Oplichters
Zware oplichters je betaald maar gaat het nooit krijgen.
Wacht er al 8 maanden op heb nog niks.
Aucune trace de demande d’avis
Zware oplichters je betaald maar gaat het nooit krijgen.
Wacht er al 8 maanden op heb nog niks.
Gigantische pokke firma. Wegblijven daar als je niet belazert wil worden. Veel beloven en deze beloftes totaal niet nakomen. Ze verkopen hun producten als zeer kwalitatief, maar dit is totaal niet het geval.
Op 7-1-2025 twee hoodies besteld, maar tot op heden niks ontvangen. Diverse malen contact gezocht via de mail. Op je mail krijg je vrij snel antwoord maar ik denk dat er een chat robot mail beantwoord. Maar er wordt verder niks ondernomen. Elke keer krijg je te horen(lezen) "we gaan het escaleren".
HET ZIJN GROTE OPLICHTERS
Wat ging er mis, alles!!! Weken op bestelling moeten wachten, jammer maar het paste niet. Op de site staat 100%teruggavegarantie, klopt langs geen kanten. Ze houden je aan het lijntje, paaien je eerst met 15% terugbetaling, daarna 25%. Je krijgt voor de rest geen info ivm retour. Koop hier nooit, ze bedriegen je!
NIET BESTELLEN!
Bestelling gedaan van 125 euro. 2 joggingspakken en een broek. Een maand en 1 week geleden besteld niks binnen gekregen kan geen contact op nemen en staat niet ingeschreven bij de kvk. De winkel bestaat ook niet! Oplichterij… een duur lesje geleerd
Never heared from since…. Betaald, maar nooit iets ontvangen. Ze geven aan sorry het is ergens onderweg. Maar ja, het lijkt inmiddels op oplichting.
OPLICHTING! Adverteren te leveren met postnl maar na bestellen krijg je direct een vage trackinglink uit China waarvan de status nooit verandert. Zeggen ook binnen 24 uur te reageren op je vraag maar je krijgt nooit reactie. Inmiddels al een maand verder en nogsteeds niets geleverd en ook geen reactie.
Wij hebben een bestelling gedaan, ongeveer een maand geleden, Na een aantal dagen een track and trace code gekregen. Deze track and trace code geprobeerd maar de status verander nooit, ondertussen contact gehad met valente amsterdam( al een aantal maal ) gevraagd achter een terugbetaling maar krijg steeds het andwoord dat ze de status actief opvolgen en dat ik geduld moet hebben. Als ik mijn bestelling wil volgen via hun website krijg ik de meldig "kan geen bestelling vinden"
Een advies voor toekomstige klanten denk 2 keer na voor je iets besteld bij hun mijn bestelling nummer #1318.
Op 03/01/2025 bestel ik bij VALENTE AMSTERDAM een stijlvolle Hoodie (1+1 gratis). Op 29/01/2025 nog steeds niets ontvangen ondanks 5 mails die ik verstuurde.
Goede kwaliteit trui, duurde iets langer om binnen te komen, maar zeker tevreden.
Spijkerbroek besteld op 4 januari maar nog niks ontvangen....