Probeer te bellen en mailen maar geen reaktie. Heb een service gevalletje en niemand meer thuis. Jammer leek een vertrouwd bedrijf maar helaas.
Lisez les avis des autres
Een maand of 8 geleden een electrische trimmer gekocht bij V-Goods. Eén van de opzetstukken die ik veelal gebruik ging kapot. Ik verzocht om een nieuw opzetstuk bij V-goods en kreeg kosteloos een nieu... Voir plus
Een tijdje geleden een tandenborstel besteld van V-Goods. Direct helemaal enthousiast over dit product, ook om de diverse standen en de “whitening functie” met blauw/koud led licht. Helaas ging de tan... Voir plus
Nadat zich een storing heeft voorgedaan in de waterflosser werden enkele zeer vriendelijke mailtjes gewisseld met het Team V-Goods en al snel beloofd dat een nieuwe waterflosser toegezonden zou worden... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
V-Goods is een brand in de beauty/cosmetica. Wij streven ernaar om met onze producten de meest zelfverzekerde versie van jou naar boven te halen! :) Ervaar het op www.v-goods.nl
Coordonnées de contact
Gravenstraat 32A, 1621CS, Hoorn, Pays-Bas
- 0611329497
- info@v-goods.nl
- v-goods.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Koop hier niets!!
Bestelling geplaatst op 29 december…
Bestelling geplaatst op 29 december 2025, betaald via IDEAL. Daarna tot op heden niets meer van ze vernomen.
Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en ook op mail wordt niet gereageerd. Met de noorderzon vertrokken?
Geen reactie klantenservice
Ik heb vorig jaar een luchtontvochtiger gekocht voor de schimmel in de badkamer. Deze werkte 1 jaar lang goed, maar plots niet meer. Ik heb de klantenservice meerdere malen geprobeerd te bellen en twee keer gemaild, maar ik krijg geen reactie. Verander deze review graag als ik verder word geholpen, maar krijg ze nu inmiddels al een aantal weken niet te pakken.
Heel tevreden over de v-goods…
Heel tevreden over de v-goods elektronische tandenborstel. Een defect aan de tandenborstel werd netjes opgelost via mail. Waarvoor dank!
Vriendelijke mensen
Na anderhalf jaar gaf mijn waterflosser de geest. Vanwege problemen met implantaten is zo’n apparaatje voor mij heel belangrijk. Gelukkig werd de flosser vlot en zonder problemen opnieuw geleverd nadat ik de rekening had opgestuurd. Chapeau voor de vlotte afhandeling 🥳
Ik ben van de oudere generatie en toen…
Ik ben van de oudere generatie en toen mijn bestelling niet kwam wist ik niet hoe per Internet achter te komen waar het gebleven is.....
Gelukkik heeft de team van V _Goods voor gezorgt dat het goed kwam.Heel belangrijk in deze tijd de menselijke zorg voor klanten.Van harte dank !
Mila Ivanovic
Hulpstuk tondeuse
Het opzet stukje (neus trimmer) van mijn tondeuse was kapot. Ik heb contact opgenomen een foto gestuurd en met enkele dagen had ik het nieuwe opzet stukje al thuis.
Bedankt voor de goede en snelle service
Ben zeer tevreden over de goede service…
Ben zeer tevreden over de goede service en snelle reactie. En snelle bezorging
Hartelijk dank hiervoor.
Ik had een waterflosser gekocht en die…
Ik had een waterflosser gekocht en die raakte leeg qua batterij. Geprobeerd om op te laden maar werkte helaas niet. Zelf wwt geprobeerd . Er kwam wel 5 volt uit de lader. Contact met jullie opgenomen en binnen een paar mails kreeg ik een nieuwe thuis gestuurd. Het mail contact verliep heel erg goed. Nogmaals dank je wel voor jullie goeie service en hulp. Heel goed en netjes van jullie
Ik had vorig jaar een flitser gekocht
Ik had vorig jaar een flitser gekocht, na 11 maanden gaaf hij een raar geluid. Filmpje gestuurd aan v goods kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd.
Top service
Na ruim een week nog steeds niets…
Na ruim een week nog steeds niets ontvangen. Klantenservice geeft geen gehoor.

Réponse de V Goods
Had paar jaar geleden een trimmer via…
Had paar jaar geleden een trimmer via hun gekocht.
Kreeg toen ook een mailtje als je nieuwe opzetstukken nodig heb kan je ons mailen en krijg je nieuwe.
Dus ik merkte dat de opzet stukken iets minder waren geworden en bedacht me toen ineens he dat mailtje.
Ik heb ze toen gemaild met de vraag om nieuwe opzet stukken en binnen 8 dagen kreeg ik ze binnen dus top geregeld allemaal.
Blij mee.
Waterflosser gekocht bij v goods
Waterflosser gekocht bij v goods, helaas na paar maanden defect (wat kan gebeuren) , maar heel vlotte afhandeling van het probleem en heel goede communicatie en oplossing. Om deze redenen raad ik v-goods zeker en vast aan.
Bedankt daarvoor.
De elektrische tandsteenverwijderaar
De elektrische tandsteenverwijderaar heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Mijn tanden zagen er schoner uit na gebruik. Het apparaat is makkelijk in gebruik, en het lichtje helpt echt goed. De verschillende standen zijn handig, vooral als je gevoelige tanden hebt. Ook fijn dat er een gebruiksaanwijzing bij zat met duidelijke uitleg.
Heel tevreden over V Goods
Ben ontzettend tevreden over V Goods. Tandenborstel was niet in orde. Kon niet worden opgeladen. Lampje brandde niet en de verschillende standen werkten ook niet. Heel goed contact gehad met V Goods. Kreeg een nieuwe tandenborstel opgestuurd. Ben echt HEEL tevreden !
Mooi aparaat, maar veel te zwakke opzetstukken.
Helaas het door mij gebruikte opzetstuk voor de vierde keer kapot gegaan. Steeds hebben ze een nieuwe opgestuurd zonder kosten. Ik vroeg of ik drie kon kopen omdat ze zo snel kapot gaan. Toen vroegen ze daar €30 voor. Voor dat bedrag heb ik nu een Gilette apparaat gekocht; slecht dat ze zoveel geld vragen om onduidelijke opzetstukken te vervangen.
Ik was eerst enthousiast over het apparaat, maar helaas is het enthousiasme bekoelt.
Mijn oude review:
Apparaat heeft vele mogelijkheden met alle opzetstukken. Speciale metalen opzetstukken voor neus/oor trimmen en een smalle voor de moeilijk toegankelijke plekken zijn top.
De plastic opzetstukken zijn wel te zwak helaas; al twee keer is mijn basis opzetstuk gebroken voor het tweedagelijkse baardtrimmen. Hun service is echter top: ik heb direct gratis ook twee keer een nieuw opzetstuk ontvangen.
Snelle levering en de goede kwaliteit…
Snelle levering en de goede kwaliteit van de door mij gekochte tondeuse. Makkelijk al die verschillende kammetjes voor mijn haar!
Super tevreden over mijn waterflosser
Super tevreden over mijn waterflosser. Hij reinigt heel goed en is gemakkelijk in het gebruik. Mooie aanvulling op het tandenpoetsen. Ik gebruik hem nu bijna een jaartje en ook mijn tandarts is tevreden -;
Het team van V-Goods levert eveneens een goede en snelle service bij eventuele bezorgdheden.
Super tevreden met producten en diensten van V-Goods
Heel tevreden met de producten en diensten van V-Goods.
In december bestelde ik een mondverzorgingsapparaat dat na enkele maanden niet meer functioneerde.
Ik nam contact op met V-Goods hierover, zij hebben onmiddellijk een nieuw apparaat opgestuurd dat reeds de dag nadien bij mij thuis aankwam.
Absolute top service, als het goed is mag het ook gezegd!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.