2,0

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,0

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

De kleding die ik besteld heb voldeed…

De kleding die ik besteld heb voldeed niet aan de verwachting, het was van slechte kwaliteit en de kleuren kwamen niet overeen met de foto.
Dus ik wilde het retourneren maar dat was niet mogelijk. Ook mijn geld terugvragen was geen optie. Goede maar dure leerschool, €45,00 armer helaas! Trap er dus niet in, doe geen bestellingen bij dit bedrijf want dit is pure dropshipping gepaard gaande met misleidende, slechte en uiteindelijk geen communicatie!
Er is hier sprake van oplichting en rijp voor aangifte bij de politie!!!

1 mars 2025

Slechte kwaliteit en geen service

De kleding die ik besteld heb werd na 4 weken geleverd. Er wordt niet gereageerd op mails; maar er worden wel mails verstuurd over de verzending. De producten zijn van zeer slechte kwaliteit en het geld dat ik er voor betaald heb zeker niet waard. Terugsturen kan niet, want ze geven geen retouradres en reageren ook dan niet op mails. Dit is werkelijk een afschuwelijk bedrijf, die verdiend aan slechte producten en zeer slechte service. Ik probeer het geld terug te krijgen, en dat zal me lukken ook. Terugsturen naar het adres op de verzendlabel (Schiedam) heeft geen zin, dat is een verzamelcentrum van Ali Express. Goede leerschool helaas, maar zo is het wel! Voortaan check ik een online bedrijf eerst!

3 février 2025

Dropshipping en misleidende communicatie

Dropshipping! misleidende site en informatie! Slechte communicatie ik heb meteen aangegeven dat ik mijn zending wilde annuleren niet mogelijk ook geen retourinformatie gekregen. Ik wil graag aangifte doen tegen deze partij en hoop dat anderen dit ook doen. Dit moet stoppen!

18 janvier 2025

Vanakenmode, is een dropshipper.

Dit is een rasechte dropshipper. De artikelen komen rechtstreeks, volgens hun informatie, uit hun internationale magazijnen in Azie. Dus, Temu, Shein etc.
Diverse keren contact met hun gehad, bieden een korting aan van 35% en je mag het slechte product ook nog voor hun recyclen.
Het bedrijf op de foto is gefotoshopt en bestaat zeker niet in Roermond.
Ik ga aangifte doen bij de politie van oplichting.

20 janvier 2025

Op de website Vanaken mode.nl en leuke…

Op de website Vanaken mode.nl en leuke jas besteld na 4 weken wachten een jas gekregen uit China puur namaak 54€ voor betaald na herhaaldelijk email contact kreeg ik het voorstel om 30%terug te storten en ik mag de jas die ik niet besteld heb houden echt oplichting!!
1 ster is veel te veel !!!!!!update ik had een voorstel van die oplichters in januari maar sinds dien zijn ze niet meer bereikbaar en niets meer ontvangen ook geen reactie op e-mails

6 janvier 2025

Chinese troep!

Chinese troep! Zeer slechte kwaliteit, zo slecht dat je het niet aan wilt. Komt rechtstreeks uit China met een YUN nummer

3 janvier 2025

Oplichting

Een prachtige trui besteld maar nep trui van slechte kwaliteit ontvangen. Locatie Roermond klopt niet. Retourbeleid van 30 dagen op hun website klopt niet. Je kan namelijk niet retourneren want de magazijn is in Azië.

11 décembre 2024

Oplichters

Oplichters, niks bij bestellen, 2 wollen vestjes (s) besteld, 2 (l) 100 procent nylon vesten gekregen. Rommel!!!

6 décembre 2024

Niet bestellen

Niet bestellen! Niet betrouwbaar. Antwoorden niet op mails
Ik ben de enige review, 1 ster, 0 eigenlijk

27 novembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit