Bestel hier niets, dit is een fake bedrijf! In het begin houden ze je via e-mail voortdurend op de hoogte en laten ze weten dat je pakket onderweg is en binnen twee dagen geleverd zal worden. Na ve... Voir plus

Bestel nooit bij dit bedrijf!! Lijkt allemaal heel mooi maar eenmaal betaald en je bent je geld kwijt want goederen worden niet geleverd en het bedrijf is op geen enkele manier te contacten!!! Ook... Voir plus

Koop hier niks zijn grote oplichters. 2 paar zomer heren schoenen besteld,en krijg ineens een bericht vanuit China dat mijn bestelling in 2 pakketten is verstuurd . Toen dacht ik al oke dit is fo... Voir plus

Ze werken nu volgens mij onder de naam degeusmode.nl. Op deze website staat ineens informatie over vanrijnmode.nl. Verder geen echte gegevens van te vinden, dus riekt naar oplichting

1,6

Mauvais

Aucune trace de demande d’avis

1,6

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Bestel hier niets

Bestel hier niets, dit is een fake bedrijf!
Na verloop van tijd probeer je zelf contact op te nemen, maar dan blijkt dat zowel het e-mailadres als het telefoonnummer niet bestaan.
Mensen, wees gewaarschuwd. Bestel hier niets, want de kans is groot dat je je geld kwijt bent !!!!

14 juillet 2026

Oplichters eerste klasse !!

Koop hierbuiten wat mensen ze zijn niet bereikbaar per neppe telefoon niet per mail niks en wat je ook maar besteld niets komt aan nooit hier kopen mensen ook niet willen of proberen grote oplichters en ik ga er wel eens even langs op dat adres kijken hoe ze er te werk gaan 😡😡😡

26 novembre 2025

Grote oplichters!!!

Grote oplichters!!!! Bestellen schoenen van Aliexpress en ze komen binnen in een plastic zak. Pas op!!! Grote scammers!!!

1 septembre 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Niks klopt hiervan. Zijn telefonisch niet bereikbaar en alles komt vanuit China. Nep en slecht! €40 kwijt helaas, dus bestel hier niks!!!!

12 août 2025

Koop hier niks zijn grote oplichters.

Koop hier niks zijn grote oplichters.
Toen dacht ik al oke dit is foute boel .
Site ziet er goed uit maar is gewoon een drop shipper met goedkope troep uit China .
Wordt ook niet gereageerd op mail tel wordt niet opgenomen.
Dus niets bestellen bij deze oplichters.

29 juillet 2025

Stom stom stom

Stom, ik had eerst de reviews moeten lezen zoals ik normaal doe. Doe een Google image search en je ziet dat de producten gewoon vam AliExpress komen. Lederen tas is dan ook niet van leer en zeker niet de volgende dag verzonden zoals wordt vermeld. Na anderhalve week nog niks ontvangen. Les geleerd voor 75euro.

17 juillet 2025

Voor mij eigenlijk 0 sterren gouden…

Voor mij eigenlijk 0 sterren gouden blouse besteld voor een feestje tot op heden niks gehad of enige terug reactie helaas heb ik de reviews niet eerst gekeken voordat ik hier iets besteld had

21 juin 2025

wat slecht zeg

wat slecht zeg. verkeerde product wordt geleverd. En dan op eigen kosten te retourneren naar China. Bij klachtmelding geen reactie meer. Nooit hier iets kopen zou ik zeggen

26 avril 2025

Besteld: Feestjurk

Besteld, betaald maar niets geleverd. Nu website uit de lucht en geen mogelijkheid om te reclameren. Mails komen retour en telefonisch niet bereikbaar! Geld kwijt en geen goederen ontvangen. 🤬😡

10 août 2024

oplichters

in december 2 vesten besteld, niets ontvangen. als je contactformulier op website invult kan deze niet verzonden worden.

8 juin 2024

Nooit hier iets bestellen

Nooit hier iets bestellen. Zijn grote oplichters. Een vest van Redbull besteld, via de reclame van hun op Facebook. Kreeg steeds niets geleverd, dus verschillende keren geprobeert te mailen. Geen reactie. Vandaag kreeg ik naar ruim 4 maanden mijn pakketje eindelijk binnen. Dacht hier past nóóit een vest in. Maak het open zit er een klein houten sterretje in van 1,5 x 1,5 cm. Dus een duur sterretje van dik 20 euro.

16 avril 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit