Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Probeer te bellen en mailen maar geen reaktie. Heb een service gevalletje en niemand meer thuis. Jammer leek een vertrouwd bedrijf maar helaas.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een tijdje geleden een tandenborstel besteld van V-Goods. Direct helemaal enthousiast over dit product, ook om de diverse standen en de “whitening functie” met blauw/koud led licht. Helaas ging de tan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat zich een storing heeft voorgedaan in de waterflosser werden enkele zeer vriendelijke mailtjes gewisseld met het Team V-Goods en al snel beloofd dat een nieuwe waterflosser toegezonden zou worden... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de solution e-commerce

Écrit par l'entreprise

V-Goods is een brand in de beauty/cosmetica. Wij streven ernaar om met onze producten de meest zelfverzekerde versie van jou naar boven te halen! :) Ervaar het op www.v-goods.nl

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,2

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne vijl en top service!

Het is een erg fijne vijl en de service is erg goed! Er was iets niet goed met het opladen en ik krijg de zelfde dag nog reactie en het werd direct opgelost. Erg blij mee 😀!

23 août 2024

TOP service

Enkele maanden terug een trimmer gekocht. Vorige week een opzetkam verkeerd gebruikt en gebroken. Een nieuwe besteld maar deze werd gratis geleverd!!

Dat is pas service. het gaat hier niet om de kosten maar om hun onmiddelijke reactie tot het (gratis) leveren van een nieuw onderdeel binnen de 2 dagen.

Dit soort pro activiteit zie je niet zo vaak. Eén woord: TOP

13 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb recent de tandsteenverwijderaar…

Ik heb recent de tandsteenverwijderaar gekocht,echter bij gebruik gebeurde er niets,
Na contact met team V-goods heb ik een nieuwe ontvangen, was al in verzending voor ik het defecte apparaat in verzending had.
Dat noem ik services 👍
Dit apparaat werk echt super heb getwijfeld om te kopen gezien het ook goedkoop is ging ik er eigenlijk vanuit dat het nooit zo goed zou werken,mijn conclusie zeer tevreden en leuke prijs👍🤗

3 août 2024

Uitstekende service

Ik heb een jaar geleden een nagelfrees gekocht via een partner van Bol.com. Het bedrijf V-goods leverde mij een nagelfrees, waarvan de recensies van het product en het bedrijf zeer goed waren. Op basis daarvan heb ik het artikel gekocht, naar alle tevredenheid. Na ruim een jaar raakte het apparaat defect, weliswaar relatief een korte levensduur, maar het kan gebeuren vanwege de hoge intensiteitsgebruik. Ik heb het bedrijf V-goods gebeld en het uitgelegd. Ze begrepen het probleem, ware het niet dat andere gebruikers met hetzelfde product er langer van konden genieten. Zonder problemen heeft het bedrijf mij een nieuwe gestuurd. Dit bedrijf verdient naar mijn mening een gouden pluim. Bij deze wil ik V-goods van harte aanbevelen.

22 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Een maand of 8 geleden een electrische…

Een maand of 8 geleden een electrische trimmer gekocht bij V-Goods. Eén van de opzetstukken die ik veelal gebruik ging kapot. Ik verzocht om een nieuw opzetstuk bij V-goods en kreeg kosteloos een nieuwe toegestuurd. Onlangs is dat opzetstuk kapot gegaan doordat ik zelf het apparaat uit mijn handen liet vallen. Wederom verzocht om een nieuw opzetstuk gevraagd en aangegeven dat ik daarvoor wilde betalen. Weer stuurden zij kosteloos een opzetstuk toe per ommegaande met de mededeling dat dit tot de normale service behoort van V-Goods. Ik vind dat zij daarmee in hun service verder zijn gegaan dan ik mocht verwachten. Chapeau.

11 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Eind maart heb ik deze elektrische…

Eind maart heb ik deze elektrische tandenborstel gekocht en wil nooit meer anders. Verschillende standen waaronder een whitening functie. Het LED lampje is echt ideaal. Vorige week was het lampje ineens kapot en dat bleek een fabrieksfout te zijn. Een dag later had ik al een compleet nieuwe tandenborstel set in huis. Het sonisch poetsen is echt super fijn. Er zit een goede timer op de tandenborstel. De service van V-Goods is echt top. Ik kan iedereen deze tandenborstel aanbevelen!

19 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Super service na verkoop!

Heel tevreden van dit bedrijf. Twee maal mankement gehad met een product en meteen een nieuw ontvangen. Snelle verzending, heel vriendelijke klantendienst die vlug reageert.

9 décembre 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus