Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik draag al vele jaren ondershirts met diepe V van V-nus. De kwaliteit is goed en ze blijven ook na diverse wasbeurten prima.

Noté 1 sur 5 étoiles

Levering veel ste laat, op de site staat voor 17:00 besteld meestal de volgende dag bezorgd. Heb meerdere dagen moeten wachten terwijl ik het juist snel nodig had

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een paar v-nus t-shirts nu 1 jaar geleden aangeschaft en ben onder de indruk van de kwaliteit - super duurzaam; slijten uiterst moeilijk met inmiddels velen wasbeurten. Daarnaast zijn ze echt... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour hommes
  2. aussi dans
  3. Magasin de t-shirts

À propos de v-nus.nl

Écrit par l'entreprise

"Because every journey starts with the perfect undershirt"

Onze premium V-neck ondershirts zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op de veeleisende levensstijl van de moderne man on the go. Gemaakt van de fijnste materialen en met vakmanschap vervaardigd, bieden ze niet alleen kwaliteit, maar ook een onmiskenbaar gevoel van luxe.

Of je nu op weg bent naar een belangrijke vergadering, een zakenreis maakt of gewoon geniet van een welverdiende vrije dag, met V-NUS ben je altijd klaar voor elke uitdaging. Onze ondershirts zijn jouw trouwe metgezel, waar je ook gaat, wat je ook doet.

‘‘Because every journey begins with the perfect undershirt.’’

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,2

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Levering veel ste laat

5 août 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Ik koop deze shirts al jaren

Ik koop deze shirts al jaren. Wat opvalt is dat de stof veranderd is. Deze is veel dikker waar ik niet blij mee ben. Daarnaast was het logo al half verdwenen na 1x wassen. Kijken hoe het deze keer houd

15 avril 2026

Top shirts

Top shirts, zitten altijd goed, je ziet geen wit/grijs gewassen ondershirt onder je overhemd, denk dat ik nu ±6 jaar loop in deze shirts nog geen moment spijt van gehad.

12 janvier 2026

(alweer) tevreden!

Snelle levering, goed en netjes verpakt, shirts passen goed en zitten comfortabel. De V-hals is mooi diep en de shirts zijn lekker lang maar niet TE lang. Ik ben (nog steeds) tevreden want wel vaker V-nus shirts besteld. De kwaliteit is ook erg goed want ik doe echt wel lang met de shirts! Deze keer heb ik er 8 besteld, want draag ze ook voor m’n werk en dan hebben ze best wat te lijden door fysieke arbeid.

27 novembre 2025

Réponse de v-nus.nl

Bedankt voor je (weer) positieve review en je vertrouwen in V-nus. Fijn om te horen dat de pasvorm, lengte en diepe V-hals goed bevallen en dat je de shirts ook bij intensief gebruik lang kunt dragen. Veel draagplezier en graag tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet
V-nus

Goede kwaliteit juiste maat

Goede kwaliteit juiste maat. Gewoon goed spul snel bezorgd

23 novembre 2025

Réponse de v-nus.nl

Dank voor je review. Fijn om te horen dat de kwaliteit en maat goed zijn en dat de bestelling snel is bezorgd. Veel draagplezier!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi en slim. Blij overgestapt te zijn

Na jaren van Girav overgestapt omdat ze daar geen (voldoende) diepe v-hals meer hebben. Deze geprobeerd en bevalt heel erg goed. Fijn spul, mooie kwaliteit, diepe kraag, goede contanten via WA. Lengte is fijn voor lange mensen, en lange mouw is net iets korter om onder je kleding te blijven. Slim bedacht.

17 novembre 2025
Avis spontané

beste Pascal,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat de diepe V-hals, kwaliteit en pasvorm goed bevallen. Veel draagplezier!

Met vriendelijke groet

Goede prijs kwaliteitsniveau…

Goede prijs kwaliteitsniveau verhouding. Uitstekende service. Snelle reactie klantenservice.

10 novembre 2025

Beste Martin

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit en service. We stellen het op prijs dat u uw ervaring hebt gedeeld.

Noté 4 sur 5 étoiles

Beste Frank,

Fijn dat alles naar wens is verlopen! Bedankt en veel plezier met de ondershirts!

Goed gecorrigeerd en vlot

Ik had per abuis de verkeerde shirtjes besteld maar deze werden na één mailtje adequaat omgewisseld. De levering was ook vlot.

17 octobre 2025

Beste Romano,
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden. Veel plezier met de ondershirts!

Gewoon goed

Gebruik het al meerdere jaren en ben er zeer tevreden over. Elastisch, zacht en gaat redelijk lang mee.

1 octobre 2025

Réponse de v-nus.nl

Bedankt voor je fijne feedback! Wat leuk om te horen dat je onze producten al meerdere jaren met plezier gebruikt. We waarderen je vertrouwen enorm en hopen dat je er nog lang tevreden over blijft!

Noté 5 sur 5 étoiles

De beste shirts voor onder overhemden

De beste shirts voor onder overhemden. Goede pasvorm en niet zweterig.

7 octobre 2025

Beste Robert,
Wat een mooi compliment — dank je wel! Fijn om te horen dat onze shirts zo goed bevallen. We waarderen je positieve feedback!

Omdat het gewoon goed is,

Omdat het gewoon goed is,
product en levering !

23 juillet 2025

Beste Meindert,
Wat fijn om te horen dat zowel het product als de levering naar wens zijn. We stellen je vertrouwen in V-NUS enorm op prijs!

Al 10 jaar super happy met V-nus shirts

Al 10 jaar super happy met de V-nus shirts. Shirts hebben perfecte pasvorm, extra lang, diepe v-hals en perfect stiknaad, voelen super zacht aan en blijven ook na jaaaaaaren lang dragen en wassen perfect. Ik heb nu shirts van 10 en 5 jaar oud en die draag ik nog steeds. Net weer 10 nieuwe gekocht en ze zijn nog steeds hetzelfde. Ook de prijs tov andere goede shirts is perfect. Nooit meer anders !

16 juin 2025

Beste Michel,
Wat een mooie review! We vinden het echt bijzonder om te horen dat je al 10 jaar zo tevreden bent met onze shirts. Dat ze zelfs na jarenlang dragen en wassen nog steeds goed zitten, is precies waar we het voor doen. Bedankt voor je nieuwe bestelling!

Mooie kwaliteit!

15 juin 2025

Réponse de v-nus.nl

Bedankt voor je fijne reactie! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze ondershirts. We hopen je snel weer terug te zien!

Noté 4 sur 5 étoiles

Superkwaliteit: zeker die Tencel versies!

Superkwaliteit, levering(informatie) kan beter.

8 mai 2025

Beste Edwin,
Bedankt voor je review en je compliment over de kwaliteit van onze ondershirts, fijn om te horen dat die goed bevallen! We waarderen ook je opmerking over de levering en nemen dat mee om onze service verder te verbeteren.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus