Raat Amsterdam b.v. / Tv-kast.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super mooie kast. Strakke afwerking en mooi in elkaar gezet. Behoeft alleen nog maar, via simpel systeem, opgehangen te worden. Super snelle levering door blijkbaar grote voorraad. Levering zou paar w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

super tevreden met alles. Kwaliteit, service en levering. Super vriendelijk geholpen in de showroom. Wij hebben 2 loef kasten aan elkaar 4.95m. werkelijk prachtig. Na plaatsing toch bedacht om open... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super mooie tv kast, echt heel veel waar voor je geld, sneller geleverd dan verwacht, en heel mooi en zorgvuldig verpakt, echt boven verwachting zeker gezien de prijs, hele mooi kwaliteit. 1 klep slo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden met de Musa 210 kleur vezel. Audio apparatuur erin, tv hangt er boven. Afstandsbediening werken zonder infrarood verlengers. Goed advies in de showroom, vlotte levering. Ophangen was... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Magasin de meubles de salon

Écrit par l'entreprise

Wij leveren de mooiste tv-meubels in de meeste uitvoeringen en met een prachtige kwaliteit afwerking, uit voorraad, binnen 2 weken in huis. Zwevende tv-meubels, lowboards of op een mooi ontworpen stalen frame. Kijk op onze website of bekijk de meubels in het echt in onze winkel in Amsterdam, je bent uiteraard van harte welkom! Maak online een afspraak voor de showroom op: https://www.tv-kast.nl/afspraak-maken/

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Tolles Design, Praxistauglichkeit ausbaufähig

Die Bewertung befasst sich mit dem TV-Kast.nl Halm 200 zur schwebenden Montage mit Lieferung nach Deutschland.

Kundenservice: Wirklich super. Auf alle Anfragen wir prompt reagiert und auch Holzmuster werden zügig versendet.

Bezahlung: Leider eher umständlich. Es gibt kein PayPal o.ä. nur Vorkasse oder Kreditkarte (Limit beachten).

Lieferung: Es kommt ein riesiges, tonnenschweres Paket. Der Lieferservice war sehr professionell. Allerdings muss man mit anpacken, da es mit einer Person zugestellt wird.

Montage: Mit mindestens zwei Personen gut machbar. Das Holzbrett muss erst an die Wand geschraubt werden, daran dann das Lowboard. Nur das Ausrichten der Höhe mit "Büchern" o.ä. ist relativ umständlich.

Design: Gefällt uns ausgesprochen gut. Die integrierte Optik der Fronten sieht sehr gefällig aus.

Alltag: Leider gibt es hier aus unserer Sicht einige Schwachstellen. Der Lack ist am Anfang wohl so empfindlich, dass empfohlen wird keine schweren Dinge darauf abzustellen (Fernseher!?) Das Regal wird als optimiert für den TV angepriesen. Hier ist aus unserer Sicht auch die Größe der Öffnung auf der Oberseite zu gering. Doppelt so groß wäre schon praktisch, wenn HDMI, Strom, Netzwerk und Lautsprecherkabel in das Regal bzw. auf das Regal geführt werden müssen. Die Maße der Einlegefächer sind ebenfalls nicht optimal. Da sich dort die Kabel von außerhalb des Gerätes einführen lassen, ist die Fläche zur Ablage im Regal relativ gering. Die Mittelböden sind kürzer als der Rest des Regals. Daher passen leider nicht sonderlich viele Dinge (Spiele, Kisten) in den Schrank.

Wir kommen von einem Besta und stellen fest, dass die Qualität nun bedeutend höher ist. Aber in der praktischen Nutzung (vor allem mit Kindern) hat das Halm deutliche Nachteile.

13 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn ontzettend fijn in de winkel…

We zijn ontzettend fijn in de winkel geholpen, echt de tijd je voor genomen.
Binnen 2 weken hadden we de kast en staat nu op zijn plaats. We zijn er zeer tevreden mee en constructie om hem in elkaar te zetten verliep ook heel goed.
Zeer tevreden mee.

12 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Enorm tevreden met de tv kast Halm 200…

Enorm tevreden met de tv kast Halm 200 in de kleur haver. Makkelijk online te bestellen, toch eerst in de showroom geweest en daar vriendelijk geholpen.
Thuis met de bestelde kleurstaaltjes een kast besteld. Levering is super gegaan, goed ingepakt en goede uitleg voor montage. Het meubel is prachtig, stevig, geen scheef hangende deurtjes. Nu aan het uitzoeken om Brem kastjes te bestellen. Hier wordt ik ook per mail heel snel en goed geholpen. Aanrader tvkast.nl

12 mai 2023

Prachtige Norm kast..

We hadden een (prachtige) tv kast Norm van 2.40 m besteld, in een witte matte uitvoering.
We hebben deze via de site uitgezocht, wat ik best wel spannend vond!
Óók omdat het prijstechnisch niet goedkoop was.
Alles stond heel helder beschreven, en er was geen woord teveel geschreven.
Het meubel ziet er fantastisch uit, absoluut niét gammel of scheef, maar sterk en oer stevig op een zeer solide losstaande ( vaste ) onderplint.
Het zelf monteren van de onderplint was een fluitje van een cent.
De 2 kleppen gaan langzaam open en dicht.
Ook binnen in de kast zeer solide qua draagkracht.
Het mooie aan de kast vonden wij dat de bovenplaat in één stuk van 2.40 mtr uitgevoerd is, wat het geheel nog mooier maakt!
Deze staat voorlopig járen en jaren.
We zijn blij met de aanschaf, ondanks dat het niet een goedkoop meubel was/is.
Alles super beschreven tot aan het uitpakken van het meubel toe via een filmpje.
TOP!!

Soepel en snel

Fijn geholpen in de showroom met persoonlijke aandacht. De Loef kast kwam al 3 dagen na bestelling bij ons binnen. Bezorging ging ook soepel. Ook bij een nabezorging worden we goed op de hoogte gehouden via de mail. Nu nog de kast ophangen maar dan gaan we er van genieten.

4 avril 2023

Mooi Lowboard 240cm

(Lowboard 240cm) De bezorging kwam op tijd & op de juiste plek. Het is een erg mooi meubel, was makkelijk in elkaar te zetten ondanks dat het best een zwaar meubel is.

Een succes!

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe TV-kast. De aankoop bij TV-kast is vanaf het begin tot en met de aflevering heel goed en correct volgens afspraak verlopen.
Kortom een zeer tevreden klant!
Peet

Noté 3 sur 5 étoiles

Als ik het uit elkaar trek

Als ik het uit elkaar trek: eindresultaat 100%. Vervoer dramatisch. Ophangen voor een niet liefhebber maar met genoeg vaardigheid en gereedschap etc: Als het gedaan is weet je hoe het moest. Zo’n picto gebruiksaanwijzing leuk voor sommigen, niet voor mij. Zou al helpen als het bevestigingsplankje gemarkeerd was -dat vergat ik- want ik monteerde het gespiegeld en de gaten zitten asymmetrisch dus ff omkeren ho maar. Heeft vele uren gekost, maar het hangt!

5 avril 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Blij met onze aankoop…

Wij werden in de winkel zeer prettig geholpen en de aflevering van het tv-meubel vond al binnen een week plaats. Goed verpakt en de handleiding op internet was duidelijk. Nu genieten wij van een mooi meubel.

31 mars 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ben heel vriendelijk en goed geholpen…

Ben heel vriendelijk en goed geholpen in de winkel. De tv-kast was snel leverbaar. De kast werd tot in de woonkamer bezorgd. Daar waren we heel blij om omdat de kast loodzwaar is. De bijgeleverde instructie was heel duidelijk. We hebben de kast zelf opgehangen. We zijn super blij met de kast.

24 mars 2023

Super vriendelijk personeel

Super vriendelijk personeel met een heel goed product. Snelle levering en met de duidelijke beschrijving is het nog makkelijk om hem zelf op te hangen.

23 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Blij met mijn mooie tv kast

Begin maart een tv-kast besteld in de winkel. Binnen een week is het thuis bezorgd. De kast is goed verpakt om beschadiging te voorkomen. De bezorgers hebben het pakket tot in de woonkamer neergezet. Ik ben super blij met mijn nieuwe kast. Modern, strak en perfect afgewerkt.

10 mars 2023

Mooie kast, snelle levering

het was even wachten wegens uitverkocht, maar dat is ruimschoots de moeite waard. Zodra de kast weer beschikbaar was, werd deze in een week tijd geleverd. Mijn Halm 200 met cocon is prachtig mooi. Ophangen was een klus vanwege het gewicht. Weet zeker dat ik er nog veel plezier van zal hebben.

14 mars 2022

Erg blij met het meubel

Erg blij met het meubel! Na staaltjes te hebben ontvangen de keuze gemaakt voor Loef 220 zandgrijs met eiken inzet. Staat mooi, solide meubel, goede communicatie via de mail na bestelling en aardige correcte bezorgers. Zeker een aanrader!

Noté 5 sur 5 étoiles

Halm lowboard 1.50 mtr tv audio-meubel…

Halm lowboard 1.50 mtr tv audio-meubel gekocht.
Strak en mooi (met lade) in haverkleur.
Kabeldoorvoer is excellent en veel mogelijkheden.

Leuk geholpen ook, nog even wennen met de magneetklep, vergt een subtiele hand

Tevreden

Online een meubel aangeschaft. Snelle levering, fijn contact. Maakt waar wat ze beloven.
Een onderdeel was niet voorradig, maar kwamen gelijk met een passende oplossing. Kortom: tevreden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben de Loef 220 3 klepdeur en…

Wij hebben de Loef 220 3 klepdeur en een open vak wat echt super handig is en zich onderscheid van andere t.v. kasten.

Na 1 jaar zeer tevreden met de kast en de service!

Ook de nazorg was heel bijzonder; na een maand ben ik gebeld of alles naar tevredenheid was gegaan, bezorgen, installeren van de kast en zo niet of zij nog iets kunnen betekenen.

Nu dat heb ik nog nooit mee gemaakt!
Daarom nog even een review met 5 sterren echt TOP!

Groet, Willemijn

22 février 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus