Bosse!!! Betala omgående tillbaka de 1000:- som du lurat intet ont anande gammal farbror på, vid minst sagt tvivelaktig dörrförsäljning... Företaget Unisale, riktiga bedragare. Ska vi hä... Voir plus
Vi fick hembesök av en kille (Filip Jakobsson) som sålde tshirts, underställ och underkläder. Mycket trevlig grabb och väldigt duktig säljare. Jag köper väldigt sällan genom dörren men kände att ma... Voir plus
Fick besök av en säljare vid namn Neo, supertrevlig. Alla produkter jag ville köpa hade han inte med sig men lovade leverans inom två timmar från en kollega. Två timmar senare går jag till vår brevlå... Voir plus
Kom en ung kille o knackade på dörren,sa att han jobbade för Unisale.Fredrik Andersson hette han visst.Köpte 4 par kallingar+ 2 T-shirts för 1200kr, lite dyrt kanske. Men man kan ju tacka nej,men tydl... Voir plus
- Conseiller d'orientation
- Fournisseur de textile
- Boutique de lingerie
- Magasin de vêtements pour hommes
- Magasin de sous-vêtements
Vi är ett ungt och drivet team där kärnan utgörs av gymnasieelever som alla delar visionen om att det ska vara kul att jobba och tjäna pengar. Vårt mål är att kunna erbjuda varje individ ett arbete där de har kul, utvecklas och tjänar mycket pengar för att kunna uppfylla sina mål och drömmar. Vi gör inget halvdant och vi nöjer oss inte vid lagom. Unisale är arbetsplatsen för personer som vill lära sig försäljning, kundservice och få en arbetsmoral alla andra företag letar efter hos sina anställda. Vi utbildar och utvecklar unga vuxna till framtidens bästa säljare.
Finn Malmgrens Väg 2A, 12138, Johanneshov, Suède
- 08-120 786 68
- kundtjanst@unisale.se
- unisale.se
A répondu à 29 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Bluff-företag
Bluff-företag. Utger sig för att sälja till skolresa. Påstridiga.
UnisaleBosse!!! FYYY!!!
Bosse!!!
minst sagt tvivelaktig dörrförsäljning...
Företaget Unisale, riktiga bedragare.
Ska vi hämta pengarna personligen om det är lättare för dig...?! Då tillkommer merkostnader.
Vänligen
Tankred/Ferm
1816151945298404
Jag har betalt för varor som jag inte…
Jag har betalt för varor som jag inte erhållit
Dom behandlar ungdomarna jättedåligt.
Dom behandlar ungdomarna jättedåligt.
Äckliga scammers
Jag jobbade som säljare på Unisale för…
Jag jobbade som säljare på Unisale för snart 2 år sedan under tiden jag gick på gymnasiet. Trodde aldrig jag skulle passa som säljare men jag gav det ett försök.
Det var ett av de roligaste jobben jag haft, utvecklades som person något enormt men även inom min karriär. Jag fick en bra utbildning då jag aldrig jobbat med sälj innan och min dåvarande chef uppmanade aldrig någon till att ljuga för att lyckas sälja bättre.
Efter Unisale insåg jag att sälj faktiskt är riktigt kul och har sedan jag slutade fortsatt inom sälj. Så kul att jag faktiskt vågade ta steget för något jag trodde aldrig skulle passa mig.
Unisale är ett jobb för ungdomar som vågar testa nya saker och som vill utvecklas som person men även inom karriären!!
Varorna levererades aldrig
Varorna levererades aldrig och kundtjänst svarar inte.
Betalt men inga varor efter 1 mån
Betalde o beställde varor för snart 1 månad sedan av trevlig dörrknackare.
Det varor han inte hade skulle komma senare samma dag i brevlådan.
Har fortfarande inte fått mina varor efter många mail, förfrågningar mm och nu svara de inte ens. Aldrig mer unisale. Ska gå vidare med detta.
Det tog mig ca 10 s att inse att…
Det tog mig ca 10 s att inse att pojkarnas uf-företag bara var påhitt. När jag ifrågesatte priset på 1 eller möjligen 2 par strumpor för 300 spänn ändrades tonen. Utan att säga hejdå tog man sina skräpprodukter och gick vidare. Hoppas verkligen att företaget ej kan lura nån framförallt äldre. Usch och fy på er
Irriterande och primitiva säljtekniker
Irriterande och primitiva säljtekniker. På gränsen till bedrägeri.
Betalade för en vara 24 jan
Betalade för en vara 24 jan, som skulle levereras snabbt. Veckan gick och kontaktade kundtjänst via mail. Fick svar att varan skulle skickas men har ännu inte fått något. Ny kontakt men nu svarar man inte.
Bluff tror jag, hade varit bättre att swisha 1000 kr till välgörande ändamål.
Köp inte från Unisale är min rekommendation.
Oseriöst företag - utebliven leverans trots förskottsbetalning
Verkar vara ett ganska oseriöst företag. Hade en ungdom här som sålde en produkt till mig och lovade leverans om 2-3 dagar. Nu har det gått 2,5 vecka och fortfarande inte hört någonting från dem, trots att jag mailat kundtjänst. Redan betalat via Swish i förskott och börjar misstänka att jag blivit lurad…
Aggresiv försäljning vid dörr ingen leverans
Aggresiv försäljning vid dörr. Kvitto på annat än det som beställdes. Utebliven leverans. Kan inte bli mycket värre.
Ljuger om klassresor
Dessa kids som jobbar för detta företag ljuger om diverse klassresor för egen vinning. Stöd ej denna typ av verksamhet.
Otroligt tjatig säljare med tveksam…
Otroligt tjatig säljare med tveksam story
En ung och mycket påstridig säljare dök upp en sen kväll hos oss ute på landet med någon ”behjärtansvärd” historia om varför hen jobbade med försäljningen. Verkar som att de försöker kapitalisera på folks goda vilja att bidra till klassresor mm. Jag vet sedan tidigare att kläderna säljs till överpris och tackade nej men personen var som en igel och jag fick dra igen dörren till slut för att bli av med den. Varning för dessa!
VARNING VARNING VARNING !!!
Allt är nu i sin ordning, men jag vill skona alla eventuella presumtiva kunder från frustrerande upplevelser, alltifrån vimsiga besked om leverans till ren nonchalans, fumlighet, inkompetens och kränkande behandling.
Jag betalade "det största paketet" kontant vid min ytterdörr. 3000 kr försvann. Varorna levererades inte som utlovat, faktiskt inte på två veckor, varpå jag avbröt min beställning och begärde pengarna tillbaka. Detta tog företaget två veckor att genomföra, under vilka jag, alltmer frustrerad och orolig, sökte kontakt och bekräftelse på att återbetalningen var genomförd. Fick svävande svar om att "det kommer att göras", men inga besked om att det faktiskt hade gjorts. Slutligen svarar företagets VD, Marwin i telefon och är obeskrivligt otrevlig och respektlös; läxar upp mig på värsta sandådepolitikermanér och avslutar samtalet med att slänga på luren i örat på mig. Märk väl-fortfarande med mina 3000 kr på sitt konto och utan att ha levererat någonting.
Det har gått en vecka sedan denna kränkande och förödmjukande upplevelse, jag har haft tid på mig att sansa mig och sorterat mina ordval och känslor, vilka under en månads tid varit allt annat än angenäma att umgås med. 26 dagar efter att jag blev lurad på 3000 kr registrerades de på mitt konto som återbetalda. På självaste trettondagsafton. Trots Marwins bjäfsande om "helgdagar" etc.
Slutligen: Jag handlade av försäljaren Jenny för att hon presenterade sitt erbjudande som ett"UF-företag". Att i dragig vinterkyla vid sin ytterdörr då ta fram mobilen och börja googla på företagsnamnet var inget som föresvävade mig. Det borde jag har gjort. Det var ju en ren lögn.

Réponse : Unisale
Skräp
Än en gång så knackar dessa lurendrejare på dörren, fastän det är skyltat med ” All form av försäljning undanbedes ”. Vi är inte intresserade av era skräpprodukter som kan köpas lätt på nätet för en tiondel av ert pris.
Nästa gång kommer ni att anmälas för intrång på privat mark!
Sigtuna
Köpte strumpor och T-shirt av en…
Köpte strumpor och T-shirt av en trevlig kille vid namn Vicente. Strumporna och T-shirt är av bra kvalitet och jag är mycket nöjd
Super trevlig säljare
Super trevlig säljare!
Vicente Är en toppen säljare!