Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

De uitleg en behandeling was prima. Maar de manier hoe je aan de (betaalde) factuur moet komen is absurd en irritant. Via allerlei tussen codes en via een betaalorganisatie die al je gegevens eist: da... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij het vaccinatie punt ben ik vriendelijk en kundig geholpen. Er werd de tijd voor me genomen en toch ging het vaccineren vlot. Het gele boekje was ik vergeten maar daar was gelukkig een oplossing vo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Enorm goede ervaring met Nadia in Amstelveen. Kundig en liet ons zelf onze keuze bepalen. Mijn zoon valt altijd flauw en hier reageerde zij van tevoren en tijdens zo lief en kundig op. Een aanrader!

Noté 5 sur 5 étoiles

Binnen een half uur alle vaccinaties gehad. Vriendelijke verpleegkundige en erg kundig. Voor het eerst op een goede manier geprikt. Mijn complimenten. Niet veel last gehad van de vaccinaties.

À propos de l'entreprise

1. Centre de vaccinations internationales

Écrit par l'entreprise

Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 99 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,2

Tous les avis

(1 950)

1 142 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Goed geholpen

Het was een hele vriendelijke dame. Ze heeft heel goed advies gegeven en goed geholpen. Het enige minpuntje is dat ze de vaccinatie niet heeft bijgeschreven in mijn gele boekje. Ik had geen zin om terug te gaan dus heb ik het er zelf maar ingeschreven
Ik ben bij forum in Heerhugowaard geweest

Beste Indyenkyra,

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je vriendelijk bent geholpen en tevreden bent over het advies. Jammer dat de vaccinatie niet in je gele boekje is bijgeschreven. Onze excuses hiervoor.

Zou je ons kunnen laten weten op welke locatie je bent geweest? Dan kunnen we dit intern bespreken met de betreffende locatie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super snel een afspraak kunnen maken en…

Super snel een afspraak kunnen maken en keurig op tijd geholpen door een vriendelijke verpleegkundige! Top geregeld in Delft.

Beste Geraldine,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je snel een afspraak kon maken en dat je in Delft keurig op tijd en vriendelijk bent geholpen door onze verpleegkundige. We helpen je in de toekomst graag weer!

Snel een afspraak kunnen plannen

Snel een afspraak kunnen plannen
Aardig ,vriendelijk en professioneel contact.
Ziekenfonds vergoed ook nog.

Beste Annette,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je snel een afspraak kon plannen en dat je het contact als aardig, vriendelijk en professioneel hebt ervaren. Goed om te horen dat je zorgverzekeraar de kosten ook vergoedt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vond het heel prettig dat het in de…

Vond het heel prettig dat het in de buurt is waar je woont. Online afspraak ging ook goed. Hoop in de toekomst meer gebruik van te kunnen maken

7 septembre 2026

Beste Irene,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je het prettig vond dat je bij een locatie in de buurt terechtkunt en dat het online maken van een afspraak goed is verlopen.

Snel aan de beurt

Ik was de eerste keer een half uur eerder maar ik werd wel gelijk geholpen, de tweede keer een wachttijd van minder dan 10 minuten, De locatie in Breda is makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid

Beste Kees,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je beide keren snel bent geholpen en dat je bij onze locatie in Breda makkelijk terechtkunt. Goed om te horen dat er ook voldoende parkeergelegenheid is.

Noté 4 sur 5 étoiles

Afspraak voor de eerste QDENGA injectie…

Afspraak voor de eerste QDENGA injectie in Serooskerke verliep prima. Aardige prikdame, weinig bijwerkingen.

Beste meneer B. Foks,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat de eerste Qdenga-vaccinatie in Serooskerke goed is verlopen en dat je weinig bijwerkingen hebt ervaren. We helpen je graag bij je volgende vaccinatie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel een afspraak kunnen maken

Snel een afspraak kunnen maken, geen wachttijd in de wachtkamer gehad, medewerkster had alles keurig klaar liggen en was zeer vriendelijk. Mijn complimenten.

Beste Nicolet,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je snel aan de beurt was, er geen wachttijd was en alles al netjes voor je klaarlag. We geven je compliment graag door aan onze medewerkster!

Noté 3 sur 5 étoiles

Tot 2 maal toe werd er een verkeerd…

Tot 2 maal toe werd er een verkeerd vaccinatie advies afgegeven door vaccinatiepunt.
Wel complimenten voor het vaccinatiepunt (huisarts in een nabijgelegen dorp) waar onze vaccinaties gezet werden

Beste Suzanne,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat er tijdens jullie afspraken verwarring is ontstaan over het vaccinatieadvies. Onze excuses voor deze onduidelijkheid.

Het persoonlijke vaccinatieadvies wordt vooraf door onze deskundigen op het hoofdkantoor opgesteld en vormt het uitgangspunt voor het spreekuur op locatie. Wanneer er tijdens de afspraak vragen of onduidelijkheden over het advies zijn, hoort dit eerst te worden afgestemd voordat hiervan wordt afgeweken. We vinden het daarom jammer dat er op locatie een ander advies is besproken dan in jullie oorspronkelijke advies stond.

Daarnaast is Japanse encefalitis voor jullie reis naar Panama niet aanbevolen. Het spijt ons dat hierover verwarring is ontstaan.

We nemen je feedback serieus en zullen deze situatie intern bespreken, zodat onze werkwijze en communicatie op alle locaties duidelijk en zorgvuldig worden gevolgd.

Was snel aan de beurt

Was snel aan de beurt. De dame was erg vriendelijk.

Beste Alex,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je snel aan de beurt was en dat je zo vriendelijk bent geholpen. We geven je compliment graag door!

Noté 2 sur 5 étoiles

Afspraak gemaakt voor 5 september samen…

Afspraak gemaakt voor 5 september samen met mijn vrouw die man was erg aardig en legde alles goed uit.
Alleen de vaccinatie voor teken kreeg mijn vrouw wel en ik niet omdat het niet voorradig was in de koelkast waar die meneer niks aan kan doen maar de organisatie die het regels wel want ik had een afspraak gemaakt en ze kwamen zelf met deze inentingen om die te doen dus erg slecht vind ik dat.

5 septembre 2026

Beste Nicole,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de medewerker en dat hij alles goed heeft uitgelegd.

Het spijt ons dat jij de vaccinatie tegen teken uiteindelijk niet hebt kunnen krijgen omdat deze op dat moment niet op voorraad was op de locatie. We begrijpen heel goed dat dit extra vervelend is, zeker omdat jij en je vrouw samen naar de afspraak zijn gekomen en zij de vaccinatie wel kon krijgen. Het is niet netjes vanuit ons dat jullie hiervoor samen naar de afspraak komen en één van jullie vervolgens niet de geplande vaccinatie kan krijgen.

Ook al kan de medewerker op locatie hier niets aan doen, dit neemt niet weg dat dit voor jou een teleurstellende ervaring is geweest. Onze excuses hiervoor. We nemen je feedback over de beschikbaarheid van vaccins serieus.

Teken encefalitis:

Teken encefalitis:
De afspraak gemaakt via de website. Na het invullen van heel veel informatie over de gezondheid werd beoordeeld of vaccinatie voor bestemming Oostenrijk wel nodig is. Werd niet noodzakelijk geacht, maar aangezien wij heel vaak naar dat land gaan (familie) en in bosrijke en landelijke omgeving verblijven toch de vaccinatie laten zetten. Opmerkelijk men was/is niet op de hoohte dat er een tweede en derde vaccinatie nodig is (inmiddels voor mijn leeftijdgroep een 4e) . Voor de tweede afspraak (weer via de website) werd weer het doopceel qua gezondheid gelicht en werd weer kosten voor beoordeling gefactureerd. Dat lijkt me niet noodzakelijk. Beter ware het dat meteen de afspraken voor alle vaccinaties gepland kunnen worden.
Bij de eerste vaccinatie was overigens het vaccin niet aanwezig en werden we (op tijd) gebeld voor het verzetten van de afspraak.

Beste Jan,

Bedankt voor je uitgebreide review. Fijn om te lezen dat jullie, gezien jullie regelmatige reizen naar Oostenrijk en het verblijf in bosrijke en landelijke gebieden, uiteindelijk de vaccinatie hebben kunnen krijgen. Ook goed om te lezen dat jullie vooraf zijn gebeld toen het vaccin bij de eerste afspraak niet beschikbaar was.

We vinden het vervelend dat de informatie over de vervolgvaccinatie niet duidelijk is besproken. Dat er hierover tijdens de eerste afspraak onvoldoende informatie zou zijn gegeven, vinden we opmerkelijk. We gaan intern uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren en of de juiste informatie op dat moment is verstrekt.

Bij een vervolgvaccinatie wordt opnieuw een medische beoordeling uitgevoerd. Daarom wordt bij het maken van een nieuwe afspraak opnieuw naar de benodigde gezondheidsinformatie gevraagd en kunnen hiervoor opnieuw advieskosten in rekening worden gebracht. We begrijpen wel je punt dat het prettiger en overzichtelijker zou zijn als meerdere benodigde vaccinatiemomenten direct ingepland kunnen worden.

Bedankt voor je feedback. We nemen deze serieus en gebruiken deze om onze communicatie en het plannen van vervolgvaccinaties verder te verbeteren.

locatie zeer matig

afhandeling was vlot en prettig, maar de locatie in Apeldoorn lijkt meer het bezemhok van een advocatenkantoor dan een medische voorziening

Beste Constan,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat de afhandeling vlot en prettig is verlopen. Jammer dat je de locatie in Apeldoorn als minder prettig hebt ervaren. We begrijpen dat de uitstraling van een locatie invloed heeft op je totale ervaring en nemen je feedback hierover mee.

Goeie service

We waren de paspoort van ons dochtertje vergeten. Gelukkig konden we nog snel halen en daarna werden we geholpen. Super fijn!

Beste M Pan,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat jullie het paspoort van jullie dochtertje nog snel konden ophalen en daarna zonder problemen geholpen konden worden. Goed om te horen dat we hierin met jullie konden meedenken!

Noté 2 sur 5 étoiles

Kwaliteit administratie en systeem ver beneden de maat

Online afspraak gemaakt en ik maar wachten op het toegezegde advies. Kreeg een voicemail dat ze mijn akkoord op het advies niet hadden ontvangen. Ikzelf maar uiteindelijk gebeld, onbereikbaar (geen medewerkers beschikbaar; verbinding automatisch verbroken). Ik blijven proberen en uiteindelijk na een uur telefonisch contact. Bleek dat ze een oud emailadres hadden gebruikt van jaren geleden terwijl ik wel het nieuwe emailadres had opgegeven voor deze afspraak. Werd amateuristisch te woord gestaan. Telefonisch mondeling akkoord gegeven. Werd goed per email bevestigd.
Voor herhaalvaccinatie moest ik zelf een vervolgafspraak online maken (had die meneer wel even mogen vertellen dat dit niet terplekke kan). Blijkt dat ik weer alle gegevens opnieuw moest invullen voor de vervolgafspraak. Blijkbaar is hun administratie niet erg goed. Op het vaccinatiepunt in Vlaardingen was de prik (rabies) redelijk pijnlijk. Dit kwam door de botte naald werd mij verteld. Gebruik dan goede naalden...
Malariapillen moet je zelf bestellen en betalen en dan declareren bij je verzekeraar. Waarom niet automatisch via het vaccinatiepunt?
Kortom ik ben niet tevreden en er is veel ruimte voor verbetering.

Beste Edwin,

Bedankt voor je uitgebreide review. Jammer om te lezen dat je meerdere problemen hebt ervaren met onze communicatie en administratie. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We hebben naar aanleiding van je review extra informatie opgevraagd om jouw situatie verder te kunnen onderzoeken, maar deze informatie hebben we helaas niet ontvangen. Hierdoor kunnen we niet goed nagaan wat er precies is misgegaan met het e-mailadres en de verwerking van je gegevens.

We nemen je feedback over onze communicatie, administratie en het proces rondom vervolgafspraken serieus en zullen deze intern bespreken. Ook je opmerkingen over de vaccinatie en de pijn tijdens het prikken nemen we mee.

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte communicatie

Ik had een afspraak voor een reisvaccinatie, maar bij aankomst zat de wachtkamer al vol met mensen die eveneens op hun vaccinatie stonden te wachten. Al snel bleek dat iedereen al veel te lang wachtte.
Een van de wachtenden heeft vervolgens de klantenservice gebeld om te vragen of de medewerker die de vaccinaties zou uitvoeren überhaupt aanwezig was. De medewerker van de klantenservice was ervan overtuigd dat er iemand aanwezig was en zou navraag doen. Opvallend genoeg wilde deze medewerker absoluut niet terugbellen als zou blijken dat er niemand aanwezig was.
Tien minuten later belde de volgende wachtende en toen bleek inderdaad dat de medewerker niet aanwezig was. We werden vervolgens verzocht om zelf een nieuwe afspraak te maken. Dat kan echter niet telefonisch, waardoor je opnieuw zelf actie moet ondernemen.
Al met al een bijzonder frustrerende ervaring. De communicatie is gebrekkig, afspraken worden niet nagekomen en er wordt weinig verantwoordelijkheid genomen om het probleem voor de klant op te lossen. Daar komt bij dat je bij telefonisch contact vrijwel altijd lang in de wacht staat.
Voor een organisatie waar je juist op tijd en goed geïnformeerd wilt worden over reisvaccinaties, vind ik dit echt onder de maat.

Beste Jacqueline,

Bedankt voor je uitgebreide review. Het spijt ons dat je voor een afspraak naar onze locatie bent gekomen en daar niemand aanwezig bleek te zijn. We begrijpen goed dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer je vervolgens zelf een nieuwe afspraak moet maken.

Onze collega heeft inmiddels telefonisch contact met je gehad om je ervaring te bespreken. We vinden het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen wanneer een afspraak niet verloopt zoals gepland en betreuren het dat je hierin niet eerder en beter bent geholpen.

Dit is niet de service en ervaring die wij willen bieden. We nemen je feedback over de communicatie en het opvolgen van afspraken serieus en gebruiken deze om dit proces verder te verbeteren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Gebeld om info

Gebeld om info, doorverwezen naar website waar ik een afspraak moest maken. Voordat ik die zelf kon annuleren kreeg ik een vaag advies, niet duidelijk vaccinatie nodig.
Zoekterm was GGGD Vvacvinatie waardoor ik in de veronderstelling verkeerde bij de GGD te zijn. Voel me daardoor misleid.
Bijgevoegd een nota wat niet vooraf is gecommuniceerd! Er staat wel bij de info over prijzen dat vooraf bedrag communiceren gebruikelijk is.

Beste Elly,

Dank je wel voor je review. We vinden het vervelend dat je het gevoel hebt gekregen dat je bij de GGD terecht was gekomen en dat het proces en het ontvangen advies vervolgens niet duidelijk voor je waren. We begrijpen dat dit voor verwarring en frustratie heeft gezorgd.

Wanneer je via onze website een afspraak maakt, worden de door jou ingevulde gegevens beoordeeld door een deskundige. Op basis daarvan wordt een persoonlijk medisch reisadvies opgesteld. Ook wanneer uit deze beoordeling blijkt dat er geen vaccinaties nodig zijn, worden voor deze beoordeling en het opstellen van het advies kosten in rekening gebracht.

We vinden het jammer dat voor jou niet duidelijk was dat deze kosten verbonden zijn aan het opstellen van het persoonlijke advies en dat je hier pas bij het ontvangen van de nota duidelijkheid over kreeg. We nemen je feedback hierover serieus en kijken hoe we dit vooraf duidelijker kunnen communiceren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer duidelijke en bekwame medewerker.

Zeer duidelijke en bekwame medewerker.

Beste Aki,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je onze medewerker als duidelijk en bekwaam hebt ervaren. We helpen je in de toekomst graag weer!

Noté 4 sur 5 étoiles

Afspraak maken ging heel makkelijk in…

Afspraak maken ging heel makkelijk in Haarlem, we zijn goed voorgelicht en de factuur is rechtstreeks naar de zorgverzekeraar verstuurd.

25 août 2026

Beste L Baas,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat het maken van de afspraak in Haarlem makkelijk ging en dat je goed bent voorgelicht. Goed om te horen dat ook de afhandeling van de factuur soepel is verlopen.

Snel en vriendelijk geholpen

Snel en vriendelijk geholpen.
Gewoon door een doktersassistente van een huisarts in de buurt… 👍

Beste Ben,

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je snel en vriendelijk bent geholpen. Goed om te horen dat je terechtkon bij een doktersassistente uit de buurt.

Heel tevreden

Op tijd en snel geholpen door vriendelijke medewerkster, makkelijk parkeren

Beste Ria,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je op tijd en snel bent geholpen door onze vriendelijke medewerkster. Goed om te horen dat je ook makkelijk kon parkeren.

Team Vaccinatiepunt

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus