Banner for Van der Wal Vans

Van der Wal Vans Avis 1 512

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Hoi, We merken dat een groot deel van de voertuigen (ongeveer 75%) problemen vertoont. auturust is echt DRAMA!!!Daarnaast worden deze voertuigen vaak zonder voldoende onderhoud verkocht en wo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De auto was top, de service heel fijn! Alles goed geregeld. Netjes afgewerkt en mee gekeken naar nog kleine puntjes en ook die allemaal opgepakt. Heel fijn.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat de bestelbus was afgeleverd bleek er olielekkage te zijn. De bus werd netjes opgehaald en gerepareerd waarna deze weer keurig opnieuw is afgeleverd.

Noté 5 sur 5 étoiles

Telefonisch aangegeven wat we zochten en een afspraak gemaakt. Ter plaatse stonden een aantal wagens klaar voor bezichtigingen en proefrit. Keuze gemaakt en al het papierwerk geregeld.

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Courtier automobile

Écrit par l'entreprise

Van Der Wal Vans is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte bedrijfswagens. Vanuit het familiebedrijf "Autobedrijf Van Der Wal & Zonen." dat in 1918 werd opgericht is Van Der Wal Vans ontstaan en is er in ruim honderd jaar tijd de nodige kennis en ervaring opgedaan. Ons team van experts weet daarom precies wat er speelt binnen dit vakgebied. Zo bent u verzekerd van de beste service en het juiste advies. Onze voorraad bedrijfswagens bestaat doorgaans uit ruim 500 voertuigen en is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners en leasemaatschappijen. Wij begrijpen als geen ander dat een bedrijfswagen aanschaffen een hele uitgave is en soms niet gelegen komt. Wij kunnen met u meedenken in passende financieringsmogelijkheden. Dus bent u opzoek naar uw bedrijfswagen dan bent u bij Van der Wal Vans aan het juiste adres! Ons Motto: Wij doen wat we zeggen en zeggen altijd wat we doen.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 37 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

klientvriendelijk

Wij vinden het contact met een medeweker van uw bedrijf heel prettig. De heer van der Ham heel klantvriendelijk, aardig en professioneel. We hebben daardoor heel veel vertrouwen gekregen in uw bedrijf.

10 février 2025

Hoi Michelle,

Bedankt voor deze leuke review. Wat goed om te horen dat De heer van der Ham jou heeft kunnen helpen met het verlenen van zijn service en uitleg. We willen je bedanken voor de mooie compliment en zien je graag terug in de toekomst. Voor nu wensen wij jou veel rijplezier toe!

HEEL ERG BEDANKT

IK WAS ZEER TEVREDEN, AL HET PERSONEEL WAS ERG VRIENDELIJK, ERG BEHULPZAAM. HEEL ERG BEDANKT VOOR ALLES.TOT ZIENS

15 février 2025

Hi Yilmaz,

Bedankt voor de prachtige woorden. We doen altijd ons uiterste best om elke klant gericht advies te geven ter ondersteuning van de keuzes die hij/ zij moet maken. Fijn om terug te lezen dat dit goed gaat. We zijn blij dat je met een glimlach naar huis bent gegaan na de aankoop van een prachtige bedrijfswagen. We wensen je veel rijplezier toe en zien je graag terug in de toekomst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima hulp bij nieuwe bus

Goed geholpen door vriendelijke verkoper! Snel en goed geregeld

14 février 2025

Beste Roy,

Dank voor het schrijven van een 5 sterren review. Fijn dat je het zo goed hebt kunnen vinden met de verkoper en je samen met hem en zijn informatie een mooie bedrijfswagen hebt uit kunnen zoeken. We wensen je veel rijplezier toe.

Uitstekende service!

Uitstekende service!

Ik ben zeer tevreden met de service van Robbert Slager en Jeffrey. Ze waren professioneel, vriendelijk en uiterst behulpzaam. Alles werd snel en vakkundig geregeld, en ik voelde me echt goed geholpen. Hun expertise en klantgerichtheid maken het verschil. Zeker een aanrader!

Nogmaals bedankt!

14 février 2025

Hoi Ilham,

Wat een ongelooflijk mooie review. Ontzettend bedankt daarvoor! Super om te horen dat je zeer tevreden bent met de service van Robbert en Jeffrey. Daarnaast willen we je bedanken voor de aanbeveling. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog vele mooie zaken doen. Veel prettige kilometers!

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen. Erg vriendelijk en meedenkend.

Beste,

Dank voor deze mooie complimenten. Fijn om te horen dat onze verkopers jou naar wens hebben kunnen helpen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om mee te denken met de klant. We willen je bedanken voor het schrijven van deze review en wensen je veel veilige reizen toe.

Beste Rob,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn dat onze uitleg duidelijk was en je een mooie bus hebt kunnen vinden samen met de verkoper. We wensen je veel prettige kilometers toe en zien je graag terug in de toekomst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vrolijke vlotte verkoper (Robbert)

Vrolijke vlotte verkoper (Robbert)
Eerlijk bedrijf, fijne open sfeer en uiteraard knappe nette auto

12 février 2025

Beste Bjorn,

Allereerst bedankt voor deze mooie review. Goed om te horen dat Robbert jou heeft kunnen helpen met het uitzoeken van een mooie bedrijfswagen. We willen je bedanken voor de mooie complimenten en weet dat als je in de toekomst nog eens een bus nodig hebt, Robbert altijd voor je klaar staat. Voor nu wensen wij jou veel rijplezier toe.

Kwaliteit

Mooi bedrijf! Correcte en snelle levering, afspraak is afspraak.

12 février 2025

Beste,

Bedankt voor het schrijven van een review en het mooie compliment. We vinden het fijn om te lezen dat onze service wordt gewaardeerd en je een mooie aankoop hebt kunnen doen. We wensen jou veel veilige kilometers toe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer prettig en correct contact over de aankoop van onze bedrijfsauto

Auto gekocht zonder te rijden en te zien. Hierbij heeft Ralph op zeer prettige wijze geholpen door de auto live te filmen en ons van de nodige informatie te voorzien. Het contact was zeer correct en de auto is keurig op het afgesproken tijdstip afgeleverd.
Zeer tevreden over van de Wal vans

Beste Ton,

Dankjewel voor het schrijven van een review. We zijn altijd extra trots als klanten telefonisch bussen kopen daarna tevreden zijn. Fijn dat Ralph jou hierbij heeft kunnen helpen door de bus live te filmen en van de nodige informatie te voorzien. We willen je bedanken voor het uiten van je waardering en wensen je veel veilige kilometers toe.

Noté 5 sur 5 étoiles

We waren zeer aangenaam verrast

Zeer aangename ervaring, want er werd prima meegedacht met onze wensen en vragen, geen "standaard verkoopverhalen"!! Aantal alternatieven besproken en uiteindelijk een keuze gemaakt.
Wij hebben vertrouwen in onze keuze.
Dank Wesley

10 février 2025

Hi roy,

Onwijs bedankt voor je prachtige review! We zijn blij dat je naar ons gekomen bent en dat je samen met een van onze verkopers een geschikte bus hebt gevonden. Wij vinden het belangrijk om een luisterend oor te bieden aan onze klanten en vervolgens gericht advies te leveren. Zo zoeken we samen de perfecte bus. Veel veilige kilometers toegewenst en graag tot ziens.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede informatie goede uitleg auto ś en keuze genoeg

Goede informatie goede uitleg auto ś

3 février 2025

Beste Paul,

Dank voor het delen van je ervaring bij Van der Wal Vans. Dat vinden wij erg fijn. Goed om te horen dat onze verkopers jou hebben kunnen helpen met het uitzoeken van een bedrijfswagen en dat hun service gewaardeerd wordt. We wensen jou veel fijne kilometers toe en hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Super geholpen!

Super geholpen!
Aardige mensen!
Mooi bedrijf, heel groot aanbod.

Beste Niels,

Hartelijk dank voor je enthousiaste review. We vinden het fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Daarnaast hebben wij een voorraad van 500+ bedrijfswagens van klein tot groot. Zo kunnen wij aan alle behoeften van onze klanten voldoen en kunnen we met iedere klant de perfecte bus uitzoeken. Voor nu wensen wij je veel rijplezier toe en zien je graag terug in de toekomst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik word heel vriendelijk ontvangen en…

Ik word heel vriendelijk ontvangen en perfect geholpen Bedankt

Hoi Fadul,

Hartelijk dank voor het delen van je review. We zijn blij dat alles snel en soepel is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen in ons en we zijn blij dat je onze service als prettig hebt ervaren. We wensen je veel fijne kilometers toe in je nieuwe bus.

Noté 4 sur 5 étoiles

Wat wij telefonisch hadden afgesproken

Wat wij telefonisch hadden afgesproken, zijn ze ook na gekomen.

22 janvier 2025

Hi Sipke,

Hartelijk dank voor het schrijven van een review. Wat fijn dat onze verkopers jou telefonisch goed hebben kunnen helpen. We wensen jou veel veilige kilometers toe.

Heel sneel geregeld

Heel sneel geregeld

13 janvier 2025

Hoi Mehdi,

Bedankt voor het schrijven van een review. We vinden het fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over onze service en goed bent geholpen door een van onze verkopers. We wensen je veel plezier toe met de bus en zien je graag in de toekomst terug.

Peugeot boxer 2021

Ondanks een paar punten die beter konden heb ik nu mijn auto. Een autobedrijf wil natuurlijk zekerheid maar een klant ook.
Personeel is altijd vriendelijk gebleven.
Ik hoop dat de peugeot boxer het lang blijft volhouden. (En als er wel iets mis mee is dan hopelijk binnen het half jaar/15k kilometer)

Bedankt voor de auto.

18 janvier 2025

Beste,

Dank voor het achterlaten van een review. We vinden het fijn dat we jou hebben kunnen helpen met het uitzoeken van een bedrijfswagen. We wensen jou veel veilige kilometers toe en zien je graag terug in de toekomst.

Goed contact

Goed contact, snelle afspraak mogelijk, redelijk snelle aflevering, duidelijke uitleg over voertuig en mogelijkheden

15 janvier 2025

Beste Erik,

Dank voor het achterlaten van een review. Fijn om te horen dat je geslaagd bent in het uitzoeken van een bedrijfswagen. We waarderen je complimenten. We wensen je veel veilige kilometers toe en zien je in de toekomst graag terug.

De meneer die mij hielp

De meneer die mij hielp
Was duidelijk niet er om heen draaien

Dit is de auto
Dit kost hij
En dit krijg je voor jou auto

3 janvier 2025

Hoi Tjerk,

Hartelijk dank voor het schrijven van een review. We zijn blij om te horen dat u zeer goed bent geholpen door een van onze verkopers en een mooie bus hebt uit kunnen zoeken. Wij wensen jou veel veilige kilometers toe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tevreden .. goed ontvangen na mijn lange rit en goede uitleg en afhandeling!

Mooi bedrijf zag er allemaal netjes uit bij aankomst van mijn lange rit, tevens is het personeel ech vriendelijke en ben zo ook goed ontvangen, tevens goede uitleg gehad en afhandeling was ook zeer goed..ech mee denkend kortom zeer tevreden

4 janvier 2025

Beste,

We vinden het belangrijk om onze klanten een luisterend oor te bieden aan de hand van zijn of haar wensen en zo samen een passende bus uit te zoeken. Goed om te horen dat je dit als prettig hebt ervaren. We wensen je veel prettige kilometers toe en en zien je graag bij de volgende.

Team Van der Wal Vans.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus