Ekstremt dårlig Tapas menu. Gamle indtørrede pølser, hvor man spytter halvdelen ud, da de ikke kunne tygges. Tørre oste. Smagløse blinis. Pris kr 249. Fås meget bedre andre steder.

L'entreprise a répondu

Vi fik mad fra ulles deli. Og nøj det var så lækkert. Vi bestilte helstegt pattegris med tilbehør. Datteren ville have sukker kartofler til samt flødekartofler. 2 x salater brun sovs flutes og... Voir plus

Super lækkert mad, både kvalitet og mængder. Der manglede ikke noget. Og god service!

1. Sandwicherie
  2. Service à emporter

Écrit par l'entreprise

Velkommen til vores eksklusive sandwich Deli, hvor kvalitet er vores fornemmeste prioritet. Hos os handler det om at skabe en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, og det er vores lidenskab for udsøgte råvarer, der gør forskellen. Ulle’s sandwich Deli, hvor kvalitet møder passion. Med mange års kokke, slagter og sommelier erfaring, lover vi at der er smæk på smagene!

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Maden var virkelig god

Maden var virkelig god, dejlig mør gris, god sauce og så var mængden helt perfekt tilpasset. Nok til alle og alligevel stod vi ikke med gris til et år efter. Det hele serveret med højt humør gør bare at det bliver en fantastisk oplevelse.

7 mars 2026

Kæmpe god service

Kæmpe god service! Vi manglede noget fyld i en sandwich, men ringede og sagde det. De sagde vi kunne komme med det samme og få en ny.
5 stjerner herfra⭐️

22 janvier 2026

Ekstremt dårlig Tapas menu

Pris kr 249. Fås meget bedre andre steder.

1 janvier 2026

Mojn Mona,

Er ked af din oplevelse med vores nytårstapas. Vi skar alt frisk d. 30/12 til vores nytårstapas, og normalvis plejer det at holde sig fint, også til dagen efter og jeg har ikke hørt andre med den problemstilling som du proklamere.

Vi spiste selvsamme blinis til nytårsaften dog med kaviar, og vi synes nu de var ganske fine. Dejlig smag af gær, som en blinis jo gerne skal have.

Med det sagt har jeg heller ikke en ordre liggende fra en “Mona” i mit system, men nok om det.

Fortsat god søndag.

Ingen sandwich 40 min før luk

Vi var i dag på Roadtrip og valgte at køre forbi da vi havde hørt det skulle være fantastisk, vi ankommer 14:50 altså 40 minutter før lukke tid. Vi bliver mødt af “har i bestilt?” Hvortil vi svare nej, men om han kunne lave en sandwich da vi var kommet hele vejen fra København - hertil bliver der flabet svaret “ jeg er sådan set skide ligeglad med hvor i kommer fra, jeg kan sælge jer en tapas platte” vi gik derfra yderst rystede over måden vi blev imødekommet og over at man med 40 minutter til luk ikke kan lave en sandwich til kunder der ikke har bestilt i forvejen?!

25 juillet 2025

Mojn Camille,

Det er selvfølgelig ikke det svar I skal blive mødt af, og er det mig selv, så beklager jeg meget hvis det blev formuleret på denne måde. Fredage er nogle forfærdeligt travle dage i delien, og specielt henover sommeren er batterierne ved at være flade sidst på eftermiddagen.

Med det sagt, vil jeg gerne pointere at være udsolgt er en stor del af vores koncept, da vi har valgt kvalitet fremfor kvantitet hos os. Vi er mast ind på 27 kvm, og står kun 2 mand på arbejde - uanset travlhed. Vi vægter at alt vi sender ud af døren spiller 100 %, og derfor kalkulerer vi med hvad vi kan nå, samt hvor mange råvarer vi har plads til, hvilket cirka er 120-130 dagligt. Vi kan og vil ikke presse mere ud, for at sørge for at opretholde niveauet når en sandwich koster 109,- kr hos os. Derfor gentager vi også dag ud dag ind på vores SoMe, husk at bestil hvis i skal være sikre på at få noget.

God weekend
/Ulle

Vi fik mad fra ulles deli

Datteren ville have sukker kartofler til samt flødekartofler. 2 x salater brun sovs flutes og mega lækre flæskesvær, jeg spiser ikke flæskesvær men hold da op de var så crunch/sprøde mums.

Det kan virkelig anbefales.
Og personalet der var med stod for udskæring af grisen.
absolut intet at klage over. Tak for lækker mad til datters konfirmation. 😃

10 mai 2025

God oplevelse

God oplevelse
Grillet svinekød med tilbehør – veltilberedt og velsmagende.
Rigelige portioner og en rigtig god madoplevelse.
Tak for en dejlig middag!

3 mai 2025

Lækre sandwich

De har bare de sygeste og lækreste sandwich, der bliver ikke sparet på noget og der er så gode smags sammensætninger i dem, har idag købt to spicy sub og de smager bare dejligt, har før prøvet flere af de andre som de har kørt med ind imellem☺️
Synes der er en god omgangstone inde i butikken og ja det er bare godt og kan varmt anbefales.

4 mars 2025

Dårlig sandwich og service

Først og fremmest er udvalget af sandwiches ikke særlig stort, og nå man så spørger om man kan få en uden det ene eller andet i, får man bare et flabet svar tilbage om at det ikke er muligt. Da vi så endelig fik en sandwich, var den utrolig kedelig og tør i smagen.

11 juillet 2024

Mojn Ib,

Tak for visit.

Vi har som principsag aldrig ladet folk vælge til og fra på vores sandwiches, da vi laver dem og tester dem så de smager som de skal.

Så ville et koncept som Subway ect, måske passe bedre til jeres smagsløg.

Kh Ulle

Fine men ikke så spændende sandwiches

Ulles Delli er gode til at reklamere for sig selv på en ny måde og ofte. Jeg synes dog ikke, deres sandwiches lever helt op til hypen. Gode råvarer og stort måltid (ville foretrække en mindre til færre penge), men jeg har begge gange, jeg har købt en sandwich fra dem, savnet mere smag og mere varieret grønt, meget bedre og mere smagfuld dressing! Synd man ikke kan få en med glutenfrit brød. Jeg vil lede videre efter mere spændende sandwiches- mere eksperimenterende og med sundere brød gerne. Betjeningen er hurtig og høflig.

12 septembre 2024

Kan varmt anvefales

Super lækkert mad. Vi fik tapas til forret og Ulles grill menu til hovedret i forbindelse med vores bryllup. Gæsterne elskede maden, og der var mere end rigeligt af den.
Super service af Mads, der stod for udskæringen samt at sætte vores buffet op.
Kan klar anbefales.

24 août 2024

Sandwich, Ulle´s deli

Vi købte 3 sandwich, og vi har aldrig fået bedre sandwich! Store, lækre, nylavede, fantastiske råvarer - alt var godt. Frisk, og herlig betjening. Vores største anbefalinger til Ulle´s deli.
Der røg også lige 2 stykker gammel knas med hjem derfra..

16 août 2024

Fed fed oplevelse

Fed fed oplevelse - henholdsvis sandwich og betjeningen var total HIT. De der sønderjyske “knejte” kan altså noget helt særligt. Disken var spækket med de lækreste friske råvare……alt hvad hjert…..øh, maven begærer. Den biks er uden tvivl et besøg værd👍.
Ingen tvivl her - Top Karakter herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14 août 2024