Unikure.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg havde bedt om hjemmelevering,på privat adressen,men varen ligger i et supermarked flere kilometer væk,på grund af handicap kan jeg ikke hente den,da jeg bor alene.Jeg var hjemme HELE dagen,men pos... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super gode priser på kvalitet ure til billige penge end andre steder hvor de kræver mange flere penge for det samme ur og super hurtig levering samt nem betaling

Noté 5 sur 5 étoiles

Er virkelig godt tilfreds med mit nye ur, som i alle henseender har levet op til de forventninger jeg havde til produktet ift viste billeder og fotos på firmaets hjemmeside. Kvaliteten af uret er osse... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig forsendelse, varen svarer til forventningerne. Hvis de 2 næste forsendelser har samme standard, vil jeg give 5 stjerner. Det kunne jo være en enlig svale.

À propos de l'entreprise

1. Horlogerie
  2. aussi dans
  3. Bijouterie
  4. Boutique d'accessoires de mode
  5. Fabricant de montres

Écrit par l'entreprise

Vores ambition er at tilbyde ure i god kvalitet til så lav pris som muligt – derfor tilbyder vi prismatch. Med ambition om at tilbyde fede ure til konkurrencedygtige priser stiftede Mike Grønning Hansen webshoppen i 2017. Allerede som barn var han fascineret af flotte ure, der kunne bruges som en slags smykke. Så da han fik mulighed for at skabe en webshop, slog han til. Ønsket om et alsidigt sortiment tog fart, og vi er stolte af at kunne tilbyde Danmarks bedste priser på designerure og andre flotte modeller. Vi har noget for enhver smag. Hos Unikure.dk forhandler vi de kendte, nyeste og mest moderne ure og smykker på markedet. Vi har et stort udvalg af ure med automatisk og kvarts urværk, og naturligvis med nogle af de bedste urværker. Vores ure henvender sig til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet – uanset prisen. Vi har eksklusive brands og mere prisvenlige brands. Vores sortiment af brands gør, at du aldrig behøver at gå ned i kvalitet, selvom du vælger et billigt ur. Vores produkter leveres direkte fra vores tyske leverandør til dig, som er din garanti for, at vi leverer produkter fra en autoriseret forhandler og vi undgår derfor unødvendig fragtomkostninger.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Langsom ordrehåndtering

Ordre blev lagt d. 27.06. Afsendingsbekræftelse kom d. 05.07. Kritisabelt og irriterende, men ikke kriminelt.

7 juillet 2022

Réponse de Unikure.dk

Hej Marcus. Kan se vi modtog din ordre den 26/6 og afsendt den 27/6, hvor du har modtaget din forsendelse. Din ordre er lever den 29/6. Via har 2-5 dages levering i hverdage, så tænker vi er indenfor vores aftale. Vi afslutter din ordre den 5/7, da vi kontrollere om den var modtaget.

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, varen svarer til forventningerne.

29 avril 2022

Réponse de Unikure.dk

Hej Kurt. Tak for din anmeldelse. 😊 Hvad kan vi gøre bedre for at få den sidste stjerne. ☺️

Super butik

Super butik , hurgtig levering😊👍

22 avril 2022

Hej Thomas. Tak for dine flotte ord. Det er noget vi sætter stor pris på. 🙏

Fedt ur

Fedt ur. God pris. Ventede nogle dage på uret , hvilket er ok.

26 mars 2022

Réponse de Unikure.dk

Hej Peter. Stort tak for din anmeldelse det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at du er tilfreds med både uret og ikke mindst at handle ved os.

Noté 4 sur 5 étoiles

Super flot og lækket ur til prisen

Super flot og lækket ur til prisen. Jeg har tynde håndled og er nødt til at justere det, men desværre kan jeg ikke få det kort nok, så jeg ved ikke om jeg kan bruge uret som jeg havde håbet

21 mars 2022

Réponse de Unikure.dk

Tak for din anmeldelse :-)

Super

Lyn hurtig levering
Uret levede op til mine forventninger 👍

12 février 2022

Réponse de Unikure.dk

Hej Durim. Stort tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på stjernerne :-)

Køb af Orient ur

Jeg har købt et Orient ur via Ureogsmykker.dk, som jeg er meget tilfreds med. Rigtig god pris og levering inden for et par dage.

10 février 2022

Réponse de Unikure.dk

Hej Michael. Mange tak for din flotte anmeldelse og mange tak for stjernerne. Dem er vi rigtig glade for.

Perfekt handel uden problemer

Fandt et smukt ur til en rigtig god pris. Perfekt handel med hurtig forsendelse og uret er lige som jeg havde drømt om.

28 janvier 2022

Réponse de Unikure.dk

Hej Peter. Mange tak for dine stjerner. Dem sætter vi stor pris på. Mange tak.

God Service og hurtig afsendelse

God service, hurtig afsendelse, glad for købet

1 janvier 2022

Réponse de Unikure.dk

Hej Nicolai, tak for dine fine stjerner, dem sætter vi pris på. Vi er meget glade for at du er tilfreds med dit køb. Godt Nytår

Det bedste

Det bedste! Jeg elsker denne butik!

10 décembre 2021

Réponse de Unikure.dk

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Rigtig god jul ☃️

Lækker kvalitet

Hurtig levering - mega glad for uret

21 novembre 2021

Réponse de Unikure.dk

Hej. Mange tak for de fine stjerner. Vi sætter stor pris på din fine anmeldelse.

A+ customer service

A+ customer service! Super quick response even in the weekend, and I love the watch so much.

6 novembre 2021

Réponse de Unikure.dk

Hello. Thank you very much for your review and your stars. We really appreciate that. Thank you

Noté 5 sur 5 étoiles

Ordren kom hurtigt som lovet og uret…

Ordren kom hurtigt som lovet og uret var fint som beskrevet.
Jørgen

30 octobre 2021

Réponse de Unikure.dk

Hej Jørgen - Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du brugte din tid på det. Tak

Noté 5 sur 5 étoiles

Urkøb hos Ureogogsmykker.dk - god oplevelse.

Jeg bestilte et herreur hos Ureogsmykker.dk. Uret blev leveret få dage efter, men jeg havde nogle problemer med uret og kontaktede derfor Ureogsmykker.dk, hvor jeg fik en rigtig rigtig god service/vejledning. Alt i alt en rigtig god oplevelse, at handle hos Ureogsmykker.dk.
V.h. Peter H. Jørgensen.

29 octobre 2021

Réponse de Unikure.dk

Hej Peter. Mange tak for din tilbagemelding, det sætter vi pris på.

Tak Tak

Tak Tak - nemt at bestille - hurtig levering - lige så pænt om ikke pænere end billede
Super flot!!

15 août 2021

Réponse de Unikure.dk

Hej - Tak for din anmeldelse det sætter vi stor pris på. Håber du bliver tilfreds med dit nye ur.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte mit ur tirsdag eftermiddag ca. kl 16:00 - modtog det onsdag morgen før 9:00. Det kalder jeg nethandel 👍

4 août 2021

Réponse de Unikure.dk

hej Mikkel. Tak for din tilbagemelding :-) det sætter vi stor pris på. Vi håber naturligvis uret lever op til dine forventninger. ps. vi har en facobook side, der godt vil se dit nye ur :-) og en ny funktion på hjemmesiden, hvor du kan produkt anmelde :-) rigtig god aften

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus