast. In de winkel in Amsterdam vriendelijk ontvangen en er werd de tijd genomen om ons alle opties uit te leggen. Op mails reageert de winkel snel. Na eenmaal op zaterdag de kast in de winkel gekocht te hebben, was deze de dinsdag daarna al in huis. Echt een aanrader met een goede prijs/kwaliteit verhouding!
Fijne en mooie TV-kast
Fijne en mooie TV-kast. Makkelijk te monteren. Bestellen ging gemakkelijk en het bedrijf is goed bereikbaar voor vragen.
Great design (looks and function)
Great design (looks and function). Great service, from order to delivery.
Very nice shop to browse around and cosy atmosphere. Highly recommended.
Hele mooie kwaliteitskast
Hele mooie kwaliteitskast. Heeft ook een goed ophangsysteem. We zijn er erg blij mee, het staat prachtig in onze woonkamer. Vriendelijke en prettige klantenservice ook. Ik kan het iedereen aanraden hier te kopen.
Heel blij met mooie tv-kast
Heel blij met mooie tv-kast. Precies wat ik zocht. Klein probleempje met sluiting bleek eenvoudig op te lossen. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Geleverd overeenkomstig afspraak. Prima.
Zeer tevreden
Prachtige TV kast voor een redelijke prijs. De levertijd/montage was conform de afspraak. Wij zijn nog altijd super blij met de kast en de service.
Mooie kast
Mooie kast, aardige bezorgers en leuke verkoper. Alles in belang van de klant.
Mooie kast, netjes afgewerkt.
Mooie kast, netjes afgewerkt, ook de kleur is prachtig, niet de standaard kleuren. Vriendelijke service. het enige minpuntje is de hoge leveringskost voor België. Voor dergelijke prijs van de kast mocht dit inbegrepen zijn. Bovendien ook niet binnen de afgesproken termijn geleverd. Voor de rest heel tevreden. De kast is elegant en eigentijds in haar eenvoud.
Erg mooie kasten en goede service
Na een bezoek aan de winkel, waar we allerhartelijkst ontvangen werden, hebben we 2 Halm OV kasten besteld. Bij levering bleek dat er een beschadiging op de kast zat. Dit hebben we gemeld, waarna dit keurig werd opgepakt. De bestelling is daarna in perfect staat opnieuw geleverd.
De kwaliteit van de kasten is zeer goed. De uitleg over de montage (met filmpje) is heel duidelijk. Ook het koppelen van de 2 kasten met het speciale koppelstuk ging zonder problemen.
De kasten zijn een echte blikvanger in de woonkamer. Al met al, zeer tevreden over het product en de mensen van TV-Kast.
Geweldige service, van mij krijgen ze een 10!
Vanaf het moment dat we kwamen kijken tot en met nadat de kast hing, zijn we prima begeleid. Goede service, men luistert naar wat je wilt, denkt mee en geeft de tijd om rustig na te denken. Op korte instructiefilmpjes kun je exact zien hoe bv jouw kast het beste uitgepakt en opgehangen moet worden. De bezorging was top en het belletje naderhand met de vraag of alles gelukt was en we tevreden zijn, maakte het geheel af. Je krijgt het idee dat ze je pas loslaten als ze zeker weten dat je tevreden bent. Dat noem ik klantenservice van hoog niveau.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.