Unikure.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg havde bedt om hjemmelevering,på privat adressen,men varen ligger i et supermarked flere kilometer væk,på grund af handicap kan jeg ikke hente den,da jeg bor alene.Jeg var hjemme HELE dagen,men pos... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super gode priser på kvalitet ure til billige penge end andre steder hvor de kræver mange flere penge for det samme ur og super hurtig levering samt nem betaling

Noté 5 sur 5 étoiles

Er virkelig godt tilfreds med mit nye ur, som i alle henseender har levet op til de forventninger jeg havde til produktet ift viste billeder og fotos på firmaets hjemmeside. Kvaliteten af uret er osse... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig forsendelse, varen svarer til forventningerne. Hvis de 2 næste forsendelser har samme standard, vil jeg give 5 stjerner. Det kunne jo være en enlig svale.

À propos de l'entreprise

1. Horlogerie
  2. aussi dans
  3. Bijouterie
  4. Boutique d'accessoires de mode
  5. Fabricant de montres

Écrit par l'entreprise

Vores ambition er at tilbyde ure i god kvalitet til så lav pris som muligt – derfor tilbyder vi prismatch. Med ambition om at tilbyde fede ure til konkurrencedygtige priser stiftede Mike Grønning Hansen webshoppen i 2017. Allerede som barn var han fascineret af flotte ure, der kunne bruges som en slags smykke. Så da han fik mulighed for at skabe en webshop, slog han til. Ønsket om et alsidigt sortiment tog fart, og vi er stolte af at kunne tilbyde Danmarks bedste priser på designerure og andre flotte modeller. Vi har noget for enhver smag. Hos Unikure.dk forhandler vi de kendte, nyeste og mest moderne ure og smykker på markedet. Vi har et stort udvalg af ure med automatisk og kvarts urværk, og naturligvis med nogle af de bedste urværker. Vores ure henvender sig til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet – uanset prisen. Vi har eksklusive brands og mere prisvenlige brands. Vores sortiment af brands gør, at du aldrig behøver at gå ned i kvalitet, selvom du vælger et billigt ur. Vores produkter leveres direkte fra vores tyske leverandør til dig, som er din garanti for, at vi leverer produkter fra en autoriseret forhandler og vi undgår derfor unødvendig fragtomkostninger.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode priser, venlig kundeservice og hurtig levering. Endte dog med at måtte returnere uret da jeg havde ændret mening efter at have fået det i hånden i virkeligheden, men det var intet problem.

6 mars 2023

Réponse de Unikure.dk

Kære Victor. Tak for din anmeldelse, trods du ikke kunne bruge uret alligevel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god pris på automatisk Orient…

Rigtig god pris på automatisk Orient ur. God pakke track og levering hurtigere end lovet.

21 février 2023

Réponse de Unikure.dk

Stort tak for din anmeldelse. Vi er utrolige taknemlige for, at du købte ur ved os og at du laver en anmeldelse.

God pris, ingen problemer

Bestilte et Orient Kamasu mandag aften og modtog det ved døren torsdag eftermiddag, med gratis levering. Den billigste danske side jeg kunne bestille uret ved. Ingen problemer overhovedet.

15 février 2023

Réponse de Unikure.dk

Kære Christoffer. Stort tak for din anmeldelse, det er vi meget taknemlige for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte ur til rigtig god pris

Bestilte ur til rigtig god pris, leveret et par dage efter, meget tilfreds med hele handlen. Vil klart anbefale at handle her.

8 janvier 2023

Réponse de Unikure.dk

Kære Jannik, Stort tak for din anmeldelse og de flotte stjerner. Det er noget vi sætter stor pris på. Tak.

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte et ur med en god rabat og prismatch

Købte et ur med en god rabat, jeg fandt så senere et endnu bedre tilbud på samme ur på en anden hjemmeside. Med et par mails frem og tilbage blev prisen så justeret. Så prismatchet er reelt nok. Tak for god behandling.

13 février 2023

Réponse de Unikure.dk

Kære Michael, tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds og det betyder meget for os.

Dejlig oplevwlse

Købte et ur, kom inden for 3 dage, er som ønskwt til 45% af normal pris 👍 vil bestemt købe igen

9 février 2023

Réponse de Unikure.dk

Kære Nikolaj. Stort tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Håber at vi leverer op til dine forventninger og snart ser en ny ordre :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Ur i henhold til forventning. Hurtig levering. Kan anbefales.

13 décembre 2022

Réponse de Unikure.dk

Kære Ulrik. Tak for din gode anmeldelse. Det er noget vi sætter stor pris på. Tak

Noté 5 sur 5 étoiles

Det tog lidt tid for mit ur at komme

Det tog lidt tid for mit ur at komme, men det var værd, at vente på.
Dejligt ur 👍

29 novembre 2022

Réponse de Unikure.dk

Kære Lars. Stort tak for din anmeldelse, det er noget vi værdsætter, at kunder tager sig tid til dette. Beklager, hvis vi ikke fik leveret indenfor vores mål.

Ok produkt ur

14 octobre 2022

Réponse de Unikure.dk

Kære Ole. Tak for din anmeldelse. Hvad skal vi gøre bedre for, at få den sidste stjerne.. Mike

Rigtig flot ur

Rigtig flot ur, rigtig god service og rigtig længe returret, hvis det skulle have været et problem, hvilket det heldigvis ikke var. God oplevelse alt i alt.

14 octobre 2022

Réponse de Unikure.dk

Kære Julie. Stort tak for din flotte ord. Det sætter vi rigtig stor pris på. Tak for de 5 stjerner. Rigtig god weekend.

DET VAR NEMT OG HURTIGT

22 octobre 2022

Réponse de Unikure.dk

Kære Jonna. Tak for din anmeldelse og de fine stjerner. Det sætter vi stor pris på.

God service, hurtig levering

17 octobre 2022

Réponse de Unikure.dk

Hej Mario. Stort tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Vi er altid glade for stjerner, som viser vi gør det godt. Tak

Noté 4 sur 5 étoiles

Fedt ur til en af de laveste priser og…

Fedt ur til en af de laveste priser og hurtigste levering, god service, ville gerne have haft at man kunne følge sin levering på track and trace, men ellers super godt.

6 octobre 2022

Réponse de Unikure.dk

Tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på. Beklager hvis din track and trace ikke virkede som du havde forventet.

Intet at klage over

26 septembre 2022

Réponse de Unikure.dk

Kære Johnny. Beklager det sene svar, men vi er meget tilfredse for din anmeldelse og de flotte stjerner. Rigtigt god sommer her i 2024.

Super!

Super tilfreds med mit nyt ur og leveringstiden

16 septembre 2022

Réponse de Unikure.dk

Kære Ib. Stort tak for din anmeldelse, det er noget vi værsætter.

God kundeservice

Kundeservice var hurtig og behjælpelig da jeg havde brug for det ifm. en ordre. Alt lige efter bogen.

8 septembre 2022

Réponse de Unikure.dk

Tak for dine stjerner og at du er tilfreds med dit køb og din behandling.

Alt perfekt

Alt perfekt, kan ikke være bedre.

11 août 2022

Réponse de Unikure.dk

Kære Wedel. Stort tak for din anmeldelse, det er noget vi sætter stor pris på. Vi er glade for at du er fuldt ud tilfreds med dit nye ur og ikke mindst vores service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er fuldt ud tilfreds

Jeg er fuldt ud tilfreds, 👍👍🇩🇰

30 juillet 2022

Réponse de Unikure.dk

Hej Frederik. Tusinde tak for dine ord og ikke mindst stjernerne. Det sætter vi stor pris på.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus