Min handledare var toppen! Trots att jag hade tackat ja till en tjänst innan jag påbörjade Rusta och Matcha, så såg hon till att jag fick med mig toppen information att tänka på för framtiden. Dom v... Voir plus

Trodde först det var "något" halvdant arbetsförmedlingen tryckte på mig,men döm av min förvåning så var det raka motsatsen. Med Emmy i spetsen så är det faktiskt väldigt underhållande och lärori... Voir plus

Hur vore det om kontaktnummer på hemsidan ledde någonstans? Hur vore det om personalen kunde passa tider? Skulle det inte vara praktiskt om man visste vilka som arbetade där, eller ha en repre... Voir plus

1. Centre d'emploi
  2. Service de recrutement
  3. Agence d'intérim

Vi lyssnar, vägleder och matchar dig till ett passande jobb eller utbildning. Vårt mål är att matcha rätt personer till rätt arbeten för långsiktiga lösningar på arbetsmarknaden. Vid start av tjänsten tar du tillsammans med en av våra handledare fram en gemensam planering för din tid hos oss. Planeringen görs utifrån dina behov, erfarenheter och önskemål för att du på kortast möjliga tid ska få ett arbete eller påbörja en utbildning. Vi har ett stort kontaktnät av arbetsgivare och kan matcha dig mot de jobb som aldrig annonseras. Oavsett vilken bransch du är intresserad av så kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder tjänsten på samtliga språk med hjälp av tolk. Välj oss som leverantör så löser vi resten. Ring, maila eller besök oss på Facebook, Instagram eller LinkedIn. Varmt välkommen till oss på Jobbkompaniet Nova!

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

20 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Mycket hjälpsamma och ett bra steg för att lyckas

Dom vet verkligen vad dom gör och fyller igen många av luckorna som arbetsförmedlingen missar, trots att ansvaret inte ligger hos dom.

10 mars 2026

Fantastiska handledare

Min handledare Ida som jag hade, hjälpte mig mycket i jobbsökandet. Bra seminarium och digitala föreläsningar som verkligen ger en tips om hur man bäst söker jobb. Samt att man får se att man inte är själv arbetssökande, utan att det är flera inom andra yrken också som har svårt att få jobb idag då det är så många arbetslösa. Jag fick först ett jobb som efter två månader inte var något för mig och tvekade inte sen att "fortsätta" vara hos Jobbkompaniet Nova. Handledaren var förstående och var redo att hitta ett yrke som verkligen skulle passa mig. Väldigt bra bemötande!

23 janvier 2026
Avis spontané

Trodde först det var "något" halvdant…

Med Emmy i spetsen så är det faktiskt väldigt underhållande och lärorikt att gå hos Nova i Örebro.
Man får lära sig jättemycket samt få ordning med cv,personligt brev och tips om hur man ska tillväga för att få ett perfekt underlag vid joobansökningen.

Är mer än bara nöjd,högsta betyg från mig ⭐⭐⭐⭐⭐

/D.H

Min coach Emmy är toppen

Min coach Emmy är toppen. Engagerad och omtänksam. Vill hjälpa till och gör sitt bästa.
Dock är jag inte så förtjust i arbetsformen, med pepp upprepningar som förmodligen har avsikt att inspirera, men blir tjatigt till slut.

Avis spontané

Emmy på Jobbkompaniet Nova i Örebro är en resurs!

Emmy på Jobbkompaniet Nova i Örebro är en väldigt bra coach och handledare. Hon är engagerad och kunnig och har empati. Verkligen rätt person på rätt plats! En resurs för många och en bra person att bolla med när man har både med och motgångar i sitt arbetssökande.

identifiera er

Hur vore det om kontaktnummer på hemsidan ledde någonstans?

Hur vore det om personalen kunde passa tider?

Skulle det inte vara praktiskt om man visste vilka som arbetade där, eller ha en representant som kunde gå i god för att de gör det.

Vore det inte artigt att dyka upp på avsatt tid och plats.

27 octobre 2025
Logo de Jobbkompaniet Nova

Réponse : Jobbkompaniet Nova

Tack för din feedback.

Tack för att du tar dig tid att dela dina synpunkter. Vi beklagar verkligen att du haft en negativ upplevelse, det är självklart inte den nivå av tillgänglighet och punktlighet vi strävar efter.

Följ gärna oss på sociala medier, där du kan se närmare presentation om våra jobbcoacher och våra kontor.

Vi tar till oss din kommentar om kontaktvägar, kommunikation och bemötande, och ser över våra rutiner för att säkerställa att det blir enklare att nå oss och att våra tider hålls som utlovat. Telefonnumret och mejladressen på hemsidan går att nå oss på vardagar 8:00-17:00. Är vi inte tillgängliga strävar vi efter att höra av oss så snart vi kan

Din feedback hjälper oss att bli bättre.

Med vänlig hälsning
Jobbkompaniet Nova

Fantastisk upplevelse med Jobbkompaniet Nova!

Jag vill verkligen lyfta fram hur otroligt bra Jobbkompaniet är. Från första stund har de varit professionella, lyhörda och genuint engagerade i att hjälpa mig vidare i min karriär. Handledarna är inte bara kunniga – de är också varma, stöttande och ser varje individ.

Jag har fått hjälp med allt från CV och intervjuträning till att hitta rätt jobb som passar mina mål och intressen. Det märks att de bryr sig på riktigt, och det gör hela skillnaden.

Jag rekommenderar Jobbkompaniet jättestarkt till alla som söker stöd i sin jobbsökning eller vill utvecklas vidare. De är en trygg och pålitlig partner som verkligen gör skillnad!

20 août 2025
Avis spontané

Trevliga, effektiva lösningar och kunskaper

Jättetrevlig och bra upplevelse. De förstår vad man behöver och går igenom alla detaljer som behövs för att hitta ett bra arbete.
Min handledare Sadiya är helt fantastik, superbra bemötande och kunskaper. Rekommenderar verkligen.

15 avril 2025
Avis spontané

En otroligt stöttande och professionell…

En otroligt stöttande och professionell resurs för jobbsökande!
Jag vill dela med mig av min fantastiska upplevelse med Jobbkompaniet Nova. Från första kontakt har de varit otroligt professionella, engagerade och stöttande. Deras team visar en genuin vilja att hjälpa och lyckas verkligen med att skapa en positiv och motiverande atmosfär för alla som är en del av deras program.
Vad som verkligen imponerar på mig är deras personliga tillvägagångssätt. De tar sig tid att lyssna på ens behov och mål, och skräddarsyr sin hjälp utifrån ens individuella situation. Oavsett om det handlar om att förbättra sitt CV, träna på intervjuer eller få råd om karriärval, finns det alltid någon hos Nova som är redo att stötta och ge värdefulla tips.
Deras workshops och utbildningar är också av hög kvalitet och ger konkreta verktyg som man direkt kan använda i sin jobbsökning. Jag kände mig verkligen väl förberedd och självsäker tack vare deras guidning.
Men det som verkligen sticker ut är deras engagemang och empati. De bryr sig inte bara om att man ska hitta ett jobb, utan de vill också att man ska hitta rätt jobb – något som passar ens kompetens, intressen och framtidsmål.
Jag kan varmt rekommendera Jobbkompaniet Nova till alla som behöver stöd i sin karriär eller jobbsökning. De är verkligen en pålitlig partner som gör allt för att se sina deltagare lyckas. Stort tack till hela teamet på Nova för er hjälp och ert fantastiska engagemang!

24 février 2025
Avis spontané

Jag tycker att Sadiya Ali är en väldigt…

Jag tycker att Sadiya Ali är en väldigt bra coach som alltid hjälper sina deltagare. Jag känner mig förstådd och hörd varje gång jag har träffat på henne, både på möten och efter. Sadiya är väldigt lyhörd och ser varje individ. Dessutom bidrar hon till positiva och hjälpsamma möten.

11 février 2025
Avis spontané

Jag älskar för att jag går med i programmet "Rusta & Matcha" på Jobbkompaniet Nova

Jag har väldig positiva omdömen och erfarenheter om min jobbcoach på ”jobbkompaniet Nova” och hon heter Sadiya Ali. Alltid väldig bra bemötande, bra samarbete under och efter möten; inga missförstånd eller konstiga frågor. Tiden som hon lägger ute för varje kandidat är väldig bra planerade och strukturerade, inga luftrum! Hjälpsam, konstruktiv och beträffande samt varmt välkomnande känner jag mig från Sadiya Ali, varje gång vi träffas. Utanför sammanträffstunder man får också hjälp vid varje ställd fråga. Sadiya Ali är mycket professionell, konstruktiv och samvetsful också med andra personal såsom med oss kandidater! En ren tia till Sadiya Ali!

13 février 2025