Helt otroligt bra service och bemötande. Extremt lösningsfokuserade och trevliga. Jag gjorde beställningen på förmiddagen och de kom och hämtade på eftermiddagen. Ska tilläggas att detta var i snöstor... Voir plus
Jag har anlitat er vid ganska många tillfällen nu och är alltid lika nöjd. Igår (19/5) kom jag i tidsnöd och ringde er vid lunch och ni lyckades fixa senare på eftermiddagen. Allt gick toppenfint, sn... Voir plus
Beställningen och hämtningen av möbler fungerade bra. Mycket trevliga killar dessutom. GODKÄNT. Däremot kan villkoren och specen på fakturan göras tydligare. Hämtnings- och sopavgift är inte heller... Voir plus
Jag vill varmt rekommendera UNGDOMSKRAFT och de fantastiska killarna, Nizam och Johan. Att boka in hembesök gick smidigt och snabbt. Det var otroligt trevliga och professionella, jobbade snabbt och l... Voir plus
Ungdomskraft är framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. Vår affärsidé är tydlig, att hjälpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och därmed namnet – Ungdomskraft. Vi hjälper både privatpersoner och företag med att lösa vardagspusslet. Vare sig det är att bli av med gamla soffan eller sätta upp en whiteboard på kontoret så finns vi här. Sedan våren 2022 finns vi även i Göteborg med samma mål som i Stockholm, få ut ungdomar i arbetslivet. Vi erbjuder samma tjänster i Göteborg. Vi sysslar även med företagsbemanning och idag är vi närmare 40 heltidsanställda som stöttar företag inom lager, butik och ekonomitjänster.
Ungdomskraft
- Oavsett uppdrag!
- Vi drivs av möjligheten att lösa problem och strävar genuint efter att utföra samtliga uppdrag till perfektion.
Södra Hamnvägen 44, 115 41, Stockholm, Suède
- 08-517 082 81
- kontakta@ungdomskraft.com
- ungdomskraft.com
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Trevliga och artiga pojkar
Trevliga och artiga pojkar.
Gick fort och lätt!
Väldigt nöjd!
Allt från smidig bokning, snabba svar, trevligt bemötande, tydlig kommunikation innan de skulle komma och sen 2 stycken väldigt trevliga killar som kom och hämtade det som skulle forslas bort från vår sommarstuga på Värmdö. Effektiva, trevliga!
Toppen!
Bra bokning. Bra kommunikation. Trevliga killar som hämtade mina tunga sängar. Tack!
Väl utfört arbete
Väl utfört arbete. Trevliga och flexibla. Fick hjälp att transportera en mängd tyngre möbler. Allt gick väldigt smidigt. Stort tack! rekommenderar!
Enkel bokning och utmärkt utförande
Enkel och tydlig bokning. Trevliga och duktiga ungdomar som klarade av att manövrera ut min stora och otympliga soffa ur min lägenhet.
Snabb och bra service
Två killar som var mkt trevliga och gjorde ett bra jobb. Och väldigt bra mailkontakt med Malin. Helt enkelt bra service!
Fick hjälp med att flytta en möbel från…
Fick hjälp med att flytta en möbel från en adress till en annan. Smidig bokning och väldigt trevliga ungdomar som kom. Mycket nöjd med allt.
Det var satans dyrt
Det var satans dyrt! Jag som trodde att jag skulle göra en bra affär! Men bra killar som hämtade!

Réponse : Ungdomskraft
Proffsigt och snabbt genomfört av två…
Proffsigt och snabbt genomfört av två trevliga unga killar. Kommer säkert att anlita er igen vid behov.
Fast and efficient!
Mycket nöjd kund
Så nöjd! Två leende artiga killar som utförde sysslan snabbt och kvickt! Nu tredje gången jag använder Ungdomskraft! Väldigt nöjd varje gång
Utmärkt utfört arbete
Detta var tredje gången jag anlitat ungdomskraft. Allt arbete har utförts snabbt och effektivt av artiga och trevliga personer.
Superbra
Superbra. Trevliga, serviceminded.
Meddelar direkt om det tar längre tid än planerat pga ev trafik el dyl.
Trevlig hjälpsamma.
Använder bara ungdomskraft.
Väldigt bra service
Första gången jag har anlitat det här företaget. De var väldigt trevliga, serviceinriktade och snabba.
Superproffs
Helt suveräna killar som kom och hjälpte till att röja och forsla bort, snabba och proffsiga men utan stress. Enkel och smidig bokning. Helt ovärderligt att få denna hjälp, tusen tack!!
Vi har anlitat Ungdomskraft många…
Vi har anlitat Ungdomskraft många gånger och kommer att fortsätta att göra det då de alltid är väldigt effektiva, duktiga och harmoniska.
Rekommenderas varmt och utan förbehåll.
They are so kind and always ready to do…
They are so kind and always ready to do exactly what I ask for and even more if it is possible
En savoir plus sur les différents types d'avis.