Bästa Bambusockorna Underbara strumpor som är lika sköna tvätt efter tvätt. Har testat bambusockor från andra leverantörer så jag har underlag för att kunna säga att Weard har de allra bästa. Härlig,... Voir plus
Weard designar och tillverkar underkläder och basplagg av ekologisk bambu.
Finn Malmgrens väg 2A, 12138, Stockholm, Suède
- hello@weard.com
- weard.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
great quality if you ever get your products...
Ok. So I love weards socks, the are high quality, soft feel and great fit. However, the delivery takes ages. I e-mailed customer support twice, with no answer. When I sent an e-mail saying I would like to cancel my order if they didn't reply within 48 hours, they did not reply but sent the order (glad they did that though). That was more than one month after I had placed my order.
Bästa Bambusockorna
Bästa Bambusockorna
Underbara strumpor som är lika sköna tvätt efter tvätt. Har testat bambusockor från andra leverantörer så jag har underlag för att kunna säga att Weard har de allra bästa. Härlig, hållbar kvalitet och de funkar väl i alla väderlekar
Köpte 3st 3-pack Best Socks Ever
Köpte 3st 3-pack Best Socks Ever. Samtliga strumpor har börjat noppa sig efter en tvätt.
Betalat men inte fått varan på över en…
Betalat men inte fått varan på över en månad. Svarar inte på email. Har beställt vid två tillfällen och varje gång har samma sak hänt. Undvik!
Trevlig säljare. Resten värdelöst
Jättetrevlig ung tjej som kom och sålde vid dörren. Hon sålde för att få ihop pengar till en resa till Australien. Tyckte det var kul eftersom jag varit där många gånger. Kände att jag ville hjälpa henne när hon kämpade i kylan (-10 grader). Stort misstag. Blev ett loungeset till min sambo eftersom de inte har storlekar till mig. Hon hade inte storleken med sig. Hon ringde till en bil som tydligen fanns som support där de hade mer varor. Fanns inte där heller. Då sa hon att de kan skicka det. Efter att tagit alla uppgifter och jag skulle betala så sa hon att jag behövde betala för frakten. Tyckte det var lite konstigt när de inte har varorna de vill sälja. Men jag är alltid för snäll när det står en ungdom som man vill hjälpa så jag sa ok. Inser nu efter att ha kollat hemsidan att varan kostade 949 kr. Jag betalade 1100. Leveransen skedde med early bird. Ett av de billigaste sätten med noll säkerhet då de hänger saker och ting helt öppet, så vem som helst kan ta varorna. Orkar inte ens gå ur bilen och lägga det bakom häcken t.ex. Nu bor jag i ett bra område där ingen behöver stjäla saker så det är inte ett problem. Så 150 kr för leverans som normalt kostar 29kr. Inte ett bra sätt att driva affärer på. Leveransen tog dessutom ganska lång tid. För 150kr leverans borde man få det dagen efter. Dessutom efter att kontrollerat deras hemsida står det att frakt är gratis över 500kr.
Loungesetet jag köpte var i storlek S efter att hon rekommenderade detta (talade om hur kort min sambo är). Men denna storlek hade längden för någon som är 170cm. Nu när jag kollat hemsidan så borde hon ju rekommenderat XS eftersom det finns tydlig information där om längden på modellerna. Jag är värdelös på att handla kläder så om jag ska köpa något åt min sambo tar jag med mig henne och hon får handla. Mycket av hennes kläder är S och M så jag reagerade inte på att jag fick rekommendationen S. Känner mig helt enkelt lurad då det vore väldigt enkelt för dom att se till att säljarna har med sig samma info som man kan hitta on-line. Tyvärr kommer ju många bli lurade eftersom de ägnar sig åt dörrförsäljning och man där och då inte kan börja kolla på omdömen.
Min man har köpt varor från Weard via…
Min man har köpt varor från Weard via dörrförsäljning innan jul. Loungesetet passar inte och vill returnera. Jag har nu mailat i en månad till Weard utan att dem har svarat. Köp INTE ngt från denna oseriösa företag som inte ens har en kundtjänst utan hänvisar endast till mailkontakt.
Utebliven leverans
Det har gått en månad sedan jag beställde och varorna har fortfarande inte skickats. Jag har mejlat kundtjänsten flera gånger och ingen svarar på mina mejl. Eftersom jag betalade direkt i samband med beställningen har jag alltså betalat flera hundralappar för ingenting. Handla ej härifrån.
Bedrövligt
Bedrövligt, har inte fått min beställning och ingen svarar på mail. Köp ej
Läs den negativa kritiken först!
Snälla läs alla med en röd stjärna, all negativ kritik, om det här företaget innan ni överväger ett köp. Förhoppningsvis vänder ni er någon annanstans. Att Klarna inte samarbetar med dem längre är inte förvånansvärt utan fullt förståeligt!
I believe the company is tanking
I believe the company is tanking. I purchased a bamboo set during their “end of summer sale” and received an email for both confirmation of the order AND an email that the order had been processed and soon would be in the mail. However, it’s been a month and they haven’t even turned it in to the delivery service and don’t answer any emails or DMs on social media. This totally feel like a company going under and trying to scam their way to get rid of stock
Noppiga sportstrumpor
Sportstrumporna från Weard blev fulla med noppor efter en tvätt. Förbluffande dålig kvalitet. Mailat Weard men inte fått något svar en vecka senare.
Härliga sockar
Köpte produkter av ungdomar som ringde på dörren. När jag använde sockarna så ångrade jag att jag inte köpte fler. Blev glad när jag kunde beställa fler från er.
Kicki
Bästa setet
Setet är det bästa som jag haft, detta är mitt 2:a, så mjukt och skönt, men jag kan i bland sakna fickor på byxorna. Tycker också att ni ska försöka hitta på något annat än lappen bak i byxorna, den irriterar hela tiden så den brukar jag sprätta bort.
Sköna kalsonger i bambu
Sköna kalsonger i bambu, men tyvärr gick ett par sönder redan andra användningen. Kanske inte bästa att ta på sig efter ett bad (gick sönder när de drogs på efter doppet)
Supersköna kalsonger
Det var lätt att beställa och snabb leverans till dörren.
Snyggare och skönare kalsonger finns inte👍😄
Still waiting …
Förbannad
Kom en kille hem till oss och ville sälja. Köpte två par strumpor och skulle få dessa levererade i brevlådan inom 1,5 timme. Fick bara ena paret men har betalat för båda. Har mailat 3 gånger, skrivit på Facebook och Instagram men får *** noll kontakt från företaget.
Är så ***** upprörd och irriterad på denna kundservice.
Säkert bra grejer men servicen kan dom stoppa upp i arslet.
Får jag ingen respons på detta får jag väl ta detta vidare.
Puckon.
Mjuka undertröjor
En savoir plus sur les différents types d'avis.