Twój Dyżur Avis 31

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Noté 5 sur 5 étoiles

Zdecydowanie kurs wart wydanych pieniędzy. Przdatny na każdym dyżurze w SOR. Zamiast kilkunastu książek czy prenumerat czasopism wiedza praktyczna w jednym miejscu, zawsze pod ręką i zawsze aktualna.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Solidna dawka praktycznej wiedzy dla każdego, kto zaczyna pracę z pacjentami w stanach ostrych. W pigułce zebrane najważniejsze informacje i wskazówki jak opanować krytyczne sytuacje. Stworzone p... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na platformie „Twoʻj Dyżur” możesz uczyć się od praktykujących lekarzy. Tego typu informacji nie znajdziesz w książkach. Analizuje się sytuacje i formułuje zalecenia dotyczące postępowania w takich pr... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Kurs najlepszy na rynku – zagadnienia teoretyczne łatwe do zrozumienia, a nie tylko wkucia. Natomiast moje oczekiwania były wyższe co do sfery praktycznej – zabrakło gotowych przepisów na mnóstwo lekó... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institution éducative

Écrit par l'entreprise

Twój Dyżur to portal dla lekarzy, na którym znajdziesz wpisy blogowe, w których dzielimy się doświadczeniem klinicznym oraz pomagamy stosować najnowsze standardy w codziennej praktyce. Co więcej, na portalu znajdziesz stworzony przez nas Kurs Twój Pierwszy Dyżur, którego celem jest przygotowanie do efektywnego przeprowadzenia diagnostyki różnicowej pacjentów dorosłych i pediatrycznych, zgłaszających się z najczęściej występującymi objawami do szpitala, POZ, NPL i SOR. Sięgamy po wiedzę z najnowocześniejszych źródeł i badań naukowych. Poszukujemy sprawdzonych algorytmów i wytycznych, a także tworzymy własne. Rozmawiamy o błędach i wyciągamy z nich wnioski, aby unikać ich w przyszłości. Każdego dnia staramy się stawać odrobinę lepszymi, aby krok po kroku budować nowoczesną polską opiekę zdrowotną. Twój Dyżur jest tworzony we współpracy z zespołem Więcej niż LEK, który zapewnia nam wsparcie od strony edukacyjnej, technologicznej i marketingowej.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Doskonały kurs do samodzielnej nauki

Doskonały kurs do samodzielnej nauki. Pracuję w NPL i po tym kursie czuję się bezpiecznie. Szczególnie pomocne są przypadki kliniczne. Po półrocznej nauce przedłużyłam kurs na rok i często do niego sięgam.

Cześć Joanna!

Dziękujemy za miłe słowa. Bardzo cieszymy się, że kurs jest dla Ciebie wartościowy i pomocny. Powodzenia!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ogromny plus za dużo wiedzy przydatnej…

Ogromny plus za dużo wiedzy przydatnej w codziennej praktyce. Kolejny plus za przejrzystą formę nauki.

11 septembre 2023

Cześć Emilia!

Dziękujemy za miłe słowa. Pozdrawiamy!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo dobry dobór treści kursu oraz…

Bardzo dobry dobór treści kursu oraz system powtórek, pozwala nauczyć się systematycznej diagnostyki różnicowej.

31 mars 2024

Cześć Jakub!

Wielkie dzięki za dobre słowa.

Polecam!

Kurs świetnie przygotowuje teoretycznie do pracy jako lekarz. Serdecznie polecam!

Cześć Iga!

Dziękujemy za podzielenie się opinią. 🙂 Pozdrawiamy!

Dużo przypadków

Dużo przypadków, praktycznych wskazówek. Scenariusze co się dzieje z pacjentem gdy się popełni błąd, jak go uniknac

Cześć Karolina!

Dziękujemy za podzielenie się opinią i dobre słowa.

Twoj Dyżur to świetny kurs

Twoj Dyżur to świetny kurs. Wyczerpujące wytłumaczenia, super przypadki, poruszanie kwestii czesto pomijanych/ zakłamanych w polskiej medycynie.

Cześć Jakub!

Dziękujemy za dobre słowa.

Twój dyzur.

Wszystko
Za krótko 6 miesięcy.

12 mars 2024

Cześć Vitalii!

Dziękujemy za podzielenie się opinią. 🙂

Doskonały kurs interaktywny

Doskonały kurs interaktywny, szczególnie dla młodych lekarzy którzy rozpoczynają swoją pracę w oddziałach ratunkowych i na izbach przyjęć.
Cieszę się, że zacząłem go realizować mając za sobą ok 3-4 lata pracy w dużym SOR. To pozwoliło mi skonfrontować dotychczasową wiedzę z najnowszymi wytycznymi i działaniami stosowanym przez bardziej doświadczonych lekarzy, którzy jednocześnie są pasjonatami swojej dziedziny pracy. Podoba mi się Wasze podejście do pacjentów, po przejściu kursu zacząłem zupełnie inaczej patrzeć na zgłaszane przez nich dolegliwości i prezentowane objawy. Imponuje mi także ilość procedur, które wykonujecie samodzielnie, co także ośmieliło mnie do tego żeby częściej m.in. korzystać z USG przyłóżkowego. W swoim kursie obalacie popularne stereotypy, które są wszechobecne w SOR-ach, NOCh-ach i na Izbach Przyjęć, a które nie mają często podstawy medycznej i są niesłusznie przekazywane z pokolenia na pokolenie. Bardzo dużym plusem kursu jest także jego interaktywność - otrzymałem wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie zadane przeze mnie pytania, zawsze z odpowiednią podstawą nawiązującą do EBM.
Mogę spokojnie przyznać, że kurs dostarcza znacznie więcej wiedzy niż jakiekolwiek zajęcia na studiach czy inne kursy których miałem okazję doświadczyć. Jestem zdecydowanie na tak, pewnie jeszcze nie raz do niego zajrzę, i polecam wszystkim - studentom na ostatnich latach studiów, młodym lekarzom dopiero rozpoczynającym pracę, ale też tym bardziej doświadczonym - bo nigdy nie jest za późno żeby nauczyć się czegoś nowego albo udoskonalić to, co już się potrafi.

14 juin 2024

Cześć Maciej!

Wow, bardzo dziękujemy za tak obszerną i pozytywną opinię! Twoje słowa są dla nas bardzo wartościowe i budujące. Życzymy Ci wszystkiego dobrego i powodzenia na dalszej ścieżce. Do usłyszenia! 🙌

Bardzo przyjazny i praktyczny

Bardzo przyjazny i praktyczny kurs, bardzo obszerny takze nie zdazylam zrealizowac calosci ale mysle ze bede do niego wracac. :))

12 juin 2024

Cześć Martyna!

Dziękujemy za miłe słowa! Wszystkiego dobrego i – mamy nadzieję – do zobaczenia!

Wspaniałe narzędzie dydaktyczne

Wspaniałe narzędzie dydaktyczne. Jako osoba rozpoczynająca specjalizację z medycyny ratunkowej nie znalazłem jeszcze lepszego narzędzia wprowadzającego do zawodu.

1 janvier 2024

Cześć Cezary!

Wielkie dzięki za miłe słowa i podzielenie się opinią. Powodzenia na specjalizacji!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus