L'entreprise a répondu
Fajny kurs, biologia naprawdę jakościowa i dobrze zrobiona, mogę polecić. Z minusów to czasami odpowiedzi nauczycieli na pytania do zadań trochę nielogiczne ale to też zależy od kogo. Natomiast z mat... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Więcej niż Matura to kompleksowe narzędzie do codziennej nauki do szkoły i do matury. Nasze kursy e-learningowe są zaprojektowane tak, aby umożliwić osiągnięcie wyników w TOP15% wyników w kraju. Dostępne przedmioty: Biologia, Chemia, Fizyka, Geografia, Język polski (postawowy i rozszerzony), Matematyka (podstawowa i rozszerzona). Na Więcej niż Matura zawsze zyskujesz dostęp do zasobów z wszystkich 8 przedmiotów. Portal WNM łączy w sobie elementy podręcznika, repetytorium, zbioru zadań, korepetycji i narzędzi AI. Uczniowie mają dostęp do interaktywnej bazy zadań maturalnych, gdzie mogą pracować z zadaniami w trzech trybach: samodzielnie, ze wskazówkami i z wyjaśnieniem krok po kroku. Dodatkowo na naszych kursach znajdziecie wbudowane korepetycje – nauczyciele i egzaminatorzy na bieżąco sprawdzają rozwiązania zadań i udzielają wsparcia. Na Więcej niż Matura znajdziesz wszystko, aby osiągnąć wymarzone wyniki– zarówno w codziennej nauce do szkoły, jak i na egzaminach maturalnych.
Coordonnées de contact
Ułańska 3, 60-748, Poznań, Pologne
- +48 500 715 416
- info@wiecejnizmatura.pl
- wiecejnizmatura.pl
Demande des avis aux clients
W więcej niż matura można liczyć na szybkie odpowiedzi korepetytorów
W więcej niż matura można liczyć na szybkie odpowiedzi egzaminatorów, często zdarzało mi się że otrzymywałam odpowiedź na zadane pytanie nawet w ciągu 2 godzin. Nowa funkcja egzaminatora AI sprawnie ocenia większość zadań, równocześnie oferując uzasadniające punktację informacje.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus

Super kurs👍
Super kurs👍informacje i wiedza uporządkowane, wypunktowane, czytelne, co bardzo ułatwia naukę-nie trzeba czytać niepotrzebnych i nużących, długich opisów. Zadania maturalne dopasowane do tematu, nie trzeba ich szukać. Korepetytorzy udzielali mi odpowiedzi na pytania i sprawdzali zadania, co jest kluczowe w nauce do matury. Mega polecam👌

Matura po latach
Maturę zdawałam wiele lat temu. Wówczas nie podchodziłam do egzaminów z biologii i chemii. Nie byłam też w klasie z rozszerzeniem z tych przedmiotów. Rok temu w wakacje zaczęłam naukę z kursami Więcej niż Matura. W maju zdałam egzaminy z biologii i z chemii. A od października zaczynam dzienne studia na kierunku lekarskim. Kursy Więcej niż Matura są idealnym rozwiązaniem dla osób takich jak ja, które mają pracę, dzieci i mnóstwo innych obowiązków i nie mają czasu na błądzenie i szukanie podstawy programowej czy odpowiednich książek. Na platformie mogłam też bez obaw zadać dowolne pytanie i zawsze otrzymałam odpowiedź.
Świetna opcja dla osób, które chcą zmienić swoje życie w bardziej zaawansowanym wieku ;-)

Bardzo pomocny kurs!
Pomimo, że byłem w technikum na profilu nie związanym z biologią, udało mi się dzięki temu kursowi zdać maturę z biologii na super wynik. Świetnie nauczysz się na nim schematów rozwiązywania zadań maturalnych i możesz rozwijać swoją ciekawość zadając pytania nauczycielom.

Wszystko w jednym miejscu
Wszystko w jednym miejscu. Aktualizowanie na bieżąco wszystkich zmian i dodawanie najnowszych zadań typu maturalnego.

Réponse de Więcej niż Matura
Tworzone prezentacje są bardzo czytelne…
Tworzone prezentacje są bardzo czytelne i zrozumiałe. Ogromnym plusem jest możliwość zadawania pytań oraz dostęp do asystenta AI.

Réponse de Więcej niż Matura
Bardzo gorąco polecam naukę z WNM…
Bardzo gorąco polecam naukę z WNM wszystkim którzy zastanawiają się nad wyborem kursu do matury 🙂 platforma bardzo intuicyjna i dobrze przemyślana, wsparcie kadry, monitorowanie postępu na kursie i świetne statystyki = wymarzony kierunek 🙂♥️

Réponse de Więcej niż Matura
Najlepsza platforma do nauki jaką udało…
Najlepsza platforma do nauki jaką udało mi się znaleźć, dzięki niej uzyskałam fajny wynik z biologii! Aplikacja jest bardzo wygodna i podoba mi się, że uwzględnia różne sposoby nauki i angażuje też zmysł wzroku i słuchu (podcasty, filmiki). Polecam całym sercem :D

Réponse de Więcej niż Matura
Ten kurs to absolutna petarda
Ten kurs to absolutna petarda! W 2 miesiące poprawiłam maturę z chemii na 82%. Zadania wytłumaczone w genialny sposób czasem wręcz łopatologicznie co jest bezcenne w tym kursie! Więc całym serduchem gorąco polecam

Ogromna polecajka
Świetna platforma z możliwością monitorowania postępów w nauce oraz pomaga oszacować czas przygotowania do matury. Ilustracje są schludne, treściwe i przyjemne dla oka - bez niepotrzebnego nadmiaru tekstu, który potrafi zamieszać w głowie. Jedyne na czym bym się skupił to na dodaniu jak najwięcej ilustracji wyjaśniających poszczególne mechanizmy, anatomię elementów itp.
Gdybym, miał pisać maturę jeszcze raz, to na pewno wróciłbym do więcej niż matura!

Matura
Nauka matematyki stała się przyjemniejsza, materiał stał się dla mnie logiczny. Jeśli chodzi o chemię to nie polecam, ponieważ jest za dużo zbędnych informacji. Uważam, że materiały z biologii były przepełnione dodatkowymi informacjami, ale czasem się przydają.

Réponse de Więcej niż Matura
Platforma bardzo mi się podobała i…
Platforma bardzo mi się podobała i umożliwiła mi osiągnąć 75% z biologii i 94% z matematyki rozszerzonych. Największa różnica między WNM a innymi kursami jest taka, że faktycznie czułem zaangażowanie ze strony osób z kursu co bardzo mnie motywowało. Super były też częste poprawki kursu i nowe funkcje które tylko pomagały w osiągnięciu lepszych wyników.

Réponse de Więcej niż Matura
Jestem wzrokowcem więc możliwość…
Jestem wzrokowcem więc możliwość wizualizacji mojego progresu czy to przez prezentację czy zwłaszcza w bazie zadań dawała mi ogrom motywacji do nauki i pokazywała że ta praca którą wkładam w naukę nie idzie w las. Możliwe że niektóre prezentacje były dla mnie trochę za długie ale to zawsze można podzielić wg uznania

Szczere rozkminki
Cześć,
Zupełnie szczerze i tak jak uważam dzielę się opinią na temat nauki i pracy z kursami przygotowującymi do matury z biologii i chemii od Więcej niż Matura. Nie było zbędnych informacji, forma prezentacji jak i różnego rodzaju infografiki umożliwiały lepsze zapamiętanie różnych informacji. Możliwość zaplanowania zadań oraz możliwość rozwiązywania samodzielnie bądź z wskazówkami bardzo dobrze uczyła struktury oraz sposobu rozwiązywania zadań egzaminacyjnych. Bardzo przyjemna i przejrzysta platforma, która zachęcała do dalszej nauki gdy się na nią wchodziło. Szczerze polecam i powodzonka wszystkim, którzy mierzą się z tym dość ważnym etapem w życiu.

Warte pieniędzy
Kurs zawiera wszystko co potrzebne w jednym miejscu. Fiszki, prezentacje, podcasty których można słuchać w trakcie robienia innych rzeczy. Polecam każdemu!!!