Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

De uitleg en behandeling was prima. Maar de manier hoe je aan de (betaalde) factuur moet komen is absurd en irritant. Via allerlei tussen codes en via een betaalorganisatie die al je gegevens eist: da... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij het vaccinatie punt ben ik vriendelijk en kundig geholpen. Er werd de tijd voor me genomen en toch ging het vaccineren vlot. Het gele boekje was ik vergeten maar daar was gelukkig een oplossing vo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Enorm goede ervaring met Nadia in Amstelveen. Kundig en liet ons zelf onze keuze bepalen. Mijn zoon valt altijd flauw en hier reageerde zij van tevoren en tijdens zo lief en kundig op. Een aanrader!

Noté 3 sur 5 étoiles

Vaccinatie afspraak in Vlaardingen was top. Communicatie en afstemming met partners t.b.v. malaria pillen heeft heel veel ruimte voor verbetering. Alle informatie die ik al bij de online intake had do... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de vaccinations internationales

Écrit par l'entreprise

Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 99 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,2

Tous les avis

(1 951)

1 142 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Uitstekende service

Uitstekende service en misverstand in de planning flexibel opgelost.

Beste klant,

Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat het misverstand in de planning flexibel kon worden opgelost.

We helpen je graag in de toekomst weer!

Onpersoonlijk mens

Alles ging goed met de vaccinatie. Maar ik werd werkelijk geholpen door de meeste onpersoonlijke onprofessionele hulpverlener. Verstond haar amper. Totaal niet goed begeleid door het proces.

Beste Mira,

Wat vervelend om te lezen dat je de afspraak op deze manier hebt ervaren. Dat je de hulpverlener amper kon verstaan en je niet goed begeleid voelde tijdens het proces, is natuurlijk niet de ervaring die we je willen geven. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn, zeker wanneer je voor vaccinaties en reisadvies bij ons komt en juist duidelijke en persoonlijke begeleiding verwacht.

Onze excuses dat we hierin tekort zijn geschoten. We nemen je feedback serieus en bespreken dit intern met het betreffende team, zodat we hier aandacht aan kunnen besteden.

Snel, professioneel en adequaat

Snel, professioneel en uiterst adequaat. Bovendien vlakbij. Ik kon binnen 48 uur terecht. Zo kan het dus ook.

28 juillet 2026

Beste Ellen,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je snel, professioneel en adequaat bent geholpen en dat je zo dichtbij terechtkon. Goed om te lezen dat je al binnen 48 uur een afspraak kon maken.

We helpen je graag in de toekomst weer!

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig. Wel enorm prijzig. Het verhoogt het geld staat een vakantie al kost enorm

Beste Joki,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je snel en vakkundig bent geholpen.

We begrijpen dat de kosten voor vaccinaties en reisadvies kunnen oplopen en een extra uitgave zijn bovenop de kosten van een vakantie. We waarderen het dat je ondanks de kosten tevreden bent over onze service.

Administratief een drama.

Administratief een drama.

Eerste keer werd 24 uur van tevoren een afspraak voor drie personen afgezegd door het vaccinatiepunt. Reden: géén gordelroosvaccin op voorraad. Afspraak was drie maanden van tevoren gemaakt!
Tweede keer werd op twee personen door het vaccinatiepunt gerekend i.p.v. drie personen.
Telefonisch is het vaccinatiepunt alleen tegen betaling bereikbaar, via 0900 8222462.

Beste Eric,

Dank je wel voor je review. Het spijt ons dat jullie meerdere keren tegen problemen zijn aangelopen. Zeker wanneer een afspraak voor drie personen al drie maanden van tevoren was ingepland en deze vervolgens 24 uur voor de afspraak vanwege een tekort aan gordelroosvaccins werd geannuleerd, begrijpen we dat dit erg frustrerend is.

Ook de fout in de facturatie, waarbij voor twee personen in plaats van drie personen is gerekend, had uiteraard niet mogen gebeuren. Onze excuses voor deze administratieve fout.

Tot slot willen we graag verduidelijken dat ons telefoonnummer gratis is en dat er geen kosten per minuut worden berekend. We vinden het vervelend dat hierover een andere indruk is ontstaan.

We nemen jullie feedback over de voorraad, administratie en communicatie serieus en gebruiken deze om onze processen verder te verbeteren.

Avoid Vaccinatiepunt - scammers who make you call them at 1E per minute

My health insurer told me to arrange my travel vaccinations etc with Vaccinatiepunt.
I made an appointment, completed several pages of info, scanned my vaccination book & was told by email that I don't need an appointment & it needed to be cancelled but I would still have to pay for the consultation.
However, in the same email, they told me I need to arrange malaria tablets & that you can only do this on the phone on 0900 8222462.
I rang this number and the recorded message says you will be charged 1E per minute to call them!
Scam company, AVOID them at all costs & use another reliable vaccination company which provides the services it charges for & not emails & charged callss.

Dear Carol,

Thank you for sharing your experience. We are sorry to hear that the process was unclear and that you were disappointed with the way your appointment and malaria medication were handled.

When you make an appointment with Vaccinatiepunt, we review the information you provide, including your travel plans, health questionnaire and vaccination history. Based on this information, we provide a personal medical travel advice by email. The consultation fee relates to this medical assessment and advice, even if it is subsequently decided that an appointment at the vaccination location is not necessary.

For malaria medication, additional medical information may be required before a prescription can be issued. That is why we ask customers to contact us by phone in these situations. We would like to clarify that **our telephone number is free of charge**. We are therefore sorry that you were given the impression that you would be charged €1 per minute.

We are currently working on improving our malaria process and making the information and steps involved clearer and easier to understand.

Kind regards,

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet verschijnen leidt tot incassobureau

We hadden een afspraak voor 2 personen op hetzelfde tijdstip op dezelfde locatie. Onze fout was dat we het verkeerd in de agenda hadden genoteerd, na een telefoontje van het bureau alsnog geprobeerd te komen maar autopech. We krijgen vervolgens een rekening voor het niet verschijnen, wat jammer is maar te billijken. Dus betaald. Een week later een aanmaning waarop bewijs van betaling gestuurd. Krijgen we te horen dat er nogmaals € 35,00 betaald moet worden voor de 2e persoon. Dat is mij te gortig. Er is 1 tijdstip verloren gegaan. Nu een incassobureau op de stoep. Hoe zou de rechter hierover oordelen?

7 juillet 2026

Beste Jop,

Dank jullie wel voor jullie review. We begrijpen dat deze situatie vervelend voor jullie is geweest. Jullie hebben na het missen van de afspraak nog geprobeerd om alsnog te komen, maar kregen onderweg helaas te maken met autopech.

Hoewel jullie op hetzelfde tijdstip een afspraak hadden voor twee personen, reserveren we voor iedere persoon afzonderlijk tijd. Voor de eerste persoon wordt 15 minuten gereserveerd en voor iedere volgende persoon 5 minuten extra. Voor jullie afspraak was dus in totaal 20 minuten gereserveerd. Omdat beide personen niet zijn verschenen, zijn voor beide gereserveerde plekken kosten voor het niet verschijnen in rekening gebracht.

We begrijpen dat het vervelend is dat jullie dit als één verloren tijdstip hebben ervaren, zeker omdat jullie de kosten voor één persoon al hadden betaald en hiervan een betaalbewijs hadden aangeleverd.

We vinden het jammer dat de communicatie en afhandeling hiervan voor jullie niet duidelijk en prettig is verlopen.

gordelroos vaccinatie

Ik wilde een gordelroos vaccinatie maar aanvraag bleef hangen op het reisplan.... Had ik gewoon NL in moeten vullen.... Uiteindelijk afspraak gemaakt, werd ik gebeld dat afspraak geannuleerd is wegens tekort aan vaccin.

Beste Marina,

Dank je wel voor je review. Jammer om te lezen dat het online aanvragen van de gordelroosvaccinatie niet direct duidelijk was. Op onze website geven we uitleg over het aanvraagproces, maar we begrijpen dat dit in de praktijk toch voor verwarring kan zorgen. We nemen je feedback mee om dit proces verder te verduidelijken.

Daarnaast vinden we het oprecht vervelend dat je afspraak vervolgens vanwege een tekort aan het gordelroosvaccin is geannuleerd. Je hebt de moeite genomen om een afspraak te maken en mag er dan ook vanuit gaan dat het vaccin beschikbaar is. Onze excuses voor deze teleurstelling en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Bedankt dat je deze punten met ons hebt gedeeld.

Duidelijke info op site

Duidelijke info op site, op het vaccinatiepunt was de medewerkster erg vriendelijk en had veel informatie en kennis.

Beste Debby,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je de medewerkster op het vaccinatiepunt vriendelijk was en veel kennis en informatie had.

Vlotte afhandeling priklocatie Heemskerk

De afspraak in Heemskerk verliep heel vlot. Aardige medewerkster.
Uitbreiding van de prikmogelijkheden zou fijn zijn.

18 août 2026

Beste Petra,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat de afspraak in Heemskerk vlot verliep en dat je een aardige medewerkster trof.

We nemen je suggestie over uitbreiding van de prikmogelijkheden mee, en bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld.

Kundig

Kundig, pijnloos en vriendelijk geholpen. Briandlaan Haarlem.

Beste Yvonne,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je kundig, pijnloos en vriendelijk geholpen bent.

Makkelijk afspraak te maken

Makkelijk afspraak te maken. Goede
Hulp bij keuze van vaccinaties. En vlot geholpen op locatie.

Beste Menno,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat het maken van de afspraak makkelijk ging, je goed geholpen bent bij de keuze van vaccinaties en dat je vlot geholpen bent op locatie.

Noté 2 sur 5 étoiles

Geldklopperij

Prima dat je je kan vaccineren maar dat je €40 moet betalen voor een consult dat je niet krijgt of niet nodig hebt, vind ik geldklopperij.

Beste Snijder,

Dank je wel voor je review. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn dat er consultkosten in rekening worden gebracht wanneer je een afspraak maakt voor een specifieke vaccinatie.

Bij Vaccinatiepunt werkt het consult anders dan een traditioneel consult op locatie. Nadat je een datum en tijd hebt gekozen, beoordelen we vooraf je bestemming, vaccinatiegeschiedenis en gezondheidsverklaring. Op basis daarvan ontvang je digitaal een persoonlijk medisch reisadvies. Je kunt hier vooraf vragen over stellen en akkoord geven. De afspraak op locatie is vervolgens bedoeld voor het vaccinatiemoment.

De consultkosten van €29,95 zijn voor deze medische beoordeling en het persoonlijke reisadvies. Het gaat dus niet alleen om het vaccinatiemoment zelf.

We vinden het jammer dat deze werkwijze en de bijbehorende kosten voor jou niet duidelijk waren en nemen je feedback mee in onze communicatie hierover.

Noté 4 sur 5 étoiles

Heel blij dat er een vaccinatiepunt in…

Heel blij dat er een vaccinatiepunt in Gouda zit en goed geholpen ook lieve dame en goed advies, zou er zo weer heen gaan

17 août 2026

Beste Daan,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je blij bent met een vaccinatiepunt in Gouda en dat je goed geholpen bent door een lieve medewerkster.

Prima dienstverlening

Vriendelijke ontvangst en nette vlotte behandeling.
Snel geholpen en redelijk in de buurt
Ook het advies en de nabel actie was duidelijk en vriendelijk

Beste Annettie,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je vriendelijk en vlot bent ontvangen en behandeld, en dat je het advies en de nabel actie duidelijk en vriendelijk hebt ervaren.

Zeer tevreden

Werd op tijd geholpen, vriendelijke medewerkster die goed op de hoogte was van mijn informatie, heeft dingen goed uitgelegd en de vaccinatie goed gegeven.

20 août 2026

Beste mevrouw Rademaker,

Dank u wel voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u op tijd geholpen bent door een vriendelijke medewerkster die goed op de hoogte was van uw informatie en alles goed heeft uitgelegd en toegediend.

Bedankt dat u uw ervaring met ons hebt gedeeld!

Kortbij in de buurt

Kortbij in de buurt, vriendelijk advies, kundig

18 août 2026

Beste Carla,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je de locatie dichtbij vond en dat je het advies vriendelijk en kundig hebt ervaren.

Noté 2 sur 5 étoiles

Locatie Vaccinatiepunt onvoorbereid

Locatie Rijssen
Onvoorbereide assistente, wist niet voor welke vaccinaties we kwamen, we hebben dit zelf maar aangeven. Vroeg niet om legitimatie en we kregen vervolgens onaardige opmerking dat we ‘te vroeg’ waren. Klokslag 10 min voorafgaande de afspraak, cf uw instructie…

Beste Anka,

Dank je wel voor je review. Jammer om te lezen dat jullie bezoek niet is verlopen zoals jullie hadden verwacht. We nemen dit soort ervaringen serieus en vinden het vervelend dat jullie de indruk hebben gekregen dat de assistente niet goed voorbereid was en dat de communicatie bij aankomst niet prettig is verlopen.

We hebben inmiddels om aanvullende informatie gevraagd om de situatie goed te kunnen beoordelen, maar deze informatie hebben we helaas niet ontvangen. Willen jullie ons laten weten op welke locatie dit heeft plaatsgevonden? Dan kunnen we dit verder intern onderzoeken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Als op de site vermeld had gestaan dat…

Als op de site vermeld had gestaan dat gele koorts voor 60+ contra-indicatie heeft had dat ons veel tijd en geld bespaart.

17 août 2026

Beste Adriaan,

Dank je wel voor je review. We begrijpen dat het vervelend is wanneer je pas tijdens het proces te horen krijgt dat een vaccinatie vanwege je persoonlijke situatie niet gegeven kan worden.

Bij gele koorts is leeftijd op zichzelf niet voor iedereen vanaf 60 jaar een absolute contra-indicatie. Wel neemt vanaf 60 jaar het risico op ernstige bijwerkingen na vaccinatie toe. Daarom is vanaf deze leeftijd een zorgvuldige medische beoordeling nodig om de voordelen en risico’s van vaccinatie tegen elkaar af te wegen.

We begrijpen dat je graag vooraf duidelijkheid had gehad en dat dit je tijd en kosten heeft gekost. We nemen je feedback over de informatie op onze website mee om belangrijke aandachtspunten rondom gele koorts duidelijker te communiceren.

Prima vaccinatiepunt.

Prima vaccinatiepunt.
Van te voren, online, afspraak gemaakt.
Daarna ontvang je adviezen en kun je keuzes maken...

Afspraak precies zoals gepland.
Kort en krachtig. Prima

Ik moest wel zoeken waar ik moest zijn. 1e verdieping, trap op...pas daar wordt het aangegeven

Beste Margot,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat het maken van de afspraak, de adviezen en het bezoek zelf soepel zijn verlopen.

We nemen je opmerking over de bewegwijzering naar de eerste verdieping mee, en bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Team Vaccinatiepunt

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus