De uitleg en behandeling was prima. Maar de manier hoe je aan de (betaalde) factuur moet komen is absurd en irritant. Via allerlei tussen codes en via een betaalorganisatie die al je gegevens eist: da... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij het vaccinatie punt ben ik vriendelijk en kundig geholpen. Er werd de tijd voor me genomen en toch ging het vaccineren vlot. Het gele boekje was ik vergeten maar daar was gelukkig een oplossing vo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Enorm goede ervaring met Nadia in Amstelveen. Kundig en liet ons zelf onze keuze bepalen. Mijn zoon valt altijd flauw en hier reageerde zij van tevoren en tijdens zo lief en kundig op. Een aanrader!
L'entreprise a répondu
Binnen een half uur alle vaccinaties gehad. Vriendelijke verpleegkundige en erg kundig. Voor het eerst op een goede manier geprikt. Mijn complimenten. Niet veel last gehad van de vaccinaties.
L'entreprise a répondu
Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.
Maus Gatsonidesweg 10, 2031AG, Haarlem, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 99 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Het was een hele vriendelijke dame. Ze heeft heel goed advies gegeven en goed geholpen. Het enige minpuntje is dat ze de vaccinatie niet heeft bijgeschreven in mijn gele boekje. Ik had geen zin om terug te gaan dus heb ik het er zelf maar ingeschreven
Ik ben bij forum in Heerhugowaard geweest

Réponse de Vaccinatiepunt
Super snel een afspraak kunnen maken en keurig op tijd geholpen door een vriendelijke verpleegkundige! Top geregeld in Delft.

Réponse de Vaccinatiepunt
Snel een afspraak kunnen plannen
Aardig ,vriendelijk en professioneel contact.
Ziekenfonds vergoed ook nog.

Réponse de Vaccinatiepunt
Vond het heel prettig dat het in de buurt is waar je woont. Online afspraak ging ook goed. Hoop in de toekomst meer gebruik van te kunnen maken

Réponse de Vaccinatiepunt
Ik was de eerste keer een half uur eerder maar ik werd wel gelijk geholpen, de tweede keer een wachttijd van minder dan 10 minuten, De locatie in Breda is makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid

Réponse de Vaccinatiepunt
Afspraak voor de eerste QDENGA injectie in Serooskerke verliep prima. Aardige prikdame, weinig bijwerkingen.

Réponse de Vaccinatiepunt
Snel een afspraak kunnen maken, geen wachttijd in de wachtkamer gehad, medewerkster had alles keurig klaar liggen en was zeer vriendelijk. Mijn complimenten.

Réponse de Vaccinatiepunt
Tot 2 maal toe werd er een verkeerd vaccinatie advies afgegeven door vaccinatiepunt.
Wel complimenten voor het vaccinatiepunt (huisarts in een nabijgelegen dorp) waar onze vaccinaties gezet werden

Réponse de Vaccinatiepunt
Was snel aan de beurt. De dame was erg vriendelijk.

Réponse de Vaccinatiepunt
Afspraak gemaakt voor 5 september samen met mijn vrouw die man was erg aardig en legde alles goed uit.
Alleen de vaccinatie voor teken kreeg mijn vrouw wel en ik niet omdat het niet voorradig was in de koelkast waar die meneer niks aan kan doen maar de organisatie die het regels wel want ik had een afspraak gemaakt en ze kwamen zelf met deze inentingen om die te doen dus erg slecht vind ik dat.

Teken encefalitis:
De afspraak gemaakt via de website. Na het invullen van heel veel informatie over de gezondheid werd beoordeeld of vaccinatie voor bestemming Oostenrijk wel nodig is. Werd niet noodzakelijk geacht, maar aangezien wij heel vaak naar dat land gaan (familie) en in bosrijke en landelijke omgeving verblijven toch de vaccinatie laten zetten. Opmerkelijk men was/is niet op de hoohte dat er een tweede en derde vaccinatie nodig is (inmiddels voor mijn leeftijdgroep een 4e) . Voor de tweede afspraak (weer via de website) werd weer het doopceel qua gezondheid gelicht en werd weer kosten voor beoordeling gefactureerd. Dat lijkt me niet noodzakelijk. Beter ware het dat meteen de afspraken voor alle vaccinaties gepland kunnen worden.
Bij de eerste vaccinatie was overigens het vaccin niet aanwezig en werden we (op tijd) gebeld voor het verzetten van de afspraak.

Réponse de Vaccinatiepunt
afhandeling was vlot en prettig, maar de locatie in Apeldoorn lijkt meer het bezemhok van een advocatenkantoor dan een medische voorziening

Réponse de Vaccinatiepunt
We waren de paspoort van ons dochtertje vergeten. Gelukkig konden we nog snel halen en daarna werden we geholpen. Super fijn!

Réponse de Vaccinatiepunt
Online afspraak gemaakt en ik maar wachten op het toegezegde advies. Kreeg een voicemail dat ze mijn akkoord op het advies niet hadden ontvangen. Ikzelf maar uiteindelijk gebeld, onbereikbaar (geen medewerkers beschikbaar; verbinding automatisch verbroken). Ik blijven proberen en uiteindelijk na een uur telefonisch contact. Bleek dat ze een oud emailadres hadden gebruikt van jaren geleden terwijl ik wel het nieuwe emailadres had opgegeven voor deze afspraak. Werd amateuristisch te woord gestaan. Telefonisch mondeling akkoord gegeven. Werd goed per email bevestigd.
Voor herhaalvaccinatie moest ik zelf een vervolgafspraak online maken (had die meneer wel even mogen vertellen dat dit niet terplekke kan). Blijkt dat ik weer alle gegevens opnieuw moest invullen voor de vervolgafspraak. Blijkbaar is hun administratie niet erg goed. Op het vaccinatiepunt in Vlaardingen was de prik (rabies) redelijk pijnlijk. Dit kwam door de botte naald werd mij verteld. Gebruik dan goede naalden...
Malariapillen moet je zelf bestellen en betalen en dan declareren bij je verzekeraar. Waarom niet automatisch via het vaccinatiepunt?
Kortom ik ben niet tevreden en er is veel ruimte voor verbetering.

Réponse de Vaccinatiepunt
Ik had een afspraak voor een reisvaccinatie, maar bij aankomst zat de wachtkamer al vol met mensen die eveneens op hun vaccinatie stonden te wachten. Al snel bleek dat iedereen al veel te lang wachtte.
Een van de wachtenden heeft vervolgens de klantenservice gebeld om te vragen of de medewerker die de vaccinaties zou uitvoeren überhaupt aanwezig was. De medewerker van de klantenservice was ervan overtuigd dat er iemand aanwezig was en zou navraag doen. Opvallend genoeg wilde deze medewerker absoluut niet terugbellen als zou blijken dat er niemand aanwezig was.
Tien minuten later belde de volgende wachtende en toen bleek inderdaad dat de medewerker niet aanwezig was. We werden vervolgens verzocht om zelf een nieuwe afspraak te maken. Dat kan echter niet telefonisch, waardoor je opnieuw zelf actie moet ondernemen.
Al met al een bijzonder frustrerende ervaring. De communicatie is gebrekkig, afspraken worden niet nagekomen en er wordt weinig verantwoordelijkheid genomen om het probleem voor de klant op te lossen. Daar komt bij dat je bij telefonisch contact vrijwel altijd lang in de wacht staat.
Voor een organisatie waar je juist op tijd en goed geïnformeerd wilt worden over reisvaccinaties, vind ik dit echt onder de maat.

Réponse de Vaccinatiepunt
Gebeld om info, doorverwezen naar website waar ik een afspraak moest maken. Voordat ik die zelf kon annuleren kreeg ik een vaag advies, niet duidelijk vaccinatie nodig.
Zoekterm was GGGD Vvacvinatie waardoor ik in de veronderstelling verkeerde bij de GGD te zijn. Voel me daardoor misleid.
Bijgevoegd een nota wat niet vooraf is gecommuniceerd! Er staat wel bij de info over prijzen dat vooraf bedrag communiceren gebruikelijk is.

Réponse de Vaccinatiepunt
Zeer duidelijke en bekwame medewerker.

Réponse de Vaccinatiepunt
Afspraak maken ging heel makkelijk in Haarlem, we zijn goed voorgelicht en de factuur is rechtstreeks naar de zorgverzekeraar verstuurd.

Réponse de Vaccinatiepunt
Snel en vriendelijk geholpen.
Gewoon door een doktersassistente van een huisarts in de buurt… 👍

Réponse de Vaccinatiepunt
Op tijd en snel geholpen door vriendelijke medewerkster, makkelijk parkeren