Super mooie kast. Strakke afwerking en mooi in elkaar gezet. Behoeft alleen nog maar, via simpel systeem, opgehangen te worden. Super snelle levering door blijkbaar grote voorraad. Levering zou paar w... Voir plus
Lisez les avis des autres
super tevreden met alles. Kwaliteit, service en levering. Super vriendelijk geholpen in de showroom. Wij hebben 2 loef kasten aan elkaar 4.95m. werkelijk prachtig. Na plaatsing toch bedacht om open... Voir plus
Super mooie tv kast, echt heel veel waar voor je geld, sneller geleverd dan verwacht, en heel mooi en zorgvuldig verpakt, echt boven verwachting zeker gezien de prijs, hele mooi kwaliteit. 1 klep slo... Voir plus
Zeer tevreden met de Musa 210 kleur vezel. Audio apparatuur erin, tv hangt er boven. Afstandsbediening werken zonder infrarood verlengers. Goed advies in de showroom, vlotte levering. Ophangen was... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij leveren de mooiste tv-meubels in de meeste uitvoeringen en met een prachtige kwaliteit afwerking, uit voorraad, binnen 2 weken in huis. Zwevende tv-meubels, lowboards of op een mooi ontworpen stalen frame. Kijk op onze website of bekijk de meubels in het echt in onze winkel in Amsterdam, je bent uiteraard van harte welkom! Maak online een afspraak voor de showroom op: https://www.tv-kast.nl/afspraak-maken/
Coordonnées de contact
Witte de Withstraat 182 hs, 1057 ZL, Amsterdam, Pays-Bas
- 020-3636958
- service@tv-kast.nl
- tv-kast.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Goede kwaliteit
Zeer mooie producten van erg goede kwaliteit. Levering was netjes volgens afspraak en het product was erg goed verpakt. Het meubel ophangen was ook zeer gemakkelijk met duidelijke instructies.
We hebben de Norm 180 (zandgrijs) met…
We hebben de Norm 180 (zandgrijs) met de Norm Duo (walnoot) besteld en geleverd gekregen. De kast werd binnen een paar dagen geleverd en was keurig en degelijk ingepakt. We zijn erg content met de aankoop: wat een super strakke kast, eenvoudige montage en de Duo sluit exact aan. Bij een vraag over de montage werden we direct geholpen met een montagefilmpje. Freddie
Mooie tv-kast netjes bezorgd
De mooie tv-kast met eiken mini cocon is keurig afgeleverd ondanks dat mijn straat was opgebroken. De instructiefilmpjes zijn handig en duidelijk. De kast werd later bezorgd dan gepland omdat nog niet alle onderdelen er waren maar daarover kreeg ik op tijd bericht.
Top product
Zeer mooie kast!
Van bestellen tot verzending alles super geregeld. Makkelijk uit te pakken en op te hangen.
Wij zijn er zeer tevreden over en zeker elke euro waard!
Schade maar goede oplossing
Onze tv-kast is met schade geleverd. Op een klantvriendelijke manier, hebben wij heel snel een nieuwe tv-kast geleverd gekregen. Deze bevalt erg goed. Echt een aanwinst
Mooi hoogglans wit zwevend tv meubel
Mooi hoogglans wit zwevend tv meubel. Gekozen op kwaliteit. Levering conform afspraak.
TOP product
De hang tv kast is zoals omschreven. Heel mooi om te zien en een goede kwaliteit. Snel geleverd. Heel tevreden
Mooie tv kast
Mooie tv kast. Precies zoals de foto's op de website. Strak afgewerkt...ook de lades en deurtjes. Vlot geleverd en binnen no time neergezet. Ben er heel blij mee; goede aankoop!
Het meubel dat ik heb gekocht is een…
Het meubel dat ik heb gekocht is een top meubel bij een top bedrijf vandaan,super snelle levering,binnen 2 weken,ook bezorging was goed en volgens planning,ik dank u hartelijk.
Prachtige kast
Prachtige kast. Goede levering en communicatie. De kast was ook goed verpakt, want er was wel schade aan de doos. De kast bleef gelukkig goed beschermd. Het is ook een heel makkelijk ophangsysteem.
Jaa was heel goed!!!
Perfecte aankoop
Snel geleverd, mooie afwerking kortom een perfecte aankoop. Goede bezorgservice door externe partij. Happy customer.
Bij tv kast de halm150 zwart gekocht
Bij tv kast de halm150 zwart gekocht.
Snelle levering en goede communicatie over het transport. Duidelijke beschrijving over de verpakking van de kast en hoe er mee om te gaan.
Duidelijke plaatsings instructies.
Het monteren van de kast is daardoor heel eenvoudig.
Super mooi eindresultaat.
Top Tv-kast
Het was voor ons al snel duidelijk dat wij graag zo'n mooie zwevende kast van Raat wilden voor ons nieuwe huis. De keuze is gevallen op een zwarte Halm OV 250 met een okergele cocon.
Daar hebben we absoluut geen spijt van. Echt een prachtige kast. De levering ging bijzonder vlot, binnen een week. Ophangen was niet heel ingewikkeld en overal zijn filmpjes voor, zelfs een filmpje hoe de kast uit te pakken.
Snelle levering en goede kwaliteit
Tv kast Halm
Hele mooie tv-kast. Netjes ingepakt en goede beschrijving hoe uit te pakken. Degelijk materiaal.
Super mooie kast!
Heb een tijdje getwijfeld of ik deze kast zou kopen.
Had m alleen op internet gezien.
Spijt dat ik m niet eerder heb gekocht!
De kast is zeer netjes afgewerkt.
Het ophangen is niet moeilijk.
Krijg veel complimenten over de mooie kast.
En levering sneller als verwacht!
Klantenservice is top!
Prachtig tv meubel.
Ben zo blij met het tv meubel.
Keurig netjes bezorgd .
Zelfs met filmpje er bij, hoe het uit de doos gehaald moet worden.
En een duidelijke beschrijving voor het monteren van het onderstel.
Erg tevreden ook over de kleur.
Je kunt ook kleurenstaaltjes bestellen .
Gratis verzending.
Zeer mooie stabiele kast, erg nette prijs
Zeer mooie stabiele kast. In jan 2022 gekocht. Eerst naar andere systemen gekeken die veel duurder waren, maar die bleken bij bezichtiging in showroom of winkel niet heel stabiel of mooi afgewerkt. Deze kast ziet er in het echt precies uit zoals op de website van tv-kast.nl. Bezoeken van de winkel was achteraf niet nodig. Erg blij mee.
Uitstekende service!
Prachtige witte kast 90 cm lang, 20 cm hoog in hoogglans. Super verpakt en zeer eenvoudig op te hangen. Ben nu mooi het modem en de satbox 'kwijt'.
Siebolt
En savoir plus sur les différents types d'avis.